christos43 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα σας, Ειμαι εδω και λιγες μερες κατοχος ενος Huawei IDEOS και αντιμετωπιζω προβλημα με το πληκτρολογιο. Το Touchpal ειναι πολυ μικρο -λογω οθονης- και το στανταρ QWERTY που ειναι καπως πιο βολικο,εχει μονο αγγλικα! Θελω λοιπον να ρωτησω, εαν υπαρχει τροπος ωστε το QWERTY να εμφανιζει και να γραφει αντι για τους αγγλικους, τους ελληνικους χαρακτηρες! Εαν οχι,θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο βολικο ελληνικο πληκτρολογιο για μικρες ειδικα οθονες? Στο market με αναζητηση "greek keyboard" ή "elliniko pliktrologio" βρηκα 2-3 περιπτωσεις που ομως δεν μπορω να πω οτι ειναι ικανοποιητικα... Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Eδω εισαι. Το καλυτερο κατα την γνωμη μου. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=663608 Πολλοι λενε και για το Greek Input Method, αλλα προσωπικα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos43 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστω φιλε. Αυτες τις μερες δοκιμαζα το AnySoftKeyboard και μπορω να πω οτι με αφησε αρκετα ικανοποιημενο. Θα τσεκαρω ομως και αυτο που μου προτεινες! Να σαι καλα και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.