paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το πρώτο χρόνο πάντως είπε δεν θα δούμε έργα και να μην περιμένουνε πολλά πολλά. ναι, και μετα θα ερθει η πτωχευση και θα τελειώσει την τετραετία με χασισοφυτείες στο Σειχ Σου... Σοβαρα τώρα... Περιμένετε να γίνει δουλεια...;
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Να φροντίσει να εφαρμοστούν κατ αρχήν τα μέτρα για το κάπνισμα. Υποτίθεται η δημοτική αστυνομία τα κυνηγάει αυτά. Αλλά από τον συγκεκριμένο δεν περιμένω τίποτα τέτοιο... + Να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες στα γραφεία του δήμου που είναι για κλάματα.
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες στα γραφεία του δήμου που είναι για κλάματα. Σιγά μην σου βάλουμε και pro για να παίζεις με τον καφέ σου!
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Να φροντίσει να εφαρμοστούν κατ αρχήν τα μέτρα για το κάπνισμα. Υποτίθεται η δημοτική αστυνομία τα κυνηγάει αυτά. Αλλά από τον συγκεκριμένο δεν περιμένω τίποτα τέτοιο... + Να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες στα γραφεία του δήμου που είναι για κλάματα. Αυτό. Αυτό αυτό αυτό αυτό. Δε νομίζω να υπάρχει μαγαζί που δεν καπνίζουν. Κατ'επιλογή εφαρμογή νόμων. ΓΑΜΩ τις χώρες είμαστε. Μέχρι στιγμής έχω την εντύπωση οτι η θεσ/νική πάει με τον αυτόματο. Νομίζω οτι και μέσω του site μπορείς α κάνεις 5-6 πράγματα αλλα δεν το χρησιμοποιεί κανένας. ++ τα ΚΕΠ έχουν βοηθήσει πολύ ώστε να μην χρειάζεται σχεδόν ποτέ να τραβιέσαι στην ανάλογη υπήρεσια. Όσο για το μετρό.. Η αλήθεια είναι οτι τους βλέπω σχεδόν 24ώρες να δουλεύουν. Είχα ακούσει για παύση εργασιών κτλ αλλα δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Σχεδόν σε κάθε στάση έχει ανθρώπους που δουλεύουν νυχθημερόν και τελευταία έχω παρατηρήσει και αλλαγές στα εργοτάξια (ας πουμε στη δελφών που πήγε απο την άλλη πλευρά πλέον και άνοιξε και η είσοδος απο καλλιδοπούλου) κτλ κτλ... Αυτό είναι το μόνο που δεν με απογοητεύει. Αργά η γρήγορα θα γίνει θέλει δε θέλει. @dermitzos Υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν αυτό ακριβώς
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Αυτό. Αυτό αυτό αυτό αυτό. Δε νομίζω να υπάρχει μαγαζί που δεν καπνίζουν. Κατ'επιλογή εφαρμογή νόμων. ΓΑΜΩ τις χώρες είμαστε. Και όμως υπάρχει, έχω βρεί 1-2 και τα τιμάω.
lary7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 1)Να κλεισει η ТV 100 o FM100. Με τα χρηματα που εχουμε δωσει σε αυτους τους αχηστους τοσα χρονια κατασκευαζε ο δημος το 1/5 του μετρο. 2)Να μειωθει το προσωπικο του δημου και παραλληλα τα τελη, βαρεθηκα να πληρωνω 20Ε για ρευμα και 40Ε για τελη. 3)Με οτι λεφτα βρει-εξοικονομησει να φτιαξει ποδηλατοδρομους της προκοπης και οχι αυτην την κοροιδια που εχουμε σημερα καθως και κανενα υπογειο παρκινγκ. Αυτα να κανει σαν εμενα θα ειναι αριστος. Γενικα περιμενω απο αυτον να σταματησει αυτην την μοιρλα-κομπλεξ ''το αθηνοκεντρικο κρατος- δεν μας δινουν λεφτα-πολεμαμε με τα θηρια'' που εχει η θεσσαλονικη και να ασχοληθει αποκλειστικα με τα προβληματα βρισκοντας απλες λυσεις.Το οτι δεν ανηκει σε κανεναν κομματικο μηχανισμο ειναι πολυ υπερ του και θα του λυσει τα χερια για να κανει εργο.
