Προς το περιεχόμενο

Σκυλος στο αυτοκινητο χωρις να τα κανει ...

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε σιγουρα τον λατρευω και ας ειναι λιγο μυρωδατος :D ομως το αμαξακι ειναι καινουριο και θελω να το προφυλαξω οσο μπορω... ΟΣο για το μαυρος .. ειναι ΚΑΦΕ το παιδακι μου..σπανιο μεν.. οριστε

Link

προσεχε και την διατροφη του, μετραει πολυ. κανε του κανα μαγειρευτο μακαρονι για σκυλους με κανα φτηνο κρεας μεσα. μην του δινεις μονο συσκευασμενη σκυλοτροφη. πολυ γυαλιστερος παντως, φτου του κουκλος ειναι.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατι τετοιο θελεις φιλε μου: http://www.ototop.gr/niko-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-145%CF%87150-p-2039.html

7630562.jpg?sess=8b57b060274ed24862a41aba1c42ab42

εγω τετοια εχω παρει απο lidl, alexpak (καπου στο 10ευρω μαξιμουμ). και φυσικα, μετα απο καθε διαδρομη..σπουπισμα και καθαρισμα του αυτοκινητου εξονυχιστικο (πριν τη διαδρομη προηγειται βουρτσισμα για να φυγουν τριχες και κατα τη διαδρομη δεν ανοιγουν παραθυρα για να μην κανουν παρτυ οι τριχες μεσα). ολα αυτα σε περιοδο που ''μαδαει'' γιατι κατα τα αλλα ειναι κυριλε. και ο δικος μου ενα τερατακι 35 κιλων ειναι (λυκος-χασκι) :P

Δημοσ.

Μεχρι να χρονισει μου ειπε ο κτηνιατρος να του δινω μονο καλη ξηρα τροφη.. Οποτε τρωει κατα βαση eukanuba που του αρεσει κιολας... Καμια φορα ομως οταν τον βλεπω ακεφο του δινω μια μεριδα απο το φαγητο που κανω :D .. Στο θεμα μας ομως.. Θελω να παρω το σηντομοτερο κατι για να μενει και το αμαξι καθαρο ακομα και οταν εχει λερωθει μετα απο βολτα σε βρεγμενο δρομο-χωμα.. Κατι που να πλενεται.. Θα ρωτησω και σε κανενα πετ σοπ αλλα ειπα να δω τι θα μου πειτε εσεις ρε παιδια ..

Alxnks Μπραβο φιλε κατι τετοιο πιστευω ειναι ειδανικο !! Να δω ομως που θα το βρω

Δημοσ.

στο alexpak εχουν σε μονιμη βαση, στο lidl αν το πετυχεις σε περιοδο που εχουν προσφορες σε ειδη για κατοικιδια. ειναι και αδιαβροχο φυσικα και επισης οι τριχες κατα κυρια βαση μενουν κολλημενες πανω του. εγω το βγαζω απο το αυτοκινητο, το σκουπιζω, του ριχνω και με πιεση με το λαστιχο νερο και το αφηνω να στεγνωσει...ετσι το ετοιμαζω για την επομενη διαδρομη.

Δημοσ.

dermitzos Thanx φιλε.. Εχω και αλλη καλη :D

Link

Alxnks Ωραια θα παω αυριο μια βολτα στο λιντλ να δω .. Μακαρι να ειναι τοσο φθηνο οσο λες.. Ουφ...

Δημοσ.

στο lidl σου ειπα δεν εχει σε στανταρ βαση..δες καλυτερα σε alexpak..και στο praktiker νομιζω εχει παρει το ματι μου.

εμενα ο μαγκας κιολας που το αυτοκινητο ειναι 2+2 θεσεων (και πισω περιορισμενων χωρων)..απλωνεται σαν πασας και χαλαρα πιανει ολο το καθισμα :P

Δημοσ.

