Προς το περιεχόμενο

Samsung SM-BX2431 ή LG W2486L?

Kitharodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες το Vision Studio λεει πως ο προμηθευτης τους παει απο βδομαδα σε βδομαδα, υπαρχει μεγαλη ελλειψη.... Τι να κανω? Να την παρω απο αλλου? Ή θα τραβηξω το ιδιο μανικι?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

για την Benq BL2400PT λες έτσι? δεν υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα στο skroutz (μόνο το visiostudio θυμάμαι) άρα πως περιμένεις να προτείνουμε να την πάρεις από αλλού? :rolleyes:

Δημοσ.

Ακυρωση παραγγελιας, τα λεφτα μου πισω. Αγορα απο Αγγλια μεσω φιλου 200 ευρω. Οταν την εχω στα χερια μου θα γραψω εντυπωσεις. Σορρυ για το πρηξιμο

Δημοσ.

και αν βγάλει κάποιο πρόβλημα θα την στέλνεις πίσω Αγγλία?

γιατι να βγαλει προβλημα? Πιστευω απλα πως δεν θα βγαλει. Αν βγαλει θα αρχισω να πιστευω περισσοτερο πως ολα τα hardware και περιφερειακα ειναι κατα 30% ελλατωματικα... Εχω μια CRT απο το 2005 και δεν εχει παθει τιποτα. Γιατι να παθει αυτη?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θελω να πω πως ειμαι πληρως ευχαριστημενος απο την οθόνη και απο το καταστημα που την αγορασα το MG Manager.

Μια ερωτηση. Αυτο που τη σκοτεινιαζει αυτοματα οταν δειχνει κατι σκουρο πως το απενεργοποιώ?

Δημοσ.

οταν βλεπω κατι σκουρο μου σκοτεινιαζει η οθονη και μετα οταν βλεπω κατι φωτεινο ξαναμεγαλωνει την φωτεινοτητα της αθτοματα. Πως το απενεργοποιώ αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...