Προς το περιεχόμενο

ZTE blade (προσοχη)

elbarto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πηγα σημερα να αγορασω το ZTE blade σε ενα καταστημα της wind στη Πατρα, και μου ειπε το παιδι οτι το κινητο δεν θα το ξαναφερουν γιατι εχει προβλημα το wifi. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και αν ολα τα blade εχουν προβλημα αλλα καλο ειναι να προσεξετε πριν το αγορασετε.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, μη το παίρνετε. Έτσι μπορεί να προλάβει να το πάρει και κανας άλλος , αν το βρει πουθενά γιατί εχει εξαντηθει απο την πολλή ζήτηση.

Δημοσ.

ρε φιλε λες να το εβγαλα απτο μυαλο μου? ναι και με αυτο το θεμα δεν θα το αγορασει κανενας και θα μεινει για εμενα που δεν το βρισκω πουθενα

Δημοσ.

Ένα θεματακι με το wifi το εχει. Αλλα πολυ μικρό. Τίποτα σπουδαίο , εχει κυκλοφορήσει και fix απο το market. Το 90% όσων το πήραν δεν είχε ξαναπάρει ποτέ smartphone και δεν ξέρει ουτε καν να κάνει κλικ στην επιλογή να μένει πάντα ανοιχτό το wifi οταν κλεινεις τη συσκευή. Σε ελάχιστους δυσκολεύεται να ξαναβρεί το wifi αυτόματα. Για 160€ ειναι super duper η συσκευή. Ειδικά με την ανεπισημη υποστήριξη που εχει, και που δεν την έχουν συσκευές των 500€. Έχουν ανεβάσει την CPU στα 700 MHz, έχουν διπλασιάσει τη ram στα 512 (τόσο εχει αν την ξεκλειδωσεις) , έχουν βάλει froyo, έχουν προσθέσει ελληνοαγγλικο πληκτρολόγιο της htc, ένα σωρό θέματα και ότι άλλο φανταστείς.

Και αν έχεις και κανένα γνωστό το παίρνεις με 130€.

Αν μου βρεις συσκευή να τα κάνει αυτά με 250€ θα σε παραδεχθω.

Τώρα τι λαλακιες σου λέγανε στη wind επειδή απλά εξαντλήθηκε η συσκευή απ' την πολλή ζήτηση ειναι άλλο θέμα. Πριν εξαντληθεί αλλα λέγανε παντως...

Δημοσ.

Παίζει να του είπε και μλκία ο πωλητής.

Σε 10 λεπτά δοκιμάζω σε stock Blade,

Launcher Pro Plus 0.82 και Swype 1.60 .

Με τον Go Launcher(free από market) έγινε πιο ανθρώπινη και πιο smooth

η συμπεριφορά του κινητού.

Ελπίζω με τον LPP να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

Δημοσ.

Launcher pro plus έχω βάλει και ειναι πολυ ποιο smooth. Όπως επίσης ακόμα ποιο smooth γίνεται με το 512mb patch. Επισης το έχω κάνει και αξίζει με 1000 αν και η διαδικασία θέλει κανά 2ωρο ειδικά αν δεν έχεις καθόλου εμπειρία απο android.

Και σε βαριά παιχνίδια διάφορα σπασιματα που έκανε, με 512 mb εξαφανίστηκαν.

Δημοσ.

Όντως ο Launcher Pro Plus είναι καλύτερος από τον Go Launcher.

Βέβαια είχα θέμα με το Swype. Ενώ εγκαταστάθηκε κανονικά και ρυθμίστηκε,

κάθε φορά που πήγαινα οπουδήποτε να εισάγω κείμενο, έβγαινε πάντα το default keyboard και όχι το Swype.

Ακόμα να τα καταφέρω να το λύσω αυτό.

Όσο για το ξεκλείδωμα των +256ΜΒ θα το δοκιμάσω τις επομένες μέρες αφού το έκανες και εσύ και δούλεψε ρολόι.

Διαμαντάκι αυτό το Blade τελικά...

Δημοσ.

Μονο ενα θεματακι με το SAR εχει. Και ειναι και λιγο κακομουτσουνο. Αλλα ειναι φτηνο. Εαν το ειχε διαθεσιμο η Wind θα το αγοραζα αντι για το wildfire που πηρα τελικα.

