evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Βρε σιγουρα τον λατρευω και ας ειναι λιγο μυρωδατος ομως το αμαξακι ειναι καινουριο και θελω να το προφυλαξω οσο μπορω... ΟΣο για το μαυρος .. ειναι ΚΑΦΕ το παιδακι μου..σπανιο μεν.. οριστε Link προσεχε και την διατροφη του, μετραει πολυ. κανε του κανα μαγειρευτο μακαρονι για σκυλους με κανα φτηνο κρεας μεσα. μην του δινεις μονο συσκευασμενη σκυλοτροφη. πολυ γυαλιστερος παντως, φτου του κουκλος ειναι.
Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 κατι τετοιο θελεις φιλε μου: http://www.ototop.gr/niko-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-145%CF%87150-p-2039.html εγω τετοια εχω παρει απο lidl, alexpak (καπου στο 10ευρω μαξιμουμ). και φυσικα, μετα απο καθε διαδρομη..σπουπισμα και καθαρισμα του αυτοκινητου εξονυχιστικο (πριν τη διαδρομη προηγειται βουρτσισμα για να φυγουν τριχες και κατα τη διαδρομη δεν ανοιγουν παραθυρα για να μην κανουν παρτυ οι τριχες μεσα). ολα αυτα σε περιοδο που ''μαδαει'' γιατι κατα τα αλλα ειναι κυριλε. και ο δικος μου ενα τερατακι 35 κιλων ειναι (λυκος-χασκι)
onty Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μεχρι να χρονισει μου ειπε ο κτηνιατρος να του δινω μονο καλη ξηρα τροφη.. Οποτε τρωει κατα βαση eukanuba που του αρεσει κιολας... Καμια φορα ομως οταν τον βλεπω ακεφο του δινω μια μεριδα απο το φαγητο που κανω .. Στο θεμα μας ομως.. Θελω να παρω το σηντομοτερο κατι για να μενει και το αμαξι καθαρο ακομα και οταν εχει λερωθει μετα απο βολτα σε βρεγμενο δρομο-χωμα.. Κατι που να πλενεται.. Θα ρωτησω και σε κανενα πετ σοπ αλλα ειπα να δω τι θα μου πειτε εσεις ρε παιδια .. Alxnks Μπραβο φιλε κατι τετοιο πιστευω ειναι ειδανικο !! Να δω ομως που θα το βρω
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 offtopic Πολύ ωραία η πρώτη φωτογραφία onty! /offtopic
Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 στο alexpak εχουν σε μονιμη βαση, στο lidl αν το πετυχεις σε περιοδο που εχουν προσφορες σε ειδη για κατοικιδια. ειναι και αδιαβροχο φυσικα και επισης οι τριχες κατα κυρια βαση μενουν κολλημενες πανω του. εγω το βγαζω απο το αυτοκινητο, το σκουπιζω, του ριχνω και με πιεση με το λαστιχο νερο και το αφηνω να στεγνωσει...ετσι το ετοιμαζω για την επομενη διαδρομη.
onty Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 dermitzos Thanx φιλε.. Εχω και αλλη καλη Link Alxnks Ωραια θα παω αυριο μια βολτα στο λιντλ να δω .. Μακαρι να ειναι τοσο φθηνο οσο λες.. Ουφ...
Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 στο lidl σου ειπα δεν εχει σε στανταρ βαση..δες καλυτερα σε alexpak..και στο praktiker νομιζω εχει παρει το ματι μου. εμενα ο μαγκας κιολας που το αυτοκινητο ειναι 2+2 θεσεων (και πισω περιορισμενων χωρων)..απλωνεται σαν πασας και χαλαρα πιανει ολο το καθισμα
onty Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Οκ τοτε.. Πρακτικερ ξερω που εχει εδω κοντα στη νικαια.. ΑΛεξπακ που εχει ομως.. Τελος παντων thanx θα το τσεκαρω αυριο κιολασ! Ε βαλε καμια φωτο με το παιδακι σου να το καμαρωσουμε αν δε φοβασαι μη στο ματιασουμε
Alxnks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 νικαια πρακτικερ; εννοεις στον ταυρο ε; (εγω κερατσινι ειμαι) απεναντι ακριβως απο το πρακτικερ του ταυρου εχει alexpak τωρα βαριεμαι να ψαχνω καμια φωτο του..ισως αλλη φορα (σιγα μην αφηνα να μου τον ματιασετε)
DrLo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Οκ τοτε.. Πρακτικερ ξερω που εχει εδω κοντα στη νικαια.. ΑΛεξπακ που εχει ομως.. Τελος παντων thanx θα το τσεκαρω αυριο κιολασ! Ε βαλε καμια φωτο με το παιδακι σου να το καμαρωσουμε αν δε φοβασαι μη στο ματιασουμε Αν κοντινό πράκτικερ εννοείς αυτό στην Ελ. Βενιζέλου στην Αγ. Βαρβάρα το κοντινότερο Alex Pak πρέπει να είναι αυτό πάνω στην Λ. Αθηνών λίγο πριν την Θηβών όπως έρχεσαι από Αθήνα. Διεύθυνση : Λεωφ. Αθηνών (Καβάλας) 44, 12131, Περιστέρι, Αθήνα. e-mail: [email protected]. Ωράριο : Δευτέρα - Παρασκευή : 08:30 - 21:00. Σάββατο : 08:30 - 20:00.
onty Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 DrLo σευχαριστω φιλε ! Το μονο που δεν εκανες ειναι να με παρεις απο το χερι και να με πας εσυ . Κατατοπιστικοτατος man !!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 κατι τετοιο θελεις φιλε μου: http://www.ototop.gr...150-p-2039.html εγω τετοια εχω παρει απο lidl, alexpak (καπου στο 10ευρω μαξιμουμ). και φυσικα, μετα απο καθε διαδρομη..σπουπισμα και καθαρισμα του αυτοκινητου εξονυχιστικο (πριν τη διαδρομη προηγειται βουρτσισμα για να φυγουν τριχες και κατα τη διαδρομη δεν ανοιγουν παραθυρα για να μην κανουν παρτυ οι τριχες μεσα). ολα αυτα σε περιοδο που ''μαδαει'' γιατι κατα τα αλλα ειναι κυριλε. και ο δικος μου ενα τερατακι 35 κιλων ειναι (λυκος-χασκι) Υπάρχουν και στην Autoplus αντίστοιχα και είναι άψογα μιας και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στις μετακινήσεις (αρκεί να μην έχεις άλλον επιβάτη στο πίσω κάθισμα! Η κουβέρτα αυτή δένει στα μπροστινά και στα πίσω προσκέφαλα.
kfyros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μπορεις να μου δειξεις please τι ακριβως εννοεις? Να το το παληκαρι ..! ΑΝ εχει δει κανεις πιο ομορφο κουταβι ας το πει τωρα.. Link κούκλος (φτου φτου μην τον ματιάσουμε). Όλα τα λεφτά στη φωτο πάντως είναι ο σουρεαλισμός με τα στοιχισμένα παπούτσια πάνω στο ψυγειάκι :lol: dermitzos Thanx φιλε.. Εχω και αλλη καλη Link έλα ρε, πάρτου κι ένα καλάθι να χωράει, τέτοια έχω για τους γάτους μου, που να χωρέσει το θηρίο εκεί μέσα ;
onty Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 χαχαχααχαχα.... ΠΑραγγειλα τελικα αυτο που εβαλα στο λινκ πιο πανω.. να δουμε τι λεει με 23 ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.