Προς το περιεχόμενο

Aναβάθμιση laptop

babletheone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδία.Έχω ένα latop κοντά στα 2 χρόνια.....Είναι καλό όσων αφορά ram(3gb) σκληρό δίσκο μετρίας χωριτηκότητας,επεξεργαστού μετρίου και κάρτας γραφικών ψυλό άστα να πάνε...Για τότε ήταν πολύ καλό (έχει βγει 2 χρόνια και κάτι) αλλά τώρα δεν είναι και τόσο....Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να του κάνω αναβάθμιση....Αν ξέρει κανείς και κάποιος που έχει κάνει ας μου πει εδω παρακαλώ..Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις από άποψη hardware είναι αναβάθμιση ram και αύξηση χωρητικότητας σκληρού (με την αγορά κάποιου εξωτερικού)..

Από εκεί και πέρα, μπορείς να τον βελτιώσεις αρκετά από άποψη software (ειδικά αν έχεις ακόμα (s)vista πάνω)..

Δημοσ.

Ναι αλλά ένα παιχνίδι της προκοπής δεν παίζει...Βέβαια έχω και Playstation3 αλλά για τα κρά βράδυα του χειμώνα δεν έχω το λάπτοπ..

Δημοσ.

Με την κάρτα που έχει πάνω, μην περιμένεις πολλά..

Γενικώς όσα δεν έχουν δικιά τους κάρτα γραφικών, για gaming είναι... Άστα να πάνε...

Δημοσ.

Μπορεις να αλλαξεις το σκληρο με καποιον αλλο στις 7200 στροφες (και στη χωριτηκοτητα που θες) για να εχεις ενα μικρο performance boost.

Εκτος απο το σκληρο και τη μνημη, ολα τα αλλα ειναι κολλημενα πανω στην ιδια πλακετα και δεν επιδεχονται αλλαγη.

Εξαιρειται η οθονη βεβαια.

Δημοσ.

Δεν σε συμφερει γιατι, εκτος του οτι πρεπει να βρεις "συμβατη" πλακετα, θα σου κοστισει παρα πολλα γιατι ειναι πανω απο το 50% του κοστους ολου του λαπτοπ.

Καλυτερα μαζεψε λεφτα και παρε ενα καινουριο.

Δημοσ.

Καλυτερα μαζεψε λεφτα και παρε ενα καινουριο.

Αν θες να παιζεις -εστω και χαλαρα- καποιο παιχνιδι στο λαπτοπ,ειναι μονοδρομος να παρεις καινουριο.

Αλλιως μια χαρα ειναι και το ps3. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...