Προς το περιεχόμενο

Ποιος επεξεργαστης σηκωνει..

xristoforos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με καποιες ταινιες που εχω και κολλανε λογω του οτι το λαπτοπ δεν τις..σηκωνει..

Εχω λοιπον σε bluray αρχειο το APOCALYPTO,και ειναι 19 giga αρχειο..

Παω να την δω με το ενα λαπτοπ μου που εχει dual core στα 2.2 και φυσικα κολλαει..(μεχρι 12giga τραβαει αυτο το λαπτοπ..)

Την βαζω στο αλλο λαπτοπ με i3 στα 2.13 και παλι κολλαει..

Χρησιμοποιω το gom player,το Media Player Classic - Home Cinema και κολλαει..οποτε προφανως ειναι θεμα επεξεργαστη.

Την εβαλα την ταινια στον σταθερο μου (i7 950) και φυσικα παιζει χωρις καν δευτερη κουβεντα!

Υπαρχει καποιο προγραμμα προβολης για να την δω στο λαπτοπ χωρις κολληματα;

Αν οχι, τι επεξεργαστη λαπτοπ πρεπει να εχω;Ενας i3 στα 2.4 ή ενας i5 στα 2.53 θα επαιζε χωρις προβλημα το αρχειο;

Τωρα θα μου πεις ''Γιατι δεν την βλεπεις στο pc σου;''

Εε η αληθεια ειναι πως ειναι μακρινη η αποσταση απο την 40αρα στο σαλονι,και δεν εχω 15μετρο hdmi. :P

Καθε γνωμη δεκτη!

Θενξ!

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών, και όχι ο CPU.

+1

Γιατί δε μεταφέρεις το pc κοντα στην τηλεόραση για τις 2 ώρες της ταινίας... το κάνω συχνά όταν θέλω να δω στην Bravia μου (που ως γνωστόν εχει καμένο hdmi και vga απο κεραυνό και βλέπω με s-video).

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι η κάρτα γραφικών, και όχι ο CPU.

Σιγουυρα;

Το ενα ''φοραει'' την G210m και το αλλο την 5730m.

Δεν νομιζω να ειναι τοσο ασχημες καρτες.

+1

Γιατί δε μεταφέρεις το pc κοντα στην τηλεόραση για τις 2 ώρες της ταινίας... το κάνω συχνά όταν θέλω να δω στην Bravia μου (που ως γνωστόν εχει καμένο hdmi και vga απο κεραυνό και βλέπω με s-video).

το pc ειναι σε full tower,και ειναι χωμενο κατω απο το γραφειο και ειναι ολοκληρη διαδικασια να το κανω βολτες μεσα στο σπιτι. ειναι και πολλα τα καλωδια. :P

Δημοσ.

το pc ειναι σε full tower,και ειναι χωμενο κατω απο το γραφειο και ειναι ολοκληρη διαδικασια να το κανω βολτες μεσα στο σπιτι. ειναι και πολλα τα καλωδια. :P

μια απο τα ιδια ειμαι και εγω αλλα εχω παντοτε για τη "μεταφορα" support: τροφοδοσίας, svideo, ήχου (3,5-rca και ποντικι και δεν με ενοχλουν γενικά...). Η συνδεση τους όντως μετά ειναι λίγο μανίκι...!

Δημοσ.

μια απο τα ιδια ειμαι και εγω αλλα εχω παντοτε για τη "μεταφορα" support: τροφοδοσίας, svideo, ήχου (3,5-rca και ποντικι και δεν με ενοχλουν γενικά...). Η συνδεση τους όντως μετά ειναι λίγο μανίκι...!

ασε που δεν εχω ορεξη να το κανω αυτο βραδιατικα,

(κατα τις 2 το βραδυ ειναι η καθημερινη προβολη..) :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...