ravend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 δεύτερη απόπειρα για να μπώ στον κόσμο του android καθ΄ότι με την πρώτη στάθηκα άτυχος.(zte blade) βασικά στοιχεία που θα ήθελα να έχει. αξιοπρεπή μπαταρία.. γιατί στο blade ήταν για κλάμματα ακόμη και με οικονομία. ακουστικά που να μπορώ να ακούω τον συνομιλητή μου με άνεση και όχι να κάνω αυτιά γαιδάρου!να έχει λίγη ένταση βρε παιδί μου.γιατί με το blade,έπρεπε να κάνω τάμα για να ακούσω..ειδικά έξω. καλη ποιότητα κατασκευής χρήμα μέχρι 200 (θα κοιτάξω και μεταχειρισμένα) το lg optimus p500 έχω μέχρι τώρα τσεκάρει. και wildfire αλλά δεν ξέρω αν έχει skype λόγω ανάλυσης. αυτά..ελπίζω ο έρωτας να έρθει με τη δεύτερη ματία..
ravend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 λίγο παραπάνω σε τιμή.. optimus chic? http://www.gsmarena.com/lg_optimus_chic_e720-3494.php αυτό εδώ?βλέπω πως η μπαταρία του είναι χαμηλότερη..βασικό κριτήριο είναι η μπαταρία και ο ήχος των ακουστικών.. πόσο κοστολογείται αυτό?
opera Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 LG Optimus One P500 καλύτερη μπαταρία και φθηνότερο ή ακόμη πιό φθηνό με καλή μπαταρία αλλά λίγο παλαιότερο Samsung I5800 Galaxy 3
ravend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 και γώ προς το optimus κλίνω. έχει κανείς εμπειρία απο μπαταρία?
getty Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Σημείωση: Αν το android βγάζει μέρα χωρίς φόρτιση πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι
antnatal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 δεύτερη απόπειρα για να μπώ στον κόσμο του android καθ΄ότι με την πρώτη στάθηκα άτυχος.(zte blade) βασικά στοιχεία που θα ήθελα να έχει. αξιοπρεπή μπαταρία.. γιατί στο blade ήταν για κλάματα ακόμη και με οικονομία. κάθε πότε φόρτιζες...???
ravend Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 κάθε πότε φόρτιζες...??? με μέτρια χρήση και μεσαίο φωτισμό,απενεργοποιημένη τη δονηση,οχι συνδέσεις,δεδομένα και λοιπά σχετικά, φορτισμένο πχ το πρωί τις εννιά έφτανε το το βράδυ να είναι το κίτρινο και το επόμενο πρωί να θέλει φόρτισμα..
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον έκατσες σε ελαττωματική μπαταρία. Με περισσότερη χρήση από αυτή που περιγράφεις, κρατάει 2 μέρες(max) το Blade γνωστού μου.
ravend Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 με τον ήχο το optimus one πως τα πάει? είναι αρκετά δυνατός όταν έιναι στο handsfree? αν όχι υπάρχουν εναλλακτικά άλλης μάρκας?
dspug7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 το xperia x8 που εχω με ελαχιστη χρηση,σχεδον καθολου δηλαδη, κρατησε 6 μερες η μπαταρια,με μετρια χρηση 3 μερες σχεδον και με λιωσιμο ουτε 1... τα ακουστικα δεν τα εχω δοκιμασει.
FarCry Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 με τον ήχο το optimus one πως τα πάει? είναι αρκετά δυνατός όταν έιναι στο handsfree? αν όχι υπάρχουν εναλλακτικά άλλης μάρκας? Telephony is good Signal reception on the LG Optimus One P500 is strong even in areas of poor coverage. The in-call quality is good but rather quiet even at the loudest setting We ran our traditional loudspeaker test and the LG Optimus One and it aced the test with an Excellent score. The vibration is also quite strong so you’re unlikely to miss a call even in noisy environments. http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-review-544p4.php
EyeofOne Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 με τον ήχο το optimus one πως τα πάει? είναι αρκετά δυνατός όταν έιναι στο handsfree? αν όχι υπάρχουν εναλλακτικά άλλης μάρκας? το μόνο πρόβλημα είναι ο ψηφιακός θόρυβος κατά την κλήση. Κάποιους δεν τους ενοχλεί ιδιαίτερα, εμένα πάντως με ενόχλησε στην αρχή μέχρι να το συνηθίσω. Πάντως στο σύνολο είναι πολύ καλό κινητό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.