guppy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά. Θέλω να αγοράσω antivirus ή i.s. της eset. Τώρα έχω το norton, σε ένα μαγαζί το i.s. και το antivirus της eset αναφέρει για τρεις υπολογιστές ή για τρια έτη. Το έχει κάνει κάποιος και πώς γίνεται;;; Πρίν λήξει η άδεια το ξαναβάζεις το ίδιο;;; Τώρα και το norton i.s. που έχω είναι για τρεις υπολογιστές αλλά δεν αναφέρει και για τρία χρόνια όπως της eset, μπορώ όταν λήξει η άδεια να το ξαναβάλω στον ίδιο υπολογιστή;;; Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 το nod32 εχει 3 αδειες που καθε μια μπορει να μπει σε 3 διαφορετικα pc αποσπασμα απο το Mail ενεργοποιησης μιας αδειας μου You are hereby granted a license to use ESET NOD32 Antivirus on 3 computer(s) until --/--/2011.
guppy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Συνήθως είναι για 3 υπολογιστές, απλώς σε μαγαζί αλυσίδα και μόνο εκεί αναφέρει ή 3 άδειες ή 3 χρόνια..Στον ίδιο υπολογιστή όμως 3 χρόνια;;;;;;
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 guppy εχει να κάνει με τον χρόνο που δέχεται ανανεώσεις. Είναι τριες υπολογιστές (δηλαδή τρια serial) με ανανεώσεις για 1 χρόνο έκαστος, είτε ένα serial (1 υπολογιστή) με ανανεώσεις για τρια χρόνια.
guppy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ωραία λοιπόν, της eset θα κάνω ανανέωση σε 1 υπολογιστή για 3 χρόνια. Με το norton δεν θα μπορώ γιατί είναι για 3 υπολογιστές για 1 χρόνο όμως. Μόνο όμως σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί έχει αυτή τη δυνατότητα η eset;;;; Δηλ. αν άγοράσω από αλλού θα είναι για 1 χρόνο για 3 υπολογιστες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.