chek2fire Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ στο N900 το έχω λιώσει. Μιλάμε απίστευτο game αλλά νομιζώ ότι για κινητά είναι μια χαρά. Για pc και κονσόλες δεν..
EddieObscurant Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ερώτηση1, στο level 1-8 πώς ανοιγουμε το σεντούκι? Ερώτηση2, αν σε κάποιο level έχουμε κολλήσει πώς μπορούμε να το περάσουμε? (με cheats, κλπ)
FarCry Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 βλεπωντας το angry birds ξερετε τι μου ηρθε στο μυαλο? crush the castle rip off πραγματικα πως δεν εχουν κανει μηνυση ακομα? επρεπε να ειχαν κανει πατεντα την ιδεα και θα γινοταν χαμος! αν και το crush the castle βασιζεται σε table games που επαιζα μικρος Παντως και εγω δεν εχω καταλαβει γιατι μονο το angry birds εγινε τοσο διασημο.....
Haldol Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Το κατέβασα στον iMac. Δε συγκρίνεται η αίσθηση σε σχέση με το iPhone. Ένα άσχημο συναίσθημα μου άφησε όμως: από τη στιγμή που υπάρχουν 1920 pixels οριζοντίως, θα μπορούσε να φαίνεται και η κατασκευή με τα... πράσινα γουρούνια ταυτόχρονα με τον εκτοξευτήρα. Στο iPhone να το καταλάβω, που να χωρέσουν... αλλά στον iMac δε μου άρεσε αυτό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zVFijUqMoco&hd=1
FarCry Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Το κατέβασα στον iMac. Δε συγκρίνεται η αίσθηση σε σχέση με το iPhone. Ένα άσχημο συναίσθημα μου άφησε όμως: από τη στιγμή που υπάρχουν 1920 pixels οριζοντίως, θα μπορούσε να φαίνεται και η κατασκευή με τα... πράσινα γουρούνια ταυτόχρονα με τον εκτοξευτήρα. Στο iPhone να το καταλάβω, που να χωρέσουν... αλλά στον iMac δε μου άρεσε αυτό. στο android που το παιζω μπορεις να κανεις zoom out και να δεις ολη την πιστα....το ιδιο πρεπει να γινετα και σε iphone
EKTELESTES Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Zoom in / out κάνεις με το ροδάκι του ποντικιού ^^
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ο Μάκης δε ξέρει τίποτα, τον ρώτησα εγώ. Τον Σέλντον τον ρωτήσατε; Ξέρει πολλά. Offtopic: Ρε Νικ τράβα μια pic με ΟΟΟΛΕΣ τις κονσόλες σου στο πάτωμα και στείλτην μου να την βλέπω να μου φτιάχνει τη μέρα..
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τον Σέλντον τον ρωτήσατε; Ξέρει πολλά. +1 Offtopic: Ρε Νικ τράβα μια pic με ΟΟΟΛΕΣ τις κονσόλες σου στο πάτωμα και στείλτην μου να την βλέπω να μου φτιάχνει τη μέρα.. +1 μόνο την δικιά σου νομίζεις..Ποπο πόσες έχει.
Gobrousas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς; ´ Έχω όλα τα αστέρια,όλα τα φτερά και όλα τα βραβεία εκτός το smash maniac 500000 blocks. Πως ανεβαζεις το σκορ ;έχω δει σκορ πεντακις εκατομυρια.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Καλα μη πιστευεις και οτι βλεπεις.. Κατα τη γνωμη μου ολα τα εξωπραγματικα ποσα που δε φτανει η λογικη, ειναι made-up. Σιγουρα εχουν βαλει χερακι.. τουλαχιστον στα περισσοτερα android/iphone games.
lavezzi7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά μου βγάζει error που λέει the texture is too large: Έχω εγκατήστησει τους πιο πρόσφατους drivers.Καμιά βοήθεια?
EddieObscurant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά μου βγάζει error που λέει the texture is too large: Έχω εγκατήστησει τους πιο πρόσφατους drivers.Καμιά βοήθεια? Aν έχεις καμια ενσωματωμένη ιντελ κάρτα γραφικών θέλει να αλλάξεις μια επιλόγη στα 3d setting απο το Panel της ιντελ και μετά θα δουλεύει κανονικά (τουλάχιστον στο νετβοοκ μου έτσι λύθηκε το πρόβλημα με το ίδιο μήνυμα). Δυστυχώς δεν το έχω πλεον για να σου πω πια επιλογή ήταν ακριβώς , αλλά κάνοντας δοκιμές θα τη βρεις, και έγω έτσι τη βρήκα. Λογικά πάντως και άλλη κάρτα να έχεις κάποια ρύθμιση είναι στα settings της κάρτας γραφικών σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα