Προς το περιεχόμενο

προβλημα με wireless keyboard + magic mouse

spyrospal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

αφου εχω δοκιμασει τα παντα μεσα απο τον imac για να αποκαταστησω το προβλημα που συνδεονται κ αποσυνδεονται μονα τους συνεχια,σημερα στο πληκτολογιο δεν δουλευουν 4 πληκτρα με ποσοστο της μπαταριας 81%

καλα το ποντικι θα παει για επισκευι αλλα κ το πληκτολογιο το ιδιο.

στην infoquest τι κανουν οταν ειναι ακομη σε εγγηυση?

το αντικαταστουν οπως στο εξωτερικο αν οντως εχει προβλημα η σου κανουν τα μηδια τουμπανο??

εχει αλλαξει κανεις απο σας αυτα τα 2?

Δημοσ.

Aυτό συμβαίνει και σε άλλες συσκευές bluetooth που έχεις?Δηλαδή εξαφανίζεται το σηματάκι του bluetooth απο την μπάρα ή μόνο το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αποσυνδέονται?Γιατί υπάρχει η περίπτωση καποιο πρόγραμμα να επηρεάζει την λειτουργία του bluetooth στον Mac γενικότερα.....

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ στο να δοκιμάσεις να βάλεις και τα τελευταία updates.. Μπορεί να λυθούν τα προβλήματα.. Αν πάλι δε λυθούν στείλε για service.. Εμένα μετά από λιγότερο από δύο βδομάδες μου έστειλαν καινούριο πληκτρολόγιο! (αποδεδειγμένα γιατί το δικό μου είχε ένα χτυπηματάκι στην άκρη!)

Δημοσ.

οχι παιδια τιποτα den διορθωνεται..

με το που γυριζω το ποντικι αναποδα η δεν το ακουμπαω αποσυνδεεται κ μετα ξανασυνδεεται

το πληκτολογιο ειναι για το παζαρι του σχιστου δεν το συζηταω...

αυριο θα τα παω πισω στα media markt να το στιλουν,σιγα μην τρεχω συγγρου.

μακαρι να παιζει αντικατασταση γιατι σε οτι μπαινει χερι ξαναχαλαει..

Δημοσ.

1. Δες τι μπορεί να επηρεάζει το σήμα. Λένε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ενδεχομένως να φταίνε και κινητά πχ και γενικα ό,τι εκπέμπει, ενδεχομένως να επηρεάζει (που δεν το πιστεύω σε τέτοιο σημείο αλλά...)

2. Αν είναι να τα πας για επισκευή, να τα παραδώσεις εκεί που τα αγόρασες και να τους πεις να κάνουν αυτοί τη διαδικασία, μην μπλέξεις με αντιπροσωπείες και μ.....ίες. Εκείνοι στο πούλησαν εκείνοι να φροντίσουν.

3. (Προσωπική γνώμη και ελαφρώς off topic) Γι'αυτό εγώ προτιμώ wired και όχι wireless. Ειδικά αν παίζεις και κάνα παιχνιδάκι ή σοβαρή δουλειά. Τουλάχιστον όταν έχεις νέυρα και τα πετάς, δεν πάνε μακρια!!! :P :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...