yiannis_1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ούτε η Eizo φτιάχνει panels και αυτή LG-Philips χρησιμοποιεί Το ξέρω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πως με τα ίδια και χειρότερα panel απο τις άλλες βγάζει καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα και σε άσχετους όταν έδειχνα οθόνες πάντα οι Eizo τους εντυπωσίαζαν. Και ας μην ξέραν καν την ιστορία του ονόματος. Στο θέμα μας πάντως η BenQ EW2420 24" LED Backlit που μόνος του επέλεξε ο TS και η περίπου ίδια με καλύτερο stand που προτείνω δεν θα τον απογοητεύσουν σε καμιά περίπτωση.
ninos30 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το ξέρω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πως με τα ίδια και χειρότερα panel απο τις άλλες βγάζει καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα και σε άσχετους όταν έδειχνα οθόνες πάντα οι Eizo τους εντυπωσίαζαν. Και ας μην ξέραν καν την ιστορία του ονόματος. Επειδή βαριέμαι να γράφω πολλά, θα το πω με λιγα και απλά λόγια. Από την ίδια γραμμή παραγωγής δεν βγαίνουν της ίδιας ποιότητας προϊόντα. Από τα random quality tests που γίνονται μετά, γίνεται επιλογή. Κάποια θεωρούνται top-quality, κάποια μεσαία, κάποια με το ζόρι τα περνάνε, και κάποια πάνε για καταστροφή. Ε, οι καλές εταιρίες, πχ ΕΙΖΟ, αγοράζουν ΜΟΝΟ "top-quality", σε υψηλότερη φυσικά τιμή. Και μάλιστα πολλές φορές με συμβόλαια αποκλειστικότητας. Και στην συνέχεια υπάρχουν και τα λοιπά ηλεκτρονικά που χρησιμοποιούνται ώστε να εκμεταλλευτούν το καλό panel.
Kitharodos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Θα κοιταξω τιμες,μεταφορικα,διαδικαστικα και πολυ πιθανον να χτυπησω την BL2400PT. Δεν βιαζομαι... Προσπαθω παντα να κανω ερευνα αγορας σε βαθος για να ειμαι σιγουρος και σας ευχαριστω για την βοηθεια σας. Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις την εχω στα χερια μου
yiannis_1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Θα κοιταξω τιμες,μεταφορικα,διαδικαστικα και πολυ πιθανον να χτυπησω την BL2400PT. Δεν βιαζομαι... Προσπαθω παντα να κανω ερευνα αγορας σε βαθος για να ειμαι σιγουρος και σας ευχαριστω για την βοηθεια σας. Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις την εχω στα χερια μου Φυσικά και να μας γράψεις εντυπώσεις ειδικά αν πάρεις την Benq. Την άλλη την εχουν πολλοί και εχουμε feedback. Και να ξέρεις πως όλες τους εχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Ετσι λοιπόν και η Benq και η Dell που κατά την γνώμη μου είναι κάτι πιο special και ξεχωρίζουν απο το σωρό θα εχουν καθε μια απο αυτές τα υπέρ και τα μειον τους. Εξάλλου midrange monitors είναι και τα δύο με λίγο ακριβότερης τεχνολογίας panel και είναι μόλις ενα κλίκ κόστους πάνω απο μια TN που θα έπαιρνες στο τσουβάλι αν δεν έκανες αυτή την αναζήτηση που έκανες.
Kitharodos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδια μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στην BL2400PT. Αν μου βρειτε καταστημα στην Αθηνα ή εστω στην Ελλαδα που να την εχει την αγοραζω αμεσα (εγω παντως δεν την βρισκω)
STORM1978 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδια μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στην BL2400PT. Αν μου βρειτε καταστημα στην Αθηνα ή εστω στην Ελλαδα που να την εχει την αγοραζω αμεσα (εγω παντως δεν την βρισκω) δες και εδω ελπιζω να μπορεις να παρεις απο εκει.
