Προς το περιεχόμενο

isdn router


diamantisi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας και καλη χρονιά

Κάποτε ειχα ιντερνετ σε γραμμη isdn

Τώρα την έχω αλλάξει σε pstn και προφανώς έχω αλλαξει και μοντεμ ρουτερ

Το μοντεμ ρουτερ που μου εμεινε (το παλιο isdn) μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν switch σε τοπικο δίκτυο και πως?

 

Το ρουτερ είναι το linksys wireless-G WAG54GS

Δηλαδή μπορω αυτο να το συνδέσω με το νεο ρουτερ (netfaster) μεσω ethernet δηλαδή με rj45 και από το παλιο να μοιρασω το ιντερνετ μεσω των υπολοιπων 3 θυρων ethernet ή ασύρματα???

Δηλαδη η σειρα συνδεσης να είναι PC-NET FASTER-LINKSYS-3 CLIENTS η wireless

δεν ξερω όμως τι ρυθμισεις πρέπει να κανω στα ρουτερ στο παλιο και στο νεο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παντως το WAG54GS γυρναει σε annex a, νομιζω ειχα βρει ενα ιταλικο firmware που το γυρνουσε. θες ψαξιμο. κατα τα αλλα γινετε και αυτο που ζητας, αλλα δε βλεπω το λογο μιας και μπορεις να τα κανεις ολα με το netfaster. και switch ειναι και ασυρματο εχει, αρκετα καλο θα ελεγα.

Δημοσ.

στο νεο δεν κανεις τιποτα.στο παλιο του δινεις μια ip διαφορετικη απο του adsl router σου και του κλεινεις τον dhcp και το ασυρματο βεβαια για να μην εχεις δυο ασυρματα.αν το ρουτερ που σου δινει τωρα ιντερνετ ειναι 192.168.1.1 στο αλλο ρουτερ κλεισε dhcp και δωσε 192.168.1.200 .anonymous san switch to θελει.μαλλον θα εχει περισσοτερα pc.αν και ενα switch κανει 10 ευρω.

Δημοσ.

Εαν απενεργοποιήσω το wireless του νετ φαστερ μπορώ να εχω wireless με το LINKSYS ROYTER?

Εαν ναι τι ρυθμίσεις να κανω στο linksys

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

netfaster κανονικο σεταρισμα και κλεινεις wirelss.αν το νετφαστερ εχει ip 192.168.1.1 θα κανεις το linksys 192.168.1.200 και θα του κλεισεις dhcp και θα εισαι ετοιμος.αντιστοιχα αν το Netfaster ειναι 192.168.2.1 το Linksys θα γινει 192.168.2.200 και ουτε καθεξης.μολις αλλαξεις ip στο Linksys ξαναμπαινεις και του κλεινεις μετα τον dhcp.αφου τον κλεισεις μετα τα συνδεεις με ethernet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...