lefstav Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 πως και απο που μπορω να κατεβασω αμιγκα γκειμς?και επειτα να τα μετατρεψω σε δισκετες για να μπορω να τα τρεξω στην Α500
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εδώ έχει σχεδόν όλα τα παιχνίδια προ εγκατεστημένα σε σκληρό δίσκο KillerGorilla για να τα παίζεις με το winuae θα πρέπει όμως να βρεις και το λειτουργικό AmigaOS,και να περάσεις και το WHDLoad Σαν ξεχωριστές δισκέτες μπορείς να της βρεις εδώ the game archives σε ADF πάλι για το WinUAE για να της κάνεις πραγματικές δισκέτες θα χρειαστείς αυτό Image2Disk Η AMIGA ζει
lefstav Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 αε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου , θα προσπαθησω να βγαλω μια ακρη γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο αυτα, παντως και παλι ευχαριστω για το ενδιαφερον σου να σαι καλα και καλι χρονια να εχεις βασικα οπως το ακουω μου φαινεται δυσκολη η διαδικασια, μηπως υπαρχει πιο απλος τροπος δηλαδη μηπως γινεται να τα παιξω κατευθειαν απο το λαπτοπ??αλλα να υποθεσω πως δεν υπαρχει τροπος να συνδεσω το τζοιστικ το τομαχωκ που εχω ε ??σορυ αν σε κουραζω , ελπιζω αν βρεις χρονο να με βοηθησεις
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Αν περάσεις το WinUAE το μόνο δύσκολο είναι να βρεις το kikstart-rom,αν το βρεις απλά τρέχεις το winUAE διαλέγεις ρύθμιση για Amiga500 και φορτώνεις την δισκέτα που θες,και ναι από την στιγμή που φαίνεται το Joystick στο PC μπορείς να το βάλεις και στον εμουλάτορα.
lefstav Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 φιλε μου καλε και παλι συγνωμη, ξερω ειναι σπαστικο οταν ο αλλος ειναι αδαης να προσπαθεις να του εξηγησεις, κατεβασα winaue εβαλα και τα αρχεια adf στα εικονικα drive μετα παταω σταρτ και δεν τρεχει το παιχνιδι, η εφαρμογη δουλευει παντως. ξερεισ τι φταιει??μπορω μηπως καπου να βρω ενα οδηγο λειτουργειας του εμουλειτορ για να μην σε ζαλιζω??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Yπάρχει και το http://www.amigaforever.com/ που μπορεί να τρέξει και από cd.
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Yπάρχει και το http://www.amigaforever.com/ που μπορεί να τρέξει και από cd. Ναι αλλά θέλει λεφτά και δεν μπορείς εύκολα να βάλεις και άλλα παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.