Δημοσ.

Επειδή αυτό με το SAR το έχω ξανακούσει.

Είχα παραθέσει κάποια links που δείχναν πως είναι εντός ορίων Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπάρχει καμία εργαστηριακή μέτρηση που να αποδεικνύει πως είναι φούρνος μικροκυμάτων;

Το ρωτώ γιατί θα το πάρω και εγώ κάποια στιγμή και δε λέει να ψηθώ.

Δημοσ.

Επειδή αυτό με το SAR το έχω ξανακούσει.

Είχα παραθέσει κάποια links που δείχναν πως είναι εντός ορίων Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπάρχει καμία εργαστηριακή μέτρηση που να αποδεικνύει πως είναι φούρνος μικροκυμάτων;

Το ρωτώ γιατί θα το πάρω και εγώ κάποια στιγμή και δε λέει να ψηθώ.

Δεν ξερω ακριβως τα ορια και δεν πιστευω οτι θα μας ωφελησει κατι να ξερουμε το ξερο νουμερο που εχουν αποφασισει σχεδον αυθαιρετα οι επιστημονες.

Αυτο το πραγμα ειναι ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΟ, δηλαδη δεν σημαινει οτι εαν εχεις ακτινοβολια κατω απο το οριο ολη την ζωη σου δεν θα εχεις ποτε προβλημα, ο γενικος κανονας ειναι οτι οσο λιγοτερο μεινεις εκτεθειμενος σε ακτινοβολεια τοσες λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να παθεις κατι στο μελλον.

Στο Wildfire το βιβλιαρακι λεει κατα γραμμα.

0,754 w/kg ανα 10g (κεφαλι), 0,732 w/kg ανα 10g (σωμα).

1,15 w/kg ανα 1g (κεφαλι), 1,31 w/kg ανα 1g (σωμα).

Μετα απο αυτο καταλαβαινεις οτι εχουν πολλες διαφορετικες τιμες SAR και δυσκολα θα βγαλεις ακρη ποιο ειναι το καλυτερο. Μιλησε με ιδιοκτητη Blade για να σου πει τι γραφει το δικο του εγχειριδιο.

Να ξαναπω οτι δεν πηρα το Wildfire λογω του SAR (αν και δεν ειμαι υπερανω) αλλα κυριως λογω της διαθεσιμοτητας του και της υποστηριξης που εχει η HTC.

Δημοσ.

@ orck δίκιο έχεις, αλλα μηπως ξέρουμε και αν τα στοιχεία που αναφέρουν οι υπόλοιποι ειναι αληθινά.. Ασε πόση ακτινοβολία τρώμε απο καιρεες και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτο.

Δημοσ.

Ακόμα όχι. Εδώ δεν ειναι έτοιμη η επίσημη 2.2 ακόμα. Πάντως ήδη βλέπω να ασχολούνται και με την 2.3 , και μιας και δεν θέλει πολυ καλύτερο hardware ανεπίσημα κάποια στιγμή θα την πάρει λογικά. Αν και η 2.3 δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο πραγματικά απ' την 2.2

Δημοσ.

Αν μου βρεις συσκευή να τα κάνει αυτά με 250€ θα σε παραδεχθω.

με stock 2.2 και επισημα θα παρει 2.3 powered by google ^_^

http://www.skroutz.gr/s/287176/LG-Optimus-One-P500.html

Αν και η 2.3 δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο πραγματικά απ' την 2.2

On 6 December 2010, the 2.3 (Gingerbread) SDK was released.[58] Changes included:[59]

* Updated user interface design

* Support for extra-large screen sizes and resolutions (WXGA and higher)[57]

* Native support for SIP VoIP telephony

* Support for WebM/VP8 video playback, and AAC audio encoding

* New audio effects such as reverb, equalization, headphone virtualization, and bass boost

* Support for Near Field Communication

* System-wide copy–paste functionalities

* Redesigned multi-touch software keyboard

* Enhanced support for native code development

* Audio, graphical, and input enhancements for game developers

* Concurrent garbage collection for increased performance

* Native support for more sensors (such as gyroscopes and barometers)

* A download manager for long running downloads

* Improved power management and application control

* Native support for multiple cameras

* Switched from YAFFS to the ext4 filesystem

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_%28operating_system%29

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...