Προς το περιεχόμενο

προβλημα με format.

geomar_z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!θα ηθελα να ρωτησω κατι για ενα προβλημα που με ταλαιπωρει απο χθες.αγορασα χθες ενα καινουριο σκληρο δισκο και αφου τον συνδεσα στο pc ξεκινησα την εγκατασταση των windows xp.οταν εφτασε στο 55% μου βγαζει ενα μηνυμα και μου λεει ''user32.dll is missing''.πατησα retry αλλα τιποτα.τελικα πατησα quit instalation ετσι ωστε να τα εγκαταστησω παλι απο την αρχη μηπως εκανα κανενα λαθος την πρωτη φορα.μολις λοιπον ξαναανοιγω το pc και βαζω να κανει boot απο το CD-ROM μου βγαζει ενα μυνημα και μου λεει NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart και παντα κολλαει εκει.εχω ψαξει τα παντα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει.(Να σημειωσω οτι δεν ειμαι ασχετος,εχω κανει format παρα πολλες φορες και με το συγκεκριμενο CD).τι μπορω να κανω?θα ημουν πραγματικα ευγνωμων σε οποιον προσφερθει να με βοηθησει.ευχαριστω εκ των προτερων.

φιλικα,

Γιωργος

Δημοσ.

Δηλαδή τα xp δεν εγκαταστάθηκαν καθόλου?Αν ξαναβάλεις το cd για format τί κάνει?Σου βγάζει την γαλάζια οθόνη με τις επιλογες για εγκατάσταη ,repair??

Δημοσ.

οχι δεν εγκατασταθηκαν γιατι αναγκαστηκα να τα σταματησω στο 55%.οταν ξαναβαζω το CD εκει που λεει press any button to load from CD βγαινει ακριβως απο κατω αυτο NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart.δλδ δεν μπορω να μπω καθολου στο CD.

Δημοσ.

Αφού κόλλησε ή εγκατάσταση στο 55% σκέψου να κάνεις έναν έλεγχο του cd μπας και σε αφήνει σιγά-σιγά.

Το ότι κολλάει με NTLDR is missing μας λέει ότι δεν βρίσκει έναν δίσκο εκεί όπου θα έπρεπε να είναι.

Τον σκληρό τον βλέπει από το bios;

Έχει κουμπάκι για bootmenu ώστε να του πεις να ξεκινήσει απ'ευθείας από το cd;

Έχεις δισκέτα;;;Σαν την δισκέτα δεν έχει για να κάνεις ένα ωραιότατο Fdisk τον σκληρό για να καθαρίσει.

Δημοσ.

το CD δεν νομιζω να εχει προβλημα γιατι δοκιμασα και ενα CD με windows 7 αλλα παλι το ιδιο.τον σκληρο τον βλεπει κανονικα στα bios.bootmenu εχει και το βαζω να κανει boot απο το CD.εχω δισκετα,πως μπορω να κανω Fdisc?

Δημοσ.

Αν έχεις την δυνατότητα να τον κάνεις δευτερεύοντα για λίγο και να του κάνεις ένα φορματ-διαμόρφωση πάλι σε ntfs ίσως να έλυνε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Το ίδιο είναι, αν έχεις δισκέττα εκκίνησης των windows 98 κάνεις φορμάτ στον σκληρό από κει σε περιβάλλον DOS δίνοντας αυτή την εντολή.

Δημοσ.

Το ίδιο είναι, αν έχεις δισκέττα εκκίνησης των windows 98 κάνεις φορμάτ στον σκληρό από κει σε περιβάλλον DOS δίνοντας αυτή την εντολή.

Με τα Windows 98 δεν είναι δυνατό να αναγνωριστεί ο δίσκος των 500Gb. Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει πρόβλημα στο DVD drive και γι' αυτό δεν μπορεί να γίνει η διαδικασία ούτε με το DVD των Seven. Μη μπορώντας να γίνει εκκίνηση από το DVD drive προσπαθεί το BIOS να ξεκινήσει τον υπολογιστή από το σκληρό δίσκο και λόγω της ατελούς εγκατάστασης δε βρίσκει το αρχείο ntldr και βγάζει το σχετικό μήνυμα σφάλματος. Δοκίμασε να δανειστείς ένα DVD drive και αν γίνει η δουλειά σου αγοράζεις καινούργιο, το κόστος είναι μικρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...