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 1)Να κλεισει η ТV 100 o FM100. Με τα χρηματα που εχουμε δωσει σε αυτους τους αχηστους τοσα χρονια κατασκευαζε ο δημος το 1/5 του μετρο. 2)Να μειωθει το προσωπικο του δημου και παραλληλα τα τελη, βαρεθηκα να πληρωνω 20Ε για ρευμα και 40Ε για τελη. 3)Με οτι λεφτα βρει-εξοικονομησει να φτιαξει ποδηλατοδρομους της προκοπης και οχι αυτην την κοροιδια που εχουμε σημερα καθως και κανενα υπογειο παρκινγκ. Αυτα να κανει σαν εμενα θα ειναι αριστος. Γενικα περιμενω απο αυτον να σταματησει αυτην την μοιρλα-κομπλεξ ''το αθηνοκεντρικο κρατος- δεν μας δινουν λεφτα-πολεμαμε με τα θηρια'' που εχει η θεσσαλονικη και να ασχοληθει αποκλειστικα με τα προβληματα βρισκοντας απλες λυσεις.Το οτι δεν ανηκει σε κανεναν κομματικο μηχανισμο ειναι πολυ υπερ του και θα του λυσει τα χερια για να κανει εργο. Να σε στεναχωρήσω;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ανοίγω το παρόν θέμα για να ακούσω της γνώμες σας για το μέλλον της Θεσσαλονίκης, με την δημαρχεία Μπουτάρη. Δεν το κάνω για ανάψω πολιτικούς διαλόγους, από αντίπαλα στρατόπεδα κτλ. πασοκτσής δεν είναι; Μήπως να το προσπεράσουμε το θέμα και να μείνουμε σε προτάσεις και σκέψεις για το τι προσδοκούν οι Θεσσαλονικείς από τη νέα δημοτική αρχή;
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ε δεν πρόκειται να γίνουν τίποτα από αυτά που έγραψες. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο TV100 είπε ο δήμαρχος ότι το κανάλι δεν θα κλείσει, και ότι λεφτά δεν υπάρχουν για να δώσει η Αθήνα.
mitsikas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 1)Να απαγορεύσει να κυκλοφορούν στην πόλη αυτοακίνητα με Αθηναϊκές πινακίδες. ΥΧΧ-ΧΧΧX, ΖΧΧ-ΧΧΧΧ 2)Να βάζει ο δήμος δωρεάν λεωφορεία για να κατεβαίνουν τα ΠΑΟΚια στην Αθήνα στα εκτός του ΠΑΟΚ. 3)Να μοιράζει δωρεάν ρετσίνα Μπουτάρη έξω από την Τούμπα όποτε έχει ματς. Δεν ξέρω όμως η Μαλαματίνα πως θα αντιδράσει. 4)Το λεωφορείο που κάνει τη γραμμή 14 να βαφτεί ασπρόμαυρο ώστε να ξέρουν όλοι ποιο έρχεται όταν το βλέπουν από μακριά. Για αρχή αυτά. Να μην αρχίσω να μιλάω και για πρωτάθλημα γιατί μάλλον πιο γρήγορα θα τελειώσει το μετρό. Ουγκ
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Αφου ο Μπουταρης προτεινε να μπει "ερωτικη ζωνη¨ στο ΤV100 για να αρχισει να εχει κερδη γιατι να κλεισει;
Adon1s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Για τις τσόντες δεν ξέρει οτι υπάρχει και το ίντερνετ??Εκτως και αν πρόκειται να βάλει τιποτα περίεργες με χταπόδια,Λαμπράντορ και τυρμπουσόν,οπότε πάω πάσο. Επισης θα ηθελα να κανει κατι παραπάνο με την Δημοτική Αστυνομία και το παραεμπόριο στην Τσιμισκή, την παραλία και την ροτόντα Οσο για τους ποδηλατόδρομους θα ηταν μια πολύ καλη κίνηση να φτιάξει ανθρωπινουςμ οχι πρόχειρα φτιαγμένους και πολυ καλα φυλασσόμενους ποδηλατόδρομους (οταν λεω φυλασσομενους οχι αυτα τα ψευτοδιαχωριστικα,αλλα κανονικα κάγκελα σαν αυτα που εχει στο πλαι η Τσιμισκη/δεντρα εναλλακτικα) Αν και εγω μένω στην Νοτια Θεσσαλονίκη δεν εχω πολυ μεγαλο προβλημα,κατεβαινω παραλια και σε 5 λεπτακια εχω φτασει,αλλα θα ηταν πολυ καλυτερο να πηγαινω τοσο στο κεντρο οσο και σε αλλες περιοχες απο ποδηλατοδρομους και οχι με ταχυκαρδια και σταυροκοπηματα απο τον δρομο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.