Προς το περιεχόμενο

Επιλογή θήκης 2.5 HDD με έξοδο e-sata

johnieXoX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω θήκη για 2.5 HDD με έξοδο e-sata. βασικό κριτήριο να είναι μικρή για να μεταφέρεται εύκολα.

Δυστυχώς, στη μόνη που έχω καταλήξει είναι αυτή: Ultra ULT40244 από ebay στα 36 € περίπου.

θα συνδεθεί σε laptop που δεν έχει είσοδο USB 3.0 οπότε απορρίπτουμε την επιλογή αυτή

(καθώς και την επιλογή αγοράς expansion card USB 3.0 για το laptop :P )

Έχετε καμιά άλλη επιλογή υπόψη σας?

Παίζει κάποια που μου διαφεύγει?

Δημοσ.

Καλό φίλε, αλλά όχι ότι πιο εύκολο στην μεταφορά. Συμφωνώ ότι είναι βολικό καθώς υποστηρίζει και 2.5 και 3.5 HDD αλλά η χρήση θα είναι με laptop, όχι με σταθερό... Οπότε και όγκο θα πιάνει στη τσάντα μεταφοράς και θα πρέπει να κουβαλάω γυμνό τον HDD

Δημοσ.

Ωραίος! Σαν αυτό που έχω βρει στο ebay αλλά χωρίς να μπλέκω με εξωτερικό, και 8 € φθηνότερο..

Αλήθεια, που τα ξετρυπώνετε αυτά τα καταστήματα??? :P

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι, και θέλω την βοήθειά σας για ποια από τις δύο θήκες να επιλέξω..

Scythe Kamazo ή Enermax Jazzmate

και οι δύο υποστηρίζουν και usb 2.0 και e-sata. η enermax δεν χρειάζεται μετασχηματιστή καθώς παίρνει ρεύμα από την usb θύρα.. η scythe χρειάζεται.. είναι αξιόπιστη λύση η παροχή ρεύματος μέσω της usb? μήπως είναι προτιμότερη η χρήση του μετασχηματιστή και ας είναι ένα παραπάνω καλώδιο? μόλις είδα ότι και η scythe με usb παίρνει ρεύμα όταν δουλεύει το e-sata. έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποια από αυτές τις δύο??

αα.. επίσης η enermax είναι και πιο όμορφη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...