EKTELESTES Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ: http://www.appup.com/applications/applications-Angry+Birds Ακόμα και στο PC, τα σπάει !! Υ.Γ. Υπάρχει και σε άλλα γνωστά μέρη.
Alxnks Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 το εχω στο desire (και το seasons)..μολις το κατεβασα να το βαλω και στο pc!
EKTELESTES Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ναι, και εγώ στο Tab το χω λιώσει, αλλά και στο PC λέει !! Σε όποιον δε τρέχει αμέσως, απλά αλλάξτε την ανάλυση ανοίγοντας το αρχείο "config.lua" με το notepad και βάλτε αυτή που έχει η οθόνη σας
EKTELESTES Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δες hype για το "παιχνιδάκι".. Όταν το..."παιχνιδάκι" βγήκε στο Android..κατέβηκε μόλις 2 εκατομμύρια φορές σε 3 μέρες..και πριν βγει σε pc είχε κατέβει πάνω από 50 εκατομμύρια φορές, μάλλον δε χρειάζεται άλλη πρωώθηση, ε; Υ.Γ. Είδα ότι βγήκε και για Mac Os, και για Psp.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο τόσος ντόρος για αυτήν την αηδία... υπάρχουν πολλά παιχνίδια καλύτερα για ios/android
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω, ο μηχανισμός του δεν είναι πρωτότυπος, αλλά είναι γουστόζικο, σε iphone που το έχω δει λόγω χειρισμού έχει μια ευχάριστη διάσταση. Για να "βλασφημίσουμε" λίγο, ούτε το pacman είναι τίποτε τρομερό, αλλά... Για μένα, νομίζω ότι το στοιχείο που με κέρδισε αρχικά ήταν ο τίτλος, για κάποιο λόγο μου φάνηκε αστείος, μετά προσπαθείς με την παρέα να σπάσεις το ρεκόρ πίστας, δε νομίζω ότι για παιχνίδι-χαβαλέ μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο από ένα απλό concept, όμορφα παρουσιασμένο.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το "cut the rope" πχ το βρίσκω πιο αστείο/πρωτότυπο/ευχάριστο και πάλι δεν είχε τον ντόρο αυτό. Και πλέον δεν μιλάμε για "γούστα είναι αυτά" αφού όλοι για αυτό μιλάνε. Συνεχίζει ακόμα να κάνει τρελές πωλήσεις. Εγώ πάντως από αντίδραση και που το κέρδισα από το insomnia+getitnow.gr δεν το έβαλα... πάω κόντρα στο ρεύμα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνοι, και το God Finger έχει πλάκα και δεν έχει ακουστεί τόσο. Γενικά, με τα pop culture φαινόμενα δεν έχει "λογική". Βγήκε, ας πούμε, το Aquaria στο PC και δεν ακούστηκε όσο του άξιζε και πολλά ακόμη αν πιάσουμε τα indie (το Delve Deeper, για παράδειγμα, πολύ καλό στο single, με τέσσερις παίκτες ή και δύο ακόμη έχει τρελό γέλιο). Πάντως, αν το είχα κερδίσει το Angry Birds εγώ θα το είχα εγκαταστήσει.
fearwhatnow Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ^^ Kαλα το Aquaria ειδικα ηταν απιστευτο παιχνιδι απο ολες τις αποψεις.Το Αngry Birds ειναι απλα καλουτσικο αλλα ο ντορος για το συγκεκριμενο ειναι υπερβολικος.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω, ο μηχανισμός του δεν είναι πρωτότυπος, αλλά είναι γουστόζικο, σε iphone που το έχω δει λόγω χειρισμού έχει μια ευχάριστη διάσταση. Για να "βλασφημίσουμε" λίγο, ούτε το pacman είναι τίποτε τρομερό, αλλά... Για μένα, νομίζω ότι το στοιχείο που με κέρδισε αρχικά ήταν ο τίτλος, για κάποιο λόγο μου φάνηκε αστείος, μετά προσπαθείς με την παρέα να σπάσεις το ρεκόρ πίστας, δε νομίζω ότι για παιχνίδι-χαβαλέ μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο από ένα απλό concept, όμορφα παρουσιασμένο. Μπορώ να πω ότι δεν συγκρίνεται ΚΑΝ ούτε και σήμερα όμως το Pacman με τον αναφερόμενο τίτλο, και συγκρίνεις και Game εποχής Amstrad στο επιχείρημά σου.. ^^^ Όσο για το πόσοι το κατέβασαν το Angry birds.. τι θέλεις να μου πεις με την μάζα του κινητού; Εδώ στη μάζα του Personal Computer και έχω δει λίγους να παίζουν games της αφρόκρεμας (Korea/Japan). Μιας και μιλάω για αφρόκρεμα. Android/iPhone (πρέπει να το έχει και το iPhone) owners, μαζευτείτε με τη παρέα σας (εσείς και άλλα 3 άτομα max) και παίξτε το 4 Player Reactor (το 2 Player Reactor είναι free με ads στο appmarket, στo "web" και στο applanet -αν δουλεύει ακόμα- το έχει full με 4 παίκτες και ΠΑΡΑ πολλές ρυθμίσεις) και αν δεν περάσετε καλά, δεν λυθείτε στα γέλια και δεν πείτε την ατάκα "ΓΑΜΑΤΟ".. τότε ελάτε εδώ και φτύστε με. (Also παίζω τα Dungeon Hunter, N.O.V.A, Guitar Hero (για τους εξαρτημένους), Finger Physics (για τους κολλημένους με τα puzzlers) Fruit Slice (αρκετά νόστιμο - παλεύουμε και με τα high scores) και το αγαπημένο μου Game στο Android μου είναι το Robo Defense Full (Strategy).. μακράν! Δοκιμάστε τα, και παρατήστε την πίπα για την ατάλαντη γκόμενά σας.)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δε συγκρίνω κανένα game ως game, συγκρίνω δύο εκφάνσεις του φαινομένου της pop κουλτούρας, ακριβώς επειδή το pacman συνεχίζει να έχει φίλους. Κι όταν παίζαμε στα δεκάρικα pacman χαζό και βαρετό μου φαινόταν, σε επίπεδο σχεδιασμού, και τώρα το ίδιο. Αλλά, δεν μπορώ να απαξιώνω την αγάπη που τρέφουν για έναν απλό maze μηχανισμό τόσοι άνθρωποι. Γενικά, οι λόγοι για τους οποίους κάτι "σκαλώνει" στη συλλογική συνείδηση δεν έχουν πάντα να κάνουν με την ποιότητα ή την πρωτοτυπία. Τα περί "αφρόκρεμας" τα αφήνω ασχολίαστα. Έχουν εκτροχιαστεί αρκετά νήματα με αυτόν τον τρόπο, δε χρειάζεται να έχει την ίδια τύχη και αυτό.
tonis100 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 καλα αυτα εινα πολυ ωραια νεα δεν το ηξερα τρεχω να το κατεβασω μιλαμε στο iphone το ειχα λιωσει το παιχνιδι αν και τελικα το εσβησα γιατι με το που γυριζα σπιτι τελειωνε η μπαταρια μιας και ο γιος μου (3 χρονων)εψαχνε το τηλεφωνο για να παιξει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα