spdrosin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Φίλε εφόσον είπες πως δεν θες iphone, και σίγουρα να έχει φλας, τότε το DHD είναι σίγουρα το ιδανικότερο που κυκλοφορεί. Δεν τίθεται θέμα για μένα. Ωραίοοος. Τέτοια λέγε μου. Τίποτα - αύριο πρωί πάω Cosmote.
spdrosin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παρήγγειλα το HTC Desire HD. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν. Έχει κάποιος ήδη την εν λόγω συσκευή να μου προτείνει κάποια καλή θήκη; Διαβάζω πως μερικές προκαλούν πρόβλημα στη λειτουργία του GPS.
nikoskon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παρήγγειλε την πιο λεπτή θήκη (back cover) που θα βρεις και βάλε από την πρώτη στιγμή screen protector. Θα σου πρότεινα το Zagg Invisible Shield full body protector αν βγαίνει για το κινητό σου. Είναι που είναι υπερμεγεθες, αν αγοράσεις οποιαδήποτε θήκη και όχι back cover, θα σε κουράσει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
spdrosin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παρήγγειλε την πιο λεπτή θήκη (back cover) που θα βρεις και βάλε από την πρώτη στιγμή screen protector. Θα σου πρότεινα το Zagg Invisible Shield full body protector αν βγαίνει για το κινητό σου. Είναι που είναι υπερμεγεθες, αν αγοράσεις οποιαδήποτε θήκη και όχι back cover, θα σε κουράσει. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Το back cover ουσιαστικά είναι ζελατίνα σαν το screen protector; Δεν έχει βγει πάντως για HTC Desire HD. Δυστυχώς.
nikoskon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Back cover ζελατίνα είναι μόνο της Zagg(και μιας άλλης εταιρείας που μου διαφεύγει). Όλα τα άλλα back covers είναι από υλικά όπως gel, καουτσούκ και σκληρά πλαστικά αλλά προσθέτουν λίγο όγκο στην συσκευή (λιγότερο από τις κλασικές θήκες). Καλής ποιότητας λεπτά που καλύπτουν ανάγλυφα, είναι τα back covers της Case mate, τα οποία έρχονται πακετάκι με ζελατίνα screen protector. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
nikoskon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο για το δικό μου Galaxy S, το οποίο δεν σου συστήνω είναι κυριλέ αλλά είναι για το γραφείο. Δίνει απιστευτο όγκο στο κινητό και δεν βολεύει πχ στην οδήγηση ή να το βάλεις στην τσέπη του παντελονιού σου. Η πιο αποτυχημένη αγορά που θα μπορούσα να κάνω και την έκανα! Σου προτείνω κάτι τέτοιο (CaseMate) που προσθέτει τον ελάχιστο δυνατό όγκο στο κινητό σε σχέση με κάτι τέτοιο. Αυτό είναι κάτι αντίστοιχο του Zagg Invisible shield για το κινητό και προσωπιά θα το τιμούσα... Και αυτό, ακριβώς το ίδιο και 50% φθηνότερο. Και απ' ό,τι βλέπω βγαίνει και από την Zagg. ----> λινκ
spdrosin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο για το δικό μου Galaxy S, το οποίο δεν σου συστήνω είναι κυριλέ αλλά είναι για το γραφείο. Δίνει απιστευτο όγκο στο κινητό και δεν βολεύει πχ στην οδήγηση ή να το βάλεις στην τσέπη του παντελονιού σου. Η πιο αποτυχημένη αγορά που θα μπορούσα να κάνω και την έκανα! Σου προτείνω κάτι τέτοιο (CaseMate) που προσθέτει τον ελάχιστο δυνατό όγκο στο κινητό σε σχέση με κάτι τέτοιο. Αυτό είναι κάτι αντίστοιχο του Zagg Invisible shield για το κινητό και προσωπιά θα το τιμούσα... Και αυτό, ακριβώς το ίδιο και 50% φθηνότερο. Και απ' ό,τι βλέπω βγαίνει και από την Zagg. ----> λινκ Πωωω. Πολύ καλός ρε συμφορουμίτη. Θα τα ψάξω λίγο ακόμα και θα επανέλθω. Σ' ευχαριστώ σε πρώτη φάση.
