nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Address book Χειρόγραφο με stylus που είναι κανονικό στυλό! Speed-dial numbers Μπορείτε να αποθηκεύστε μέχρι 10 αριθμούς για γρήγορη κλήση. Screen Οθόνη μιας γραμμής στο πάνω μέρος του κινητού. Full specifications Gallery Official site Το κινητό αυτό τηλέφωνο, απλά τα σπάει!
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το επόμενο μοντέλο θα είναι καλύτερο... θα έχει και ημερολόγιο (από αυτό που σκίζουμε κάθε μέρα με ποιηματάκι από πίσω) και ρολόι (με κούκο)
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μπα... δε νομίζω! Αν το κάνει αυτό, θα γίνει smartphone!!!
paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 για 15-20 ευρω ίσως το επαιρνα για πλάκα... Για 100 i am sorry
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εδώ κάνει 700 το iPhone, δεν θα δώσουμε 100 για το χρυσό John's;! Τα άλλα χρώματα είναι φθηνότερα πάντως! Swyped from my Galaxy S using Tapatalk.
oldnew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εδώ κάνει 700 το iPhone, δεν θα δώσουμε 100 για το χρυσό John's;! Αυτό το λες και το επαναλαμβανεις συνεχώς, χωρίς να λαμβανεις υπόψιν ότι οι περισσότεροι το αγόραζαν εξαιρετικά φθηνότερα με προγράμματα συμβολαίου κλπ. Ξέρω πόλους που πήραν το 4 δωρεαν ή με 70 ευρώ. Ουτε ένα 10% δεν εχει πληρώσει όσα αναφέρεις (που δεν ειναι καν τόσα). Επίσης τα ανταγωνιστικά android ήταν ελαφρώς φθηνότερα , με πολλά μείον και εφαρμογές τις φουτσας. Σε απλά Ελληνικα για τις ανάγκες πολλών το iPhone τα άξιζε τα λεφτά του και με τα παραπάνω. Σήμερα έχουν εξελιχθεί αρκετά, και έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα. Και στο μέλλον θα εξελιχθούν περισσότερο και πιθανότατα θα το σβήσουν το iPhone κάποια στιγμή. Να εισαι σίγουρος ότι , οταν βγουν νέα μοντέλα πολυ καλύτερα άπο iPhone και φτιάξουν λίγο και οι εφαρμογές, κάτι που ειναι θέμα χρόνου, ελάχιστοι θα δίνουν 700€ για ένα iPhone, και πιθανόν αυτα που γράφεις εσι, να τα φωνάζω και εγω κάποτε. Αλλα έτσι όπως το γράφεις έχεις άδικο. Κάθε πράγμα κρίνεται στο χρόνο του.
nikoskon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Με έχεις παρεξηγήσει, απλά το iPhone είτε το θέλουμε είτε όχι είναι cult, είναι gadget, είναι must have, είναι μόδα. Αυτό δεν αναιρεί το ό,τι είναι καταπληκτική συσκευή. Απλά το John's phone το παρουσιάζω σαν cult συσκευή εξ ου και η φράση μου για την σύγκριση τιμής. Μην τρελαινόμαστε χωρίς λόγο. Και στην τελική καλά που βγήκε το iPhone και αρχίσουν οι Κινεζοφιλανδοί να βγάζουν ποιό σοβαρές συσκευές. Γιατί καλώς ή κακώς έθεσε κάποια standards το iPhone που ορισμένα ακόμα τα βλέπουμε με το κυάλι.
milios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ψάχνοντας το forum με μεγάλη μου έκπληξη έπεσα πάνω στο παρόν θέμα, αφού μόλις σήμερα το πρωί παρέλαβα το παραπάνω κινητό. Η τιμή για το άσπρο το οποίο πήρα εγώ είναι στα 69 € + 9 € έξοδα αποστολής με την εταιρεία courier ΤΝΤ. Η επαφή μου με το κινητό ως τώρα μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει. Σήμα καμπάνα αλλά πάνω από όλα απλότητα και εμφάνιση που κυριολεκτικά τα σπάει (Οι φωτογραφίες το αδικούν) ... Όσοι γνωστοί μου το είδαν και το έχουν πιάσει στα χέρια τους από το πρωί το έχουν ερωτευτεί. Η ιδέα με την ατζέντα στο πίσω μέρος είναι χωρισμένη αλφαβητικά σαν μία κανονική ατζέντα και είναι όλα τα λεφτά. Υπάρχουν ακόμα οι ενότητες των μηνυμάτων όπου γράφουμε με το πενάκι τα μηνύματά μας στο χαρτί αλλά και η ενότητα των παιχνιδιών με έτοιμη τρίλιζα για να παίξουμε όπως κάναμε στα τετράδια μας στο δημοτικό με τους συμμαθητές μας. Κρίμα που από την άλλη εβδομάδα θα το αποχωριστώ (ήδη το πακετάρω), αφού θα πάει ως δώρο στους δικούς μου. Υ.Γ. Σίγουρα είναι υπερτιμολογημένο με βάση τις λειτουργίες του, όμως μερικές φορές πληρώνουμε την ιδέα και υλοποίηση μερικών πραγμάτων. Για μένα αυτή η αγορά ήταν από τις καλύτερες που έχω κάνει και δεν μετάνιωσα ούτε ένα cent από αυτά που ζητούσε.
