Προς το περιεχόμενο

ZTE blade (προσοχη)

elbarto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με stock 2.2 και επισημα θα παρει 2.3 powered by google ^_^

http://www.skroutz.gr/s/287176/LG-Optimus-One-P500.html

On 6 December 2010, the 2.3 (Gingerbread) SDK was released.[58] Changes included:[59]

* Updated user interface design

* Support for extra-large screen sizes and resolutions (WXGA and higher)[57]

* Native support for SIP VoIP telephony

* Support for WebM/VP8 video playback, and AAC audio encoding

* New audio effects such as reverb, equalization, headphone virtualization, and bass boost

* Support for Near Field Communication

* System-wide copy–paste functionalities

* Redesigned multi-touch software keyboard

* Enhanced support for native code development

* Audio, graphical, and input enhancements for game developers

* Concurrent garbage collection for increased performance

* Native support for more sensors (such as gyroscopes and barometers)

* A download manager for long running downloads

* Improved power management and application control

* Native support for multiple cameras

* Switched from YAFFS to the ext4 filesystem

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)

Καλή εναλλακτική το κινητο που προτείνεις. Μόνο που, χωρίς να θέλω να υποστηριξω αυτο που γράφω παραπανω ,ειναι χειρότερο. (και κάνει και 250€ περίπου). Δεν εχει ουτε την ανάλυση του blade (πολυ χειρότερη) ουτε το ίδιο μέγεθος οθόνης. Στα υπόλοιπα ειναι οντως ισοδυναμα.

Για τη 2.3 αυτο που ενοουσα ειναι ότι δεν προσφέρει κάτι σημαντικά καλύτερο απ' τη 2.2. Τα περισσότερα απο τα παραπάνω ειναι άχρηστα για το μέσο χρήστη ή μπορει να τα εγκαταστήσει και στη 2.2. Ειναι βεβαια μια πολυ θετική βελτίωση να τα έχεις αυτόματα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα του έβαλα και 2.2. Τη jellyfish v7. Μαζί με 512 patch + launcher pro plus + patch για βελτιωση διαυλου το κινητακι πραγματικά μεταμορφώνεται. Πολυ σταθερό και απροβληματιστο μέχρι στιγμής. Ευχάριστη έκπληξη ότι εχει και Ελληνικα μενού η rom και ενσωματωμένο το πληκτρολόγιο της htc που επίσης εχει Ελληνικα και Αγγλικα.

Δημοσ.

Καλή εναλλακτική το κινητο που προτείνεις. Μόνο που, χωρίς να θέλω να υποστηριξω αυτο που γράφω παραπανω ,ειναι χειρότερο. (και κάνει και 250€ περίπου). Δεν εχει ουτε την ανάλυση του blade (πολυ χειρότερη) ουτε το ίδιο μέγεθος οθόνης.

εχει μεγαλυτερη μπαταρια και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης φυσικα

Δημοσ.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι μια χαρά

και φυσικά είναι ακόμα στοιχείο που δεν συνάδει με την χαμηλή τιμή του.

Το κινητό "φυσάει" είτε σας αρέσει, είτε όχι... ;)

Δημοσ.

για να δουμε ποσο θα φυσαει στα games... :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=uy7R1yz90sg&feature=youtube_gdata_player

Τα υπόλοιπα που γράφεις δεκτά. Η τιμη πλέον εχει πέσει στα 140€ απ' τη wind. Με τα παραπάνω δεδομένα πιστεύω ότι το blade ειναι πολυ καλύτερη λύση. Και δεν ξέρω τι ανεπίσημη υποστήριξη εχει το οποιο ειναι εξαιρετικά συμαντικο.

Δημοσ.

έχει γίνει ολόκληρη κατηγορία μόνο του. πολύς κόσμος ασχολείται με τα tips και θα βρεις τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο στη κατηγορία του

Δημοσ.

To κινητό με την γνωστή διαδικασία flash rom ξεκλειδώνει τα 512ΜΒ του.

Αφού θα είναι ήδη rooted τσιμπάς λίγο προς τα πάνω την συχνότητα της CPU

και φτιάχνει και policies για να μην σου στεγνώνει την μπαταρία στο άψε σβήσε.

Και έχεις ένα Galaxy S χωρίς Super AMOLED, με μικρότερη CPU και χωρίς 2η κάμερα για Video-κλήσεις.

Με 15€ του βάζεις και καρτούλα μνήμης 8GB (ebay.co.uk) και είσαι super value for money.

Δημοσ.

>http://www.youtube.com/watch?v=uy7R1yz90sg

στο βιντεο ο τυπος δεν εχει το χερι του κρατημενο συνεχεια. για βαλε το Nova και πες μου αν κολλαει

συγνωμη αλλα διαβασες το κειμενο που σου εδωσα?

In particular, Android 2.3 fixes a long time Android bug that hindered the performance of device when the touchscreen is used. This is especially a problem in touch-controlled gaming applications.