Οκ τοτε.. Πρακτικερ ξερω που εχει εδω κοντα στη νικαια.. ΑΛεξπακ που εχει ομως.. Τελος παντων thanx θα το τσεκαρω αυριο κιολασ! Ε βαλε καμια φωτο με το παιδακι σου να το καμαρωσουμε αν δε φοβασαι μη στο ματιασουμε :P

Δημοσ.

νικαια πρακτικερ; εννοεις στον ταυρο ε; (εγω κερατσινι ειμαι) απεναντι ακριβως απο το πρακτικερ του ταυρου εχει alexpak :)

τωρα βαριεμαι να ψαχνω καμια φωτο του..ισως αλλη φορα (σιγα μην αφηνα να μου τον ματιασετε) :P

Δημοσ.

Οκ τοτε.. Πρακτικερ ξερω που εχει εδω κοντα στη νικαια.. ΑΛεξπακ που εχει ομως.. Τελος παντων thanx θα το τσεκαρω αυριο κιολασ! Ε βαλε καμια φωτο με το παιδακι σου να το καμαρωσουμε αν δε φοβασαι μη στο ματιασουμε :P

Αν κοντινό πράκτικερ εννοείς αυτό στην Ελ. Βενιζέλου στην Αγ. Βαρβάρα το κοντινότερο Alex Pak πρέπει να είναι αυτό πάνω στην Λ. Αθηνών λίγο πριν την Θηβών όπως έρχεσαι από Αθήνα.

web_kentriko_odogramma-500.jpg

kentriko-l-athinon.jpg

Διεύθυνση : Λεωφ. Αθηνών (Καβάλας) 44, 12131, Περιστέρι, Αθήνα.

e-mail: [email protected].

Ωράριο : Δευτέρα - Παρασκευή : 08:30 - 21:00.

Σάββατο : 08:30 - 20:00.

Δημοσ.

DrLo σευχαριστω φιλε ! Το μονο που δεν εκανες ειναι να με παρεις απο το χερι και να με πας εσυ :D . Κατατοπιστικοτατος man !!

• Super Moderators
Δημοσ.

κατι τετοιο θελεις φιλε μου: http://www.ototop.gr...150-p-2039.html

7630562.jpg?sess=8b57b060274ed24862a41aba1c42ab42

εγω τετοια εχω παρει απο lidl, alexpak (καπου στο 10ευρω μαξιμουμ). και φυσικα, μετα απο καθε διαδρομη..σπουπισμα και καθαρισμα του αυτοκινητου εξονυχιστικο (πριν τη διαδρομη προηγειται βουρτσισμα για να φυγουν τριχες και κατα τη διαδρομη δεν ανοιγουν παραθυρα για να μην κανουν παρτυ οι τριχες μεσα). ολα αυτα σε περιοδο που ''μαδαει'' γιατι κατα τα αλλα ειναι κυριλε. και ο δικος μου ενα τερατακι 35 κιλων ειναι (λυκος-χασκι) :P

Υπάρχουν και στην Autoplus αντίστοιχα και είναι άψογα μιας και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στις μετακινήσεις (αρκεί να μην έχεις άλλον επιβάτη στο πίσω κάθισμα! Η κουβέρτα αυτή δένει στα μπροστινά και στα πίσω προσκέφαλα.

cool.png

Δημοσ.

Μπορεις να μου δειξεις please τι ακριβως εννοεις?

Να το το παληκαρι ..! ΑΝ εχει δει κανεις πιο ομορφο κουταβι ας το πει τωρα..

Link

κούκλος (φτου φτου μην τον ματιάσουμε).

Όλα τα λεφτά στη φωτο πάντως είναι ο σουρεαλισμός με τα στοιχισμένα παπούτσια πάνω στο ψυγειάκι :lol: :lol:

dermitzos Thanx φιλε.. Εχω και αλλη καλη :D

Link

έλα ρε, πάρτου κι ένα καλάθι να χωράει, τέτοια έχω για τους γάτους μου, που να χωρέσει το θηρίο εκεί μέσα ; :D :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...