Προς το περιεχόμενο

Σκληρος δισκος + Θηκη

portishead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες.

Εκανα μια ερευνα για αγορα σκληρου δισκου και θηκης αλλα δεν εχω και μεγαλη ιδεα απο hardware και ετσι φοβαμαι μην κανω καμια πατατα.

Λοιπον τα φωτα σας.

Link

Link

Link

Πρωτα απο ολα αν ειναι ο σωστος συνδιασμος(αν κουμπωνει ο σκληρος στη θηκη).Αν ειναι σωστος ο σκληρος η καμια καλιτερη προταση στα 40 ευρω.. στην θηκη προβληματιστικα στα coolers.Δεν ειναι θεμα τα 5 Ευρω αλλα παιζουν ρολο τα coolers?

Αν εχετε καποια καλιτερη προταση σε θηκη η σκληρο,ανοιχτος αρκει να μην υπερβαινουν τα 70 ευρω...

Υ.Γ Το χρειαζομαι για δευτερο σκληρο,like external.Την επιλογη εξωτερικου την εχω αποριψει απο οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

SORRY!!!!!ΠΩΣ ΣΒΗΝΩ ΤΑ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ POST ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ!!!!

Δημοσ.

Μην ανοίγεις 100 θέματα για τον ίδιο λόγο. Θα σου απαντήσουν. Σεβάσου και την ώρα

SORRY!!!!!ΠΩΣ ΣΒΗΝΩ ΤΑ 2 ΕΠΙΠΛΕΟΝ POST ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ!!!!

edit: πάτα το κουμπί αναφορά στα 2 άλλα και ζήτα απο κάποιον mod να στα διαγράψει

Δημοσ.

Γιατι οχι εξωτερικος?

Παιρνεις εναν 2,5 με usb3 που τον μεταφερεις ευκολα,παει σφαιρα,

ειναι ασφαλες απο ρευμα(εμπειρια απο τουλαχιστον 5 κατεστραμενους, ακομα και σε ups)

και εχει τα ιδια λεφτα.

κι αυτα που σκεφτεσαι παντως μια χαρα ειναι.

υπαρχουν γρηγοροτεροι αλλα ακριβοτεροι...

(ημουν ετοιμος για υπνο αλλα κολλησα στο nick.ειναι φοβεροι!!!)

Δημοσ.

έκανα πρόσφατα μια mini έρευνα και κατέληξα ότι είναι

μάλλον συμφερότερο να πάρει κανείς έναν Samsung G2 ή S2 Portable αν ενδιαφέρεσαι για 500 γίγα ή λιγότερα. (απ'το να πάρει ξεχωριστή θήκη και δίσκο)

Οι 2.5" δίσκοι είναι ακριβότεροι μεν, έχουν όμως άλλα πλεονεκτήματα.

Άν θέλεις περισσότερο χώρο και δε σ'ενδιαφέρει η φορητότητα, μήπως ένα hdd docking station σε βολέψει περισσότερο;

(να χεις πολλούς 3.5" δίσκους και να τους κουμπώνεις κατά το δοκούν)

Δημοσ.

Συνδυαζονται κανονικα ο σκληρος με τις θηκες που ποσταρες, σου προτεινω για σκληρο αυτον http://www.eworld.com.gr/front/details/555 οτι πιο γρηγορο υπαρχεισε απλους hdd.

Να εχει fanaki ειναι σημαντικο για την θερμοκρασια του σκληρου αρα ψαχνεις κατι με cooler.

Δημοσ.

έκανα πρόσφατα μια mini έρευνα και κατέληξα ότι είναι

μάλλον συμφερότερο να πάρει κανείς έναν Samsung G2 ή S2 Portable αν ενδιαφέρεσαι για 500 γίγα ή λιγότερα. (απ'το να πάρει ξεχωριστή θήκη και δίσκο)

Οι 2.5" δίσκοι είναι ακριβότεροι μεν, έχουν όμως άλλα πλεονεκτήματα.

Άν θέλεις περισσότερο χώρο και δε σ'ενδιαφέρει η φορητότητα, μήπως ένα hdd docking station σε βολέψει περισσότερο;

(να χεις πολλούς 3.5" δίσκους και να τους κουμπώνεις κατά το δοκούν)

Το docking station αργοτερα οταν θα 'γεμισουμε' απο σκληρους.Προς το παρον φορητοτητα.Και οταν θα μεγαλωσει ο αριθμος σκληρων θα ειναι στο χερι μου να κανω οποιον θελω φορητο οποιον θελω στο ντουλαπι οποιον θελω στο πισι κ.λ.π.Μου φαινεται πιο λειτουργικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...