Kitharodos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Την παρηγειλλα απο το Vision Studio 300 ευρωπουλα με τα μεταφορικα κομπλε. Αναμενεται σε 1 βδομαδα. Θα χαρω πολυ οποιος αλλος φιλος εδω με την Dell θελει να συναντηθπουμε να τις βαλουμε διπλα διπλα και να δουμε διαφορες οταν την αποκτησω στα χερια μου
Darth Revan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Την παρηγειλλα απο το Vision Studio 300 ευρωπουλα με τα μεταφορικα κομπλε. Αναμενεται σε 1 βδομαδα. Θα χαρω πολυ οποιος αλλος φιλος εδω με την Dell θελει να συναντηθπουμε να τις βαλουμε διπλα διπλα και να δουμε διαφορες οταν την αποκτησω στα χερια μου Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις την πάρεις!Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την dell u2311h!
Kitharodos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Θα καθυστερησει τουλαχιστον μεχρι την Τριτη....
Kitharodos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ακομα περιμενω απο τις 18 Ιανουαριου.... Μου λενε πως δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα.....
Darth Revan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ακομα περιμενω απο τις 18 Ιανουαριου.... Μου λενε πως δεν ειναι σε διαθεσιμοτητα..... A καλά!Αν δεν έχεις πληρώσει ακόμα ακυρωσέ την και πάρε την Dell!
lust21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 A καλά!Αν δεν έχεις πληρώσει ακόμα ακυρωσέ την και πάρε την Dell! Τι παιζει ρε παιδια εδω με τις dell 9/10 προτεινουν dell ρε μηπως περναιτε καμια μιζα και δεν μας λετε?
fotis_lyk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Τι παιζει ρε παιδια εδω με τις dell 9/10 προτεινουν dell ρε μηπως περναιτε καμια μιζα και δεν μας λετε? ναι ρε παιδια, ενταξει ειπαμε ειναι μια πολυ καλη οθονη για τα λεφτα της αλλα δεν ειναι και η μοναδικη σε αυτο το ευρος τιμων. υπαρχουν και ισαξιες lg και samsung. το μονο πλεονεκτημα σε σχεση με τις αλλες ειναι οτι εχει καλυτερες γωνιες θεασης. ομως υστερει σε ποιοτητα εικονας και κυριως για gaming απεναντι σε αλλες οθονες αυτης της κατηγοριας. τνη benq π.χ που θελει να παρει το παλικαρι την εχει ενας συμφοιτητης μου και δεν πιανετε σε ταινιες και παιχνιδια. πολυ ζωντανα χαρακτηριστικα. σαφως ανωτερα απο αυτα της dell που τις εχω δει live και τις δυο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 υπαρχουν και ισαξιες lg και samsung. το μονο πλεονεκτημα σε σχεση με τις αλλες ειναι οτι εχει καλυτερες γωνιες θεασης. ομως υστερει σε ποιοτητα εικονας και κυριως για gaming απεναντι σε αλλες οθονες αυτης της κατηγοριας. τνη benq π.χ που θελει να παρει το παλικαρι την εχει ενας συμφοιτητης μου και δεν πιανετε σε ταινιες και παιχνιδια. πολυ ζωντανα χαρακτηριστικα. σαφως ανωτερα απο αυτα της dell που τις εχω δει live και τις δυο. ποιες LG & Samsung της ελληνικής αγοράς είναι ισάξιες με την Dell U2311h? υστερεί σε ποιότητα εικόνας, από ποιες και γιατί? επίσης σε gaming γιατί υστερεί? Το ότι έχει μια οθόνη πιο "ζωντανά" χαρακτηριστικά δεν σημαίνει ότι αποδίδει σωστά τα χρώματα, κλασικό λάθος των περισσότερων χρηστών... ένα review για την Benq BL2400PT http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1297345519
Kitharodos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 14/2 και την παρηγγειλα 18/1 και ακομαααα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.