Προς το περιεχόμενο

Samsung LED Series7

Στρατής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα φίλοι μου και χρόνια πολλά.

Διαθέτω μια Samsung LED 7 UE40B7000WWXXH η οποία δυστυχώς δεν μου παίζει τα MKV αρχεία. Σε άλλα μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει το codec ήχου και σε άλλα δεν μπαίνει καν στον κόπο να τα παίξει. Της έχω κάνει αναβάθμιση στο firmware αλλά είναι παλιά και δεν βλέπω από το επίσημο site κάτι νεότερο. Εχετε κάποια ιδέα για το πως θα την κάνω να "κελαηδήσει";

Φιλικά

Στρατής

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν τα διαβάζει ούτε η δικιά μου (UE40C6000). Θέλουν μετατροπή , αν ξέρει κανείς πως ας μας διαφωτίσει.

Έχω πάθει μεγάλο χουνέρι με αυτό το κόλλημα τους να μην υποστηρίζουν διάφορους τύπους αρχείων.

Αναγκάζομαι να βάζω το laptop και να τα παίζω με τον wmplayer 6 64bit (και τα blue ray) μέσω HDMI splitter για να στέλνω και 5+1 ήχο στο Home cinema μέσω coaxial επειδή δεν έχει hdmi in..

Άσε κι εγώ τα ίδια. Αναγκάζομαι να βάζω το λάπτοπ με καλώδιο HDMI προκειμένου να παίζω τις blue ray... Και όταν είναι μεγάλες πάνω από 12 γίγα στα 1080 κολλάει κια υτό και εκνευρίζομαι. Κι ας έχω ψάξει το πιο ελαφρύ πρόγραμμα αναπαραγωγής από όλα...

Και η εταιρία που έχω επικοινωνήσει μας δουλεύει... Θα δημιουργήσουμε αναβάθμιση και θα και θα και τίποτε ακόμη. Με μια αναβάθμιση από τον Οκτώβριο του 2010 παλεύουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...