nikoskon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Για αυτό είμαστε συμφορουμίτες! Αυτές τις μέρες περιμένω από e-bay ένα back cover σιλικόνης. Αν είναι θα βγάλω φωτό να ανεβάσω να δεις αν σου ταιριαζει κάτι ανάλογο. Πάντως κάποια στιγμή θα παραγγείλω γιατί πραγματά οι 4 ίντσες είναι πολλές για να χωράνε στην τσέπη...
spdrosin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Οκ. Σωστός. Πάντως εκτός απροόπτου θα πάρω αυτή που είναι κι αυθεντική.
nikoskon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αν και στην περιγραφή λέει πως είναι δερμάτινη, η θήκη στην φωτογραφία είναι σιλικόνης. Δεν αξίζει να δώσεις 15€. Σίγουρα θα βρεις με κανά τάλιρο από ebay. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
spdrosin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αν και στην περιγραφή λέει πως είναι δερμάτινη, η θήκη στην φωτογραφία είναι σιλικόνης. Δεν αξίζει να δώσεις 15€. Σίγουρα θα βρεις με κανά τάλιρο από ebay. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Όχι, επειδή το έχω ψάξει, η θήκη δεν έχει βγει ακόμα στην κυκλοφορία (αναμένεται σε "περίπου 4 ημέρες) και η φωτογραφία είναι αντιπροσωπευτική και στην περιγραφή κάνανε λάθος. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια θήκη που "κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικό υλικό και προστατεύει από χτυπήματα, εκδορές & γρατζουνιές ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα ελέγχου της συσκευής".
nikoskon Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καπνοσυρίγγια μπλε. Αυτό το «υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικό υλικό» λέγεται TPU και θα βρεις πάμφθηνες τέτοιες θήκες στο ebay. Η συγκεκριμένη θήκη της φωτογραφίας κοστίζει 13€ στα Mmarkt, είναι φτιαγμένη από αυτό το «υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικό υλικό» και αύριο θα έχω στα χέρια μου μία ίδια από ebay με υποτριπλάσιο κόστος (μαζί με τα μεταφορικά). Την άλλη εβδομάδα θα παραγγείλω ξανά από ebay κάτι πραγματάκια, αν είναι στείλε πμ να σου παραγγείλλω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
spdrosin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Καπνοσυρίγγια μπλε. Αυτό το «υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικό υλικό» λέγεται TPU και θα βρεις πάμφθηνες τέτοιες θήκες στο ebay. Η συγκεκριμένη θήκη της φωτογραφίας κοστίζει 13€ στα Mmarkt, είναι φτιαγμένη από αυτό το «υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικό υλικό» και αύριο θα έχω στα χέρια μου μία ίδια από ebay με υποτριπλάσιο κόστος (μαζί με τα μεταφορικά). Την άλλη εβδομάδα θα παραγγείλω ξανά από ebay κάτι πραγματάκια, αν είναι στείλε πμ να σου παραγγείλλω. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Μα δεν είπα εγώ πως λέγεται αλλιώς. TPU αναφέρεται σε όλα τα σάϊτ. Σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά έχω κι εγώ λογαριασμό στο e-bay. Και είμαι Βόλο ούτως ή άλλως, οπότε δε θα συνέφερε. Γενικά έχω ένα κόλλημα με τις μάρκες σε όλα τα πράγματα, οπότε ας δώσω και 10 ευρώ παραπάνω να πάρω την αυθεντική του. Thanx πάντως.
spdrosin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Όπως αγαπάς! Περιμένουμε εντυπώσεις... Nα 'σαι καλά. Thanx. Εδώ είμαστε. Edit: Αυτού το είδους οι θήκες είναι λίγο γκρι; Είναι μπροστά διαφανείς και πίσω γκριζάρουν; Φαντάζομαι πως δε μπορεί να έχουν σκούρα απόχρωση μπροστά στην οθόνη και να χαλάνε τα χρώματα. Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.