κανε μου μια χαρη. τρεξε το neocore χωρις να ακουμπας την οθονη και μετα τρεξε το παλι εχοντας κρατημενο το δαχτυλο στην οθονη συνεχεια και πες μου τα εκαστοτε frames

http://www.youtube.com/watch?v=Pk16SaTrEC8

Δημοσ.

στο βιντεο ο τυπος δεν εχει το χερι του κρατημενο συνεχεια. για βαλε το Nova και πες μου αν κολλαει

συγνωμη αλλα διαβασες το κειμενο που σου εδωσα?

κανε μου μια χαρη. τρεξε το neocore χωρις να ακουμπας την οθονη και μετα τρεξε το παλι εχοντας κρατημενο το δαχτυλο στην οθονη συνεχεια και πες μου τα εκαστοτε frames

http://www.youtube.com/watch?v=Pk16SaTrEC8

Τα διαβασα όλα, αλλα δεν καταλαβαίνω τι ενοεις. Αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο, γραψτο. Το πείραμα που αναφέρεις δεν μπορώ να το κάνω αυτη τη στιγμη, γιατί το blade δεν ειναι δικό μου αλλα φίλου μου. Απλά το παίρνω κατα καιρούς για να το φτιάξω, γιατί αυτός δεν ξέρει. Αλλα δεν καταλαβαίνω τι θές να πεις. Τα 2 κινητά έχουν ουσιαστικά το ίδιο hardware. Οι μόνες διάφορες ειναι ότι το blade κάνει 140€ , εχει μεγαλύτερη οθόνη, 2πλασια+ ανάλυση, και δεν έρχεται απο τη μάνα του με 512mb μνήμη , ουτε με 2.2 αλλα τα παιρνει όλα αυτα με αναβάθμιση software. Έστω ανεπίσημη για την ώρα. Επίσης εχει πολυ μεγαλύτερη υποστήριξη και οταν η συσκευη που αναφέρεις πάρει 2.3 ειναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εχει πάρει το blade νωρίτερα ανεπίσημα την 2.3. Ήδη η 2.2 που κυκλοφορεί εχει πολλα στοιχεία της 2.3 πάνω. Επίσης η συσκευη που προτείνεις εχει 240€, και δε νομιζω να παίζει καλυτερα τα παιχνίδια απο ότι το blade. Επίσης μιλάμε για 2 συσκευές με μετριοτατο hardware, γι αυτο ειναι φθηνές. Αν περιμένεις σε αυτές τις συσκευές τεράστια βελτίωση με τη 2.3 θα διεψευθεις. Δεν αποκλείεται να δεις και μείωση επιδόσεων. Στις νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν ή εστω σε συσκευές με CPU 1giga θα δεις ουσιαστική βελτίωση.

Αν παρόλα αυτα θεωρείς ότι ειναι καλύτερη συσκευη, δεν έχεις παρα να την αγοράσεις.

Δημοσ.

Τα διαβασα όλα, αλλα δεν καταλαβαίνω τι ενοεις. Αν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο, γραψτο. Το πείραμα που αναφέρεις δεν μπορώ να το κάνω αυτη τη στιγμη, γιατί το blade δεν ειναι δικό μου αλλα φίλου μου. Απλά το παίρνω κατα καιρούς για να το φτιάξω, γιατί αυτός δεν ξέρει. Αλλα δεν καταλαβαίνω τι θές να πεις. Τα 2 κινητά έχουν ουσιαστικά το ίδιο hardware. Οι μόνες διάφορες ειναι ότι το blade κάνει 140€ , εχει μεγαλύτερη οθόνη, 2πλασια+ ανάλυση, και δεν έρχεται απο τη μάνα του με 512mb μνήμη , ουτε με 2.2 αλλα τα παιρνει όλα αυτα με αναβάθμιση software. Έστω ανεπίσημη για την ώρα. Επίσης εχει πολυ μεγαλύτερη υποστήριξη και οταν η συσκευη που αναφέρεις πάρει 2.3 ειναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εχει πάρει το blade νωρίτερα ανεπίσημα την 2.3. Ήδη η 2.2 που κυκλοφορεί εχει πολλα στοιχεία της 2.3 πάνω. Επίσης η συσκευη που προτείνεις εχει 240€, και δε νομιζω να παίζει καλυτερα τα παιχνίδια απο ότι το blade. Επίσης μιλάμε για 2 συσκευές με μετριοτατο hardware, γι αυτο ειναι φθηνές. Αν περιμένεις σε αυτές τις συσκευές τεράστια βελτίωση με τη 2.3 θα διεψευθεις. Δεν αποκλείεται να δεις και μείωση επιδόσεων. Στις νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν ή εστω σε συσκευές με CPU 1giga θα δεις ουσιαστική βελτίωση.

Αν παρόλα αυτα θεωρείς ότι ειναι καλύτερη συσκευη, δεν έχεις παρα να την αγοράσεις.

απλα λεω οτι το 2.3 λυνει πολλα προβληματα και ειναι σημαντικη αναβαθμιση απο το 2.2.

τωρα εσυ πως εισαι σιγουρος οτι το blade Θα παρει ανεπισημα αναβαθμιση σε 2.3 αν δε το βγαλει η ιδια η εταιρεια?

