Προς το περιεχόμενο

Ροδακια για καρεκλα γραφειου

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάς Μοναστηράκι, και θα πάρεις σβάρνα να ρωτήσεις στα επιπλάδικα στην Ερμού στο κομμάτι ανάμεσα Μοναστηράκι-Θησείο. Είχα πάρει από κει για μια καρέκλα αλλά θα σε γελάσω σε ποιό γιατί ήταν πριν 3000 χρόνια.

Δημοσ.

Και πως θα τα κολησεις τα ροδακια? Καλυτερα παρε μια καρεκλα που να εχει ηδη ροδακια.

Ειχα παρει μια δερματινη καρεκλα διευθυντου με 150€ απο το Πρακτικερ, μετα απο ενα χρονο και κατι εσπασαν 2 ροδακια. Απο τοτε εκκρεμει οξυγονοκοληση...

Ασχετο: το pc case μου λεει οτι δεχεται ροδακια(πωλουνται χωριστα), αν τα βαζα ομως θα κυλουσε απ το τραπεζι και θα επεφτε συνεχεια κατω.

Δημοσ.

νομιζω πηρε το ματι μου τετοια ροδακια και στο πρακτικερ αλλα δεν ειμαι και απολυτα σίγουρος

Σιγουρα εχει το Πρακτικερ.Να εχεις δειγμα μαζι σου.

Και πως θα τα κολησεις τα ροδακια?

Δεν τα κολλαμε.Μπαινουν κουμπωτα.

Δημοσ.

Και καποια μοντελα βιδωτα. Για αυτο οντως πρεπει ο OP να εχει το παλιο μαζι του, να ξερει περιπου τι πρεπει να παρει.

Δημοσ.

και μπρατσα καρεκλας ρε παιδια, που θα βρω, εκτος Αθηνων φθηνα??

Αν δεν εχεις κοντα Praktiker , Idea κλπ σε καταστημα με τετοια ειδη θα βρεις αλλα δεν ξερω ποσο οικονομικα.

Δημοσ.

Βρήκα ένα μαγαζί στο μοναστηράκι που είχε παντός τύπου ρόδες και πήρα μια και είμαι κομπλέ. Ευτυχώς το βρήκα αμέσως και δεν χρειάστηκε να ψάχνω.

Ευχαριστώ σε όλους.

Δημοσ.

Βρήκα ένα μαγαζί στο μοναστηράκι που είχε παντός τύπου ρόδες και πήρα μια και είμαι κομπλέ. Ευτυχώς το βρήκα αμέσως και δεν χρειάστηκε να ψάχνω.

Ευχαριστώ σε όλους.

Μοναστηρακι for ever !

Δημοσ.

Δηλαδη μιλας για καρεκλες που ειναι εχουν ειδικη σχεδιαση να δεχονται ροδακια ή για ειδικα ροδακια που εχουν τη δυνατοτητα να μπαινουν σε οποιαδηποτε καρεκλα?

Δημοσ.

Δηλαδη μιλας για καρεκλες που ειναι εχουν ειδικη σχεδιαση να δεχονται ροδακια ή για ειδικα ροδακια που εχουν τη δυνατοτητα να μπαινουν σε οποιαδηποτε καρεκλα?

Αυτο εννοω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...