Προς το περιεχόμενο

Δεν ξεκινανε τα winxp

captainrodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιά σας . . . εχω ενα λαπτοπ και κολλαει οταν φορτωνει στην αρχη εκει που λεει winxp κανει επανεκινησει. . .

οταν βαζω το cd rom των xp μ γραφει κινεζικα . . . υπαρχη αλλος τροπος για να το ξεκινησω τουλαχιστων να παρω τα αρχεια εκτοσ απο το cd των xp??

Ευχαριστω με σοζεται. . .

• Moderators
Δημοσ.

Γιά σας . . . εχω ενα λαπτοπ και κολλαει οταν φορτωνει στην αρχη εκει που λεει winxp κανει επανεκινησει. . .

Safe mode?Μπορεις να μπεις?Πατας αρκετες φορες F8 κατα την εκκινηση των windows και επιλεγεις "safe mode".

οταν βαζω το cd rom των xp μ γραφει κινεζικα . . .

Οταν λες κινεζικα τι εννοεις?Δεν αναγνωριζεις την γραμματοσειρα?

υπαρχη αλλος τροπος για να το ξεκινησω τουλαχιστων να παρω τα αρχεια εκτοσ απο το cd των xp??

Ευχαριστω με σοζεται. . .

Linux live cd. Eνα απ αυτα ειναι και το ubuntu. To κατεβαζεις, το γραφεις σε ενα cd και κανεις boot τον υπολογιστη σου απο αυτο.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. . . ναι δεν αναγνωριζει την γραμματοσειρα. . . κατεωασα το hiren bootcd και μου ανοιγη κατι minixp ετσι τα λεει και μπαινω μεσα κανονικα. . . εχει παρα πολλα εργαλεια πιο πρεπει να κανω μπας και φτιαξει και ξανα ανοιξουν τα win? ευχαριστω πολυ. και δεν μπενει ουτε σε safe mode

Δημοσ.

Πες μας αναλυτικά τη πρόβλημα έχεις και τα πιθανά μηνύματα που βγάζει,με ένα απλό δεν ανοίγει δεν επρόκειτο να καταλάβει κανείς τι γίνεται.

Δημοσ.

Παω να ανοιξω τον υπολογιστη και εκει που φοττρωνουν τα win στιν αρχη που διχνει και το λογοτυπο πριν μπω στα win βγαζει μια μπλε οθονη για ενα δευτερολεπτο και μετα κανει επαννεκινησει. . . και ασφαλεις λειτουργεια να βαλω παλι το ιδιο μου λεει. . . καταφερα να μπω μεσω ενος bootcd πηρα τα αρχεια μου αλλα ουτε φορματ δεν γινεται. . . μου βγαζει μπλε οθονη οταν ωαζω το cd εγκαταστασεις και κολλαει εκει. . . τι μπορω να κανω? γινεται πχ να διεγραψω εντελως τα αρχεια του σκληρου μου δισκου χωρις το cd εγκαταστασεις? με καμια εντολη στο doc κατι? ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις αρκετες πιθανοτητες να υπαρχει προβλημα σε καποιο hardware μερος του υπολογιστη σου και θα πρεπει να εντοπισεις σε ποιο(πχ σκληρος δισκος).

Δημοσ.

πως να το εντοπισω? το cd που εβαλα εχει πολλες εφαρμογες το hiren boot cd τι πρεπει να κανω? η στην χειροτερη πως τελικα θα γινει το φορματ??

Δημοσ.

Όπως είπε ο GiO παραπάνω, μοιάζει για hardware πρόβλημα.

Ένα πρώτο απλό που θα μπορούσες να κοιτάξεις αν έχεις SATA δίσκους, είναι αν το καλώδιο των data δεν πατάει καλά ή ακόμη και να το άλλαζες με ένα άλλο (το κόστος είναι πολύ μικρό).

Δημοσ.

Όπως είπες το hirens έχει πολλά εργαλεία ένα που σου το δείχνει και στην αρχική οθόνη είναι το memtest τρέξε αυτό πρώτο (για αρκετές ώρες) για να δούμε αν είναι εν τάξη η μνήμη.

Δημοσ.

δεν εβγαλε κανενα σφαλμα. . . δοκιμασα να βαλω τα windows 7 και μπαινουν κανονικα. . . τα xp με τιποτα. . . βγαζουν μπλε οθονη. . . και δοκιμασα και τα ελληνικα κ τα αγγλικα (γνησια τα 7)

Δημοσ.

Όταν λες κανονικά για τα 7, άφησες να τελειώσει η εγκατάστασή τους; Drivers πέρασες;

Και τα cd των ΧΡ είναι γνήσια ή στα έχει δώσει ο θείος από το Australia; (το America είναι κλισέ πλέον :P)

Αν στα έχει δώσει ο θείος πριν πόσο καιρό στα είχε δώσει;

Για sata drivers σε κόβω.

Δημοσ.

χαχαχα . . . οχι γνησια ειναι τα xp τα 7 μου τα εδωσε ενας θειος απο καναδα :) . . .

και ωμος αυτα απο τον καναδα δουλευουν και τα γνησια τα xp οχι. . . τα xp σταματανε και βγαζουν μπλε οθονη και δεν μπορεις να ξεκινησεις τα αλλα ωμος τελειωσαν κανονικα. . . τα driver μπηκαν μονα τουσ να το πω?? εχω και ηχο και τα παντα χωρις να κανω κατι . . . και δοκιμασα με δυο διαφορετικα cd των xp και κανενα δεν προχωρησε. . . ενω τα 7 με την μια. . . παραξενο αλλα τουλαχιστον σωθηκα :P thx για ολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...