η ανεπισημη 2.2 ειναι απο τη γιαπωνεζικη rom οπου βγηκε επισημα στην ιαπωνια απο την zte και καποια στιγμη θα ερθει προς ελλαδα. αν η zte βγαλει 2.3 σε καποια χωρα τοτε θα γινει και στις αλλες. οποτε θα γινει επισημο οπως και με τη 2.2. δε ξερεις ομως αν θα γινει αυτο οποτε μην εισαι σιγουρος οτι η zte Θα δωσει τη 2.3. αυτο λεω εγω

2 θεματα υπαρχουν στα κινητα αυτα, το ενα με τις καρτες και το αλλο με την οθονη αφης. αυτο δεν εχει να κανει με το hardware αλλα με το software

ναι οταν δε πεφτουν τα frames κατα 50% θα παιζεις καλυτερα παιχνιδια. τα παντα ειναι θεμα optimisation. το iphone 3G εχει χειροτερο hardware αλλα πεταει. οποτε να δω χειροτερες επιδοσεις με τη 2.3 δε νομιζω.

Δημοσ.

Σίγουρος ότι θα πάρει τη 2.3 δεν ειμαι. Στο modaco όμως ήδη υπάρχει σχετικό προτζεκτ. Αμα περιμένεις 50% αύξηση framerate λόγω 2.3 και optimization μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δε θα δεις, ειδικά στις παραπάνω συσκευές. Το γιατί το iOS μπορει και τρέχει τόσο smooth και γρήγορα σε χειρότερα hardware ειναι μια τεράστια συζήτηση. Πάντως δεν ειναι κυριως λόγω optimization.

Επίσης μόνο οι τελευταίες custom rom για το blade στηρίζονται στην εταιρία. Οι αρχικές ήταν στην κυριολεξία κατασκευές χρηστών. Το ίδιο μπορει να γίνει και για την 2.3 ασχέτως αν θα υποστηρίξει επισιμα το blade η εταιρία που πολυ αμφιβαλω.

Αν δε ενδιαφέρει τόσο πολυ η σίγουρη υποστήριξη σε 2.3 σωστά σκέφτεσαι την παραπάνω συσκευη, αν και στο ξαναλέω έχεις επενδύσει πολυ πάνω σε αυτη την αναβάθμιση ανεφ λόγου. Ασε που μετα θα έδινα αλά 50€ και θα έπαιρνα άλλη συσκευη πάλι...

Δημοσ.

το 50% που ειπα ειναι επειδη διαβασα αυτο εδω.

μιλαω για το touchscreen bug που φτιαχνει η 2.3 ετσι?

δεν μιλαω για αυξηση επιδοσεων!

What you will see if you run

shell->top is a cpu usage of system_server hovering in a normal range of 5-

10% on 1st gen devices or lower on newer devices but while touching, up to

36%.

My personal testing has shown usage up to:

36% CPU usage on my G1/1.6

30% CPU usage on my Droid/2.1

26% CPU usage on my Nexus One/2.1

30% CPU usage on a Milestone/2.0.1

Besides not being power efficient to consume one quarter to one third of

the entire CPU on simply filtering and passing touch coordinates to the

application layer, it is very bad for games, especially OpenGL ones. 50%

loss of frame rate is common and has been observed in many of the current

games on the market

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=7836

κοιτα εγω ειμαι αγγλια και θα το παρω απο εδω. το san francisco κανει 100 λιρες και το optimus one κανει 150.

δε μιλαω για τιμες ελλαδος :P

Δημοσ.

@FarCry θα πάρει 2.3 από την google? από που το κατάλαβες?

Εμένα αυτό που μου είναι το dealbreaker είναι η ανάλυση της οθόνης.

Πάντως το zte blade φαίνεται πραγματικά καταπληκτικό, μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα?

Δημοσ.

@FarCry θα πάρει 2.3 από την google? από που το κατάλαβες?

Εμένα αυτό που μου είναι το dealbreaker είναι η ανάλυση της οθόνης.

Πάντως το zte blade φαίνεται πραγματικά καταπληκτικό, μήπως έχει κάποιο λάκκο η φάβα?

απο εδω :P

LG will upgrade all Optimus One smartphones currently using the Froyo OS to the next version of the Android OS, Gingerbread. Details of the upgrade schedule will be announced locally in due course. We sincerely apologize for the confusion and misunderstanding that was caused regarding this issue.

http://www.lg.com/us/mobile-phones/publicnotices/optimus-one-os-upgrade.jsp

κοιτα το deal breaker της οθονης ειναι πλεονεκτημα για τα games

25-30% διαφορα πανω λογω οθονης :P. αποψη μου ειναι οτι για 600mhz επεξεργαστη και για σκατα gpu adreno 200 (οπως βλεπεις το iphone 3gs ιδια αναλυση με το Optimus ριχνει 50% πανω το powervr 535) 800χ480 ειναι too much.

34685.png

34686.png

http://www.anandtech.com/show/4064/glbenchmark-20-released-modern-socs-benchmarked

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...