nikoskon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 milios αυτό ακριβώς εννοώ! Καμιά φορά το "Value" στο "Value for money" είναι το πως το βλέπουμε εμείς το κινητό. Ξέρουμε πως το John's phone είναι απλό και υπάρχουν καλύτερα κινητά στην ίδια τιμή. Όμως το παίρνουμε απλά επειδή μας αρέσει και ας ξέρουμε πως μπορούσαμε να πάρουμε κινητά με περισσότερες λειτουργίες. Είναι cult minimal το τηλεφωνάκι!
kage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ξέρω πόλους που πήραν το 4 δωρεαν ή με 70 ευρώ. Ουτε ένα 10% δεν εχει πληρώσει όσα αναφέρεις (που δεν ειναι καν τόσα). για να παρει καποιος δωρεαν 4αρη νομιζω οτι θα εδεινε κανα 150ε+ το μηνα στο τηλ.οι υπολοιποι με το 50ε το μηνα θα δωσαν σιγουρα ενα 400ε+ ------------- οσο για το john's phone υπαρχει ενα αντιστοιχο που το φερνουν και στην Ελλαδα με 10ε(μια γραμμη lcd) με 20ε και εγχρωμο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet.htm
oldnew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 για να παρει καποιος δωρεαν 4αρη νομιζω οτι θα εδεινε κανα 150ε+ το μηνα στο τηλ.οι υπολοιποι με το 50ε το μηνα θα δωσαν σιγουρα ενα 400ε+ Φίλος μου με πάγιο 75€ και αρκετή επιδότηση, το πηρε πρόσφατα με 70€ και 18μηνο συμβόλαιο. Εγω είχα πάρει το 3GS εδώ και 15 σχεδόν μήνες 450€ κάνοντας απλά την κάρτα που είχα σύνδεση, στην ίδια εταιρία και 18μηνο συμβόλαιο. Δε λέω αρκετά λεφτά ήταν πάλι, αλλα δεν ήταν 700€ και σκέψου τι άλλες επιλογές είχα τότε. Κυρίως wm. Τα android τότε ήταν όλα συσκευές β' διαλογής, οι εφαρμογές τους λίγες , τα προβλήματα πολλά. Δεν υπήρχαν κινεζικά παμφτηνα που βγαίνουν τώρα, ουτε τα δυπιρινα θυσία που αναμένουμε. Για την ακρίβεια τότε ήμουν ανάμεσα στο htc hd2 και το iPhone. Στα ίδια λεφτά ήταν. Περιττό να πω ότι πραγματικά δε το μετάνιωσα ποτέ. Αμα δεις το iPhone μου, μόνο με iPhone δε μοιάζει. Οταν ασχολησαι πολυ, μετά απο jb το iPhone ακομα και σήμερα κάνει θαύματα. Αν αγόραζα σήμερα πιθανότατα δεν θα το αγοραζα. Υπάρχουν και άλλες επιλογές πλέον. Αυτο εγω που οποία συσκευη και να πάρω θα τη σπασω κατευθείαν και θα της αλλάξω τα φώτα. Ένας φιλος μου που δεν εχει ιδέα απο smartphone με ρώτησε προχθές τι να πάρει και του είπα το 4. Του λέω συγκεκριμένα πιθανότατα εγω να πάρω android κάποια στιγμή, αλλα εσι πάρε το 4 γιατί θα χαθεις.. Ο άνθρωπος ειναι πανασχετος απο smartphone. Δεν ξέρει να κάνει στοιχειώδη απλά πράγματα, ουτε πρόκειται να μάθει. Και πράγματι μετα απο ένα jb ειναι σούπερ ευχαριστημένος. Και μια μεγάλη πλειοψηφία χρηστών ειναι έτσι. Γι αυτούς το iPhone θα ειναι πάντα καλύτερο.
marduc812 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά αυτο το φτιάξανε για ηλικιωμένους οχι για κάποιον που θα έχει iphone και διπλα το john's phone!
kage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Φίλος μου με πάγιο 75€ και αρκετή επιδότηση, το πηρε πρόσφατα με 70€ και 18μηνο συμβόλαιο. την αρκετη επιδοτηση που λες μηπως την πειρε μετα απο τυχον φορητοτητα που πηγε να κανει?γιατι απο μονοι τους δεν υπαρχει περιπτωση να εδωσαν επιδοτηση 500ε για 75ε παγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.