lexmark Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Χλωμό το βλέπω να σου απαντήσει και δεν τον αδικώ κιόλας!!! Δεν είναι υπάλληλός σου ξέρεις... Στην ερώτησή σου: Ναι, θέλει πολύπλοκες διαδικασίες για να το τρέξεις. Καλό διάβασμα και καλή σου μέρα κι από εμένα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ασε το καφε φιλε μου Σιγουρα?Εγω επιμενω παντως.Κ αν δεν σου αρεσει,να φτιαξω και δευτερο. προσπαθησε να απαντησεις σε αυτο που ζηταω. Προσπαθησε να βαλεις λιγο το μυαλο σου να δουλεψει αντι να περιμενεις να σε βοηθησει καποιος να καταπιεις την ηδη μασημενη τροφη που σου δινει. Οι υπολοιπες σαλτσες δε χρειαζονται ουτε και με βοηθανε... Μια χαρα βοηθησαν για να σε παρουν χαμπαρι κ αλλοι οπως βλεπεις (κ δεν ειναι μονο ο lexmark) Χλωμό το βλέπω να σου απαντήσει και δεν τον αδικώ κιόλας!!! Κ επειδη δεν παιζει να σου απαντησω ξανα, εν κατακλειδι μαθε να μην εισαι αχαριστος και να λες και ενα ευχαριστω που και που οταν καποιος σε βοηθαει ή εστω παει να σε βοηθησει.Ουτε στο χρωσταει ουτε περιμενει καποια ανταμοιβη γι αυτο.
isay Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 insomnian μάλλον δεν έχεις κατανοήσει την αξία και τον ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ενός ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ forum.
jim_p Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Επιτρεψτε μου να γινω λιγο κακος. Επειδη μιλαμε για παιχνιδι, αρα κατι που ισως εχει απαιτησεις σε επεξεργαστικη ισχυ, μνημη και καρτα γραφικων, εισαι σιγουρος οτι αυτο το παιχνιδι θα παιζει με την virtual καρτα γραφικων που ειναι εφαμμιλη μιας low low end πραγματικης καρτας γραφικων? Υποθετω οτι ξερεις ηδη πως θα χρησιμοποιει ενα μερος της ram και της cpu (απο αποψης cores). Το παραπανω ειναι προβλημα ανεξαρτητο απο την εφαρμογη που θα επιλεξεις. Οποτε, μηπως θα ηταν καλυτερα να ψαξεις για καποιο patch ή να το τρεξεις σε compatibility mode?
george263 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Mη σε απασχολει το τι ελεγχους θελω να περασω ή δεν θελω. Επικεντρωσου στο ζητουμενο του thread. Εφοσον δε μιλαω για κατι παρανομο δεν εχεις λογο να ψαχνεις τι και πως και απο που... Το game το εχω αναφερει ηδη σε αλλο thread(Will Rock) και απο ενα ψαξιματακι που εκανα στο net διαπιστωσα οτι δε γινεται τιποτα, δεν τρεχει στα 7. Εγώ θα είχα σταματήσει ήδη εδώ . Υποκλίνομαι σε εσένα Gio που συνέχισες να ασχολείσαι .
insomnian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Χλωμό το βλέπω να σου απαντήσει και δεν τον αδικώ κιόλας!!! Δεν είναι υπάλληλός σου ξέρεις... Στην ερώτησή σου: Ναι, θέλει πολύπλοκες διαδικασίες για να το τρέξεις. Καλό διάβασμα και καλή σου μέρα κι από εμένα. Εσυ θα ηθελες να σου απαντησει καποιος που δεν θα σε βοηθουσε αλλα θα σου μιλουσε για καφεδες και αλλες σαλτσες? Υποθετω οχι. Δεν ψαχνω για υπαλληλους. Αφου το εναλλακτικο xp mode θελει πολυπλοκες διαδικασιες τοτε δεν θα ασχοληθω με αυτο, θα αρκεστω στο κανονικο της ms. Γιατι μου ευχεσαι καλο διαβασμα? δεν σκοπευω ν αρχισω διαβασμα. Προσπαθησε να βαλεις λιγο το μυαλο σου να δουλεψει αντι να περιμενεις να σε βοηθησει καποιος να καταπιεις την ηδη μασημενη τροφη που σου δινει. Συνεχιζεις τις σαλτσες βλεπω... μετα απο τοσο χαμενο χρονο μιλας και για μασημενη τροφη. Για να καταπιεις εστω και μια μασημενη τροφη, θα πρεπει αυτη να υπαρχει. Ρωτησα πολλες φορες που υπαρχει το συγκεκριμενο setup και δεν απαντησες ΠΟΤΕ. Σημειωσε παντως οτι ειναι δικαιωμα καποιου να θελει ακομα και μασημενη τη τροφη. Αν δε σου αρεσει τοτε δε βοηθας. Μια χαρα βοηθησαν για να σε παρουν χαμπαρι κ αλλοι οπως βλεπεις (κ δεν ειναι μονο ο lexmark) Mην πονταρεις σε αλλους για να σε "ενισχυσουν"... Κ επειδη δεν παιζει να σου απαντησω ξανα, εν κατακλειδι μαθε να μην εισαι αχαριστος και να λες και ενα ευχαριστω που και που οταν καποιος σε βοηθαει ή εστω παει να σε βοηθησει.Ουτε στο χρωσταει ουτε περιμενει καποια ανταμοιβη γι αυτο. Ελεος με το παραμυθακι, σε τι με βοηθησες για να σου πω κι ευχαριστω?! Επειδη μιλαμε για παιχνιδι, αρα κατι που ισως εχει απαιτησεις σε επεξεργαστικη ισχυ, μνημη και καρτα γραφικων, εισαι σιγουρος οτι αυτο το παιχνιδι θα παιζει με την virtual καρτα γραφικων που ειναι εφαμμιλη μιας low low end πραγματικης καρτας γραφικων? Υποθετω οτι ξερεις ηδη πως θα χρησιμοποιει ενα μερος της ram και της cpu (απο αποψης cores). Το παραπανω ειναι προβλημα ανεξαρτητο απο την εφαρμογη που θα επιλεξεις. Οποτε, μηπως θα ηταν καλυτερα να ψαξεις για καποιο patch ή να το τρεξεις σε compatibility mode? Το παιχνιδι αυτο το ειχα παιξει και το 2003 και μπορω να σου πω οτι δεν εχει μεγαλες απαιτησεις. Mε compatibility mode δε γινεται τιποτα, ενω ουτε και patch υπαρχει, απ οτι εψαξα στο net.
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 @insomnian reported. Η συμπεριφορα σου δεν συναδει με τον τροπο λειτουργιας ενος εθελοντικου τεχνολογικου forum. Επισης η λυση εχει ηδη δοθει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 1. Το αρχικό ερώτημα απαντήθηκε και με το παραπάνω. Τα μέλη που απάντησαν επέδειξαν ανοχή και υπομονή πέραν του συνηθισμένου. 2. Ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν παράνομα αντίγραφα λογισμικού ΔΕΝ επιτρέπονται. Τούτο προκύπτει από μία στοιχειώδη ανάγνωση των Όρων Χρήσης του forum. 3. Η αγνωμοσύνη δεν επιβραβεύεται ούτε ενθαρρύνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.