axibde Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αγορασα πριν ενα μηνα αυτο το φλασακι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/USB-Flash-Disks/Transcend-JetFlash-500-32GB-USB-Flash-Black-Purple-TS32GJF500.htm Ολα ωραια και καλα μεχρι σημερα που δεν μπορει να γραψει μεγαλα αρχεια των 6,7,8,9 κλπ GB. Να εξηγησω οτι ακομα κι αν το φλασακι ειναι αδειο, οταν παω να αντιγραψω μια ταινια ή ενα αρχειο iso πολλων gb, μου βγαζει μηνυμα οτι "το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο για το συστημα αρχειων προορισμου". Εκανα πολλα πειραματα με οτι αρχεια ειχα και διαπιστωσα οτι το μεγαλυτερο που δεχτηκε να αντιγραψει, ηταν μια ταινια mkv των 4gb. Να πω οτι το φλασακι ειχα μια εβδομαδα να το χρησιμοποιησω, χωρις να μου το εκανε πριν. Του εκανα και δυο τρεις διαμορφωσεις αλλα τιποτα... Εχει κανεις κατι στο νου του?
antonl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έλεγξε αν το filesystem του είναι NFTS (και όχι FAT).
stm00192 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καντο φορματ αλλα αντι για συστημα αρχείων FAT32 διαλεξε NTFS!
SOWHAT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Να ρωτήσω και εγώ για να μην ανοίγω καινούριο θέμα; Έχω και εγω ένα φλασάκι των 8 γίγα και σκεφτόμουν να το φορμάρω σε NTFS... Αλλά δεν ήξερα τι να κάνω με το ALLOCATION UNIT SIZE! Να το αφήσω ως έχει στα 4 γίγα;
axibde Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το εκανα σε NTFS και δουλευει κανονικα. Ευχαριστω παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.