TheELF Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 +1 για το EASEUS partition master . Είναι free και κάνει θαυμάσια τη δουλειά του μέσα από το περιβάλλον των XP. Πρίν από τη χρήση του είναι απαραίτητο να γίνει μια καλή ανασυγκρότηση και η ύπαρξη ενός UPS θα ήταν ενδεδειγμένη για το φόβο των Ιουδαίων (ΔΕΗ). Η ανασυγκρότηση μειώνει σημαντικά το χρόνο της όλης διαδικασίας καθώς και την πιθανότητα κάτι να πάει λάθος. "δουλεψα" το easus και το φχαριστηθηκα!! Πολυ ευχριστο πρόγραμμα και γρήγορο. Ειναι και free!!! Παρεμπιπτόντως βγήκε και νέα ελεύθερη έκδοση που επιτέλους δουλεύει και σε 64bit win7.
corsakias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ανοιξα το θέμα εγω, απλα μια παρατηρηση-σχολιασμο εκανα στο παρον θέμα
popeye68 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ανοιξα το θέμα εγω, απλα μια παρατηρηση-σχολιασμο εκανα στο παρον θέμα Ουπς λάθος.
TheELF Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ανοιξα το θέμα εγω, απλα μια παρατηρηση-σχολιασμο εκανα στο παρον θέμα Και εγώ μια απλή παρατήρηση έκανα ότι βγήκε επιτέλους και για 64bit,επειδή πριν κάτι μήνες το ήθελα και δεν έτρεχε σε εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.