Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone με συγκεκριμένες δυνατότητες

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα δεν καλύπτουν την οθόνη. Την πλάτη κάτι τα πλαϊνά καλύπτουν.

Το 'πιασα. Οπότε πρέπει να πάρω κι ένα screen protector. Βλέπω αυτό, αλλά έχω δει στο διαδίκτυο και κάτι άλλα που έχουν ειδικό υγρό και εξάρτημα για να το στρώσεις καλά. Αυτό που δεν έχει, πως θα απλωθεί;

Λύσεις 2 σε 1, δηλαδή back/front cover δεν παίζουν; Δεν εννοώ συσκευασίες που να περιλαμβάνουν και screen protector. Εννοώ να είναι μια θήκη ενιαία, που να καλύπτει μπροστά και πίσω, χωρίς όμως να είναι τύπου "σακούλι", δερμάτινες, κλπ.

Δημοσ.

Και τα απλά αυτοκόλλητα(χωρίς υγρή εγκατάσταση) screen protectors μια χαρά εφαρμόζουν χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.

Η μοναδική λύση back/front(cover) protection με ζελατίνα χωρίς να προσθέτει καθόλου όγκο, είναι αυτή του τύπου ZAGG Invisible Shield που σου έδειξα σε προηγούμενο reply.

Σου προτείνω ένα back cover (σιλικόνης/ΤPU κλπ) και αν απλό screen protector.

Τουλάχιστον έτσι έχω το δικό μου Galaxy S και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Και τα απλά αυτοκόλλητα(χωρίς υγρή εγκατάσταση) screen protectors μια χαρά εφαρμόζουν χωρίς το παραμικρό ψεγάδι.

Η μοναδική λύση back/front(cover) protection με ζελατίνα χωρίς να προσθέτει καθόλου όγκο, είναι αυτή του τύπου ZAGG Invisible Shield που σου έδειξα σε προηγούμενο reply.

Σου προτείνω ένα back cover (σιλικόνης/ΤPU κλπ) και αν απλό screen protector.

Τουλάχιστον έτσι έχω το δικό μου Galaxy S και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ναι, το βρήκα πάλι αυτό που μου είχες πει και σ' ελληνικό κατάστημα, αλλά νομίζω, πως θα εφαρμόσω την πρότασή σου μ' ένα back cover (σιλικόνης/ΤPU κλπ) που προστατεύει (ω μη γένοιτο) κάπως κι από μια πτώση, κραδασμούς, κλπ. Σωστά; Kι ένα screen protector και τέλος. ΟΚ.

Ερώτηση: η ZAGG Invible shield τόσο καλή είναι; 13,5 ευρώ έχει η μία τη στιγμή που οι 2 της HTC έχουν 10 ευρώ.

Δικαιολογείται η διαφορά στην τιμή;

Δημοσ.

Κοίτα, ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αλλά το θέμα είναι αν αξίζει.

Αν είχα μυαλό θα έπαιρνα από την αρχή ένα full body της Zagg.

Αλλά επειδή δεν είχα, πήρα πρώτα ζελατίνα, μετά δερμάτινη flip θήκη,

μετά back TPU cover.

Γνώμη είναι Zagg full body εξ αρχής, εκτός και αν θες να την βγάλεις οικονομικά,

οπότε πας για back cover και απλό screen protector με κόστος κάτω από 5€ (από ebay πάντα).

Δημοσ.

Κοίτα, ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αλλά το θέμα είναι αν αξίζει.

Αν είχα μυαλό θα έπαιρνα από την αρχή ένα full body της Zagg.

Αλλά επειδή δεν είχα, πήρα πρώτα ζελατίνα, μετά δερμάτινη flip θήκη,

μετά back TPU cover.

Γνώμη είναι Zagg full body εξ αρχής, εκτός και αν θες να την βγάλεις οικονομικά,

οπότε πας για back cover και απλό screen protector με κόστος κάτω από 5€ (από ebay πάντα).

Χα. Ωραία τα θέτεις. Κοίτα, όχι πως είμαι σβαρνιάρης - κάθε άλλο θα έλεγα - αλλά επειδή συμβαίνουν ατυχήματα, σίγουρα θα πάω για TPU back cover, να υπάρχει και μια προστασία παραπάνω.

Οπότε ένα screen cover θα με καλύψει μετά για την οθόνη. Αλλά αναρωτήθηκα για την αξία. Βέβαια την ακούω πολύ αυτή τη ZAGG και παίζει να είναι κορυφαία τελικά στο είδος αυτό.

Από e-bay τώρα που κοίταξα, βλέπω πως με μεταφορικά βγαίνει στην ίδια τιμή σε αντιστοιχία με την Ελλάδα. Γύρω στα 16 ευρώ δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...