johnieXoX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω θήκη για 2.5 HDD με έξοδο e-sata. βασικό κριτήριο να είναι μικρή για να μεταφέρεται εύκολα. Δυστυχώς, στη μόνη που έχω καταλήξει είναι αυτή: Ultra ULT40244 από ebay στα 36 € περίπου. θα συνδεθεί σε laptop που δεν έχει είσοδο USB 3.0 οπότε απορρίπτουμε την επιλογή αυτή (καθώς και την επιλογή αγοράς expansion card USB 3.0 για το laptop ) Έχετε καμιά άλλη επιλογή υπόψη σας? Παίζει κάποια που μου διαφεύγει?
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα φιλε, εμενα αυτο με εχει βολεψει http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/HDD-Optical-Frames-accessories/RAIDSONIC-IB-110STUS2-B-DOCKING-STATION-2-5-INCH-3-5-INCH-USB-ESATA.htm
johnieXoX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Καλό φίλε, αλλά όχι ότι πιο εύκολο στην μεταφορά. Συμφωνώ ότι είναι βολικό καθώς υποστηρίζει και 2.5 και 3.5 HDD αλλά η χρήση θα είναι με laptop, όχι με σταθερό... Οπότε και όγκο θα πιάνει στη τσάντα μεταφοράς και θα πρέπει να κουβαλάω γυμνό τον HDD
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Να κατι καλυτερο http://monoware.gr/index.php?target=products&product_id=32725
johnieXoX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ωραίος! Σαν αυτό που έχω βρει στο ebay αλλά χωρίς να μπλέκω με εξωτερικό, και 8 € φθηνότερο.. Αλήθεια, που τα ξετρυπώνετε αυτά τα καταστήματα???
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 λιωσιμο στο google ολα τα αποτελεσματα δεν γινετε αλλιως
johnieXoX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Επανέρχομαι, και θέλω την βοήθειά σας για ποια από τις δύο θήκες να επιλέξω.. Scythe Kamazo ή Enermax Jazzmate και οι δύο υποστηρίζουν και usb 2.0 και e-sata. η enermax δεν χρειάζεται μετασχηματιστή καθώς παίρνει ρεύμα από την usb θύρα.. η scythe χρειάζεται.. είναι αξιόπιστη λύση η παροχή ρεύματος μέσω της usb? μήπως είναι προτιμότερη η χρήση του μετασχηματιστή και ας είναι ένα παραπάνω καλώδιο? μόλις είδα ότι και η scythe με usb παίρνει ρεύμα όταν δουλεύει το e-sata. έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποια από αυτές τις δύο?? αα.. επίσης η enermax είναι και πιο όμορφη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.