Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone με συγκεκριμένες δυνατότητες

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρω το HTC Desire HD.

Όσο για το τελευταίο, εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια κολλήματα. Σιγά μη μπαίνω στα φόρουμ να "φωνάζω". Τί είμαι, κομπλεξικός ή δεν έχω άλλα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου να κάνω;

Στα φόρουμ θα μπαίνω για να ενημερώνομαι ώστε να εκμεταλλεύομαι με διάφορα κόλπα και hacks τη συσκευή όσο το δυνατό καλύτερα.

Ξέρω πως δεν πήγαινε σε μένα το σχόλιο και πως δεν ήταν προσωπικό.

Χωρίς παρεξήγηση, την παραπάνω δήλωσή σου την έχεις διαψευσει o ίδιος με το λόγο για τον οποίο λες ότι δεν επιλέγεις iphone.

Δε με ψήνει καν αυτή η "μόδα". Δεν το λέω με "ύφος", αλλά όλες οι γκόμενες που έχουν smartphone. αυτό θα είναι iPhone λες και δεν ξέρω εγώ τι είναι. Με τίποτα.

Ξαναδες ή μάλλον δες το iphone 4 γιατί πιθανόν να είναι αυτό που θες και άσε αυτά τα χαζά με τις γκομενες. Τη δουλεια σου κοίτα να σου κάνει.

Αν ειναι δυνατόν να διαχωρίζουμε τωρα και τα smartphone σε αντρικά-γυναικεία λες και είναι παπούτσια!

Φιλικά

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όποιος δεν γουστάρει το iPhone και γενικότερα το αποστειρωμένο περιβάλλον της Apple, είναι κομπλεξικός.

Συνεχώς αποδεικνύεται η καταπληκτική δουλεια της Apple σε μερίδα πελατών της.

Χαλαρώστε παίδες...

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση, την παραπάνω δήλωσή σου την έχεις διαψευσει o ίδιος με το λόγο για τον οποίο λες ότι δεν επιλέγεις iphone.

Δε με ψήνει καν αυτή η "μόδα". Δεν το λέω με "ύφος", αλλά όλες οι γκόμενες που έχουν smartphone. αυτό θα είναι iPhone λες και δεν ξέρω εγώ τι είναι. Με τίποτα.

Ξαναδες ή μάλλον δες το iphone 4 γιατί πιθανόν να είναι αυτό που θες και άσε αυτά τα χαζά με τις γκομενες. Τη δουλεια σου κοίτα να σου κάνει.

Αν ειναι δυνατόν να διαχωρίζουμε τωρα και τα smartphone σε αντρικά-γυναικεία λες και είναι παπούτσια!

Φιλικά

Πού κολλάει το ένα με το άλλο; Πήρα κάτι και βρίζω τον "αντίπαλο"; Όταν το είχα πει αυτό, ούτε καν ήξερα τι θα πάρω. Εδώ τώρα καλά - καλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Καμία σχέση - άκυρος παντελώς.

Όποιος δεν γουστάρει το iPhone και γενικότερα το αποστειρωμένο περιβάλλον της Apple, είναι κομπλεξικός.

Συνεχώς αποδεικνύεται η καταπληκτική δουλεια της Apple σε μερίδα πελατών της.

Χαλαρώστε παίδες...

Με λες κομπλεξικό επειδή δε γουστάρω το iPhone (που έχεις εσύ πιθανόν);

Επειδή δε θέλω να πληρώνω την κάθε εφαρμογή που θέλω να χρησιμοποιήσω σε σύγκριση με τις δωρεάν Android;

Κι αφού τα χώνεις, λες και "χαλαρώστε". Άϊ καλά. Δεν παίζει να μπω σε αυτή τη διαδικασία της λογομαχίας. Είπε ο καθένας τη γνώμη του, ας τελειώσει εδώ το "offtopic" θέμα.

• Moderators
Δημοσ.

Με λες κομπλεξικό επειδή δε γουστάρω το iPhone (που έχεις εσύ πιθανόν);

Επειδή δε θέλω να πληρώνω την κάθε εφαρμογή που θέλω να χρησιμοποιήσω σε σύγκριση με τις δωρεάν Android;

Κι αφού τα χώνεις, λες και "χαλαρώστε". Άϊ καλά. Δεν παίζει να μπω σε αυτή τη διαδικασία της λογομαχίας. Είπε ο καθένας τη γνώμη του, ας τελειώσει εδώ το "offtopic" θέμα.

Μην τρελαινεσαι, ειρωνικο ηταν, ακριβως το αντιθετο εννοουσε ^_^

Δημοσ.

Απάντησε ο stormrain για 'μένα! ;)

Πάντως επί του θέματος, στο ebay.co.uk βρίσκει κανείς μπαταρίες 1900mAh-2100mAh,

κανονικού μεγέθους(όχι oversized) με 12-18€.

Για την ποιότητα τους κλπ, δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς

πάντως 2 φορές παλαιότερα που είχα αγοράσει από Ελλάδα aftermarket μπαταρίες κινέζικες

για 2 κινητά φίλων, αποδείχθηκαν καταπληκτικές.

Κοιτούσα για το Galaxy S που έχει 1500mAh και μάλλον θα τσιμπήσω μια να υπάρχει.

Σίγουρα θα υπάρχουν και για Desire HD.

Και μάλιστα ειδικά για το Galaxy S που κοιτούσα βρίσκει κανείς dock station που στην βάση του μπαίνει η 2η μπαταρία των 1900mAh για να φορτίζει από την USB θύρα.

Το συγκεκριμένο dock station κόστιζε 20€ συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας.

Δημοσ.

Άκυρος είναι ο λόγος για τον οποίο απορρίπτεις ένα κορυφαιο smartphone. Δεν γραφω για να σου την πω αλλα για να ανοίξεις λίγο το μυαλό σου και να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα- γιατί όχι και το iphone αν αυτό σε καλύπτει σαν συσκευή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Βάλτο όμωσ στη σύγκριση. Πέρα από τα άσχετα "κοινωνικά" κριτήρια που καλώς, κακώς ή βλακωδώς έχουν επικρατήσει.

Πάντα φιλικά

Δημοσ.

Ναι το σίγουρο ειναι ότι τον παρεξηγησες τον nikoskon. Ειναι γνωστός αντιIphoneιστας. Να μη πω ο ποιο γνωστός :)

Έτσι όπως τα έγραφε ομως είχες δίκιο που δεν κατάλαβες.

Το σίγουρο ειναι ότι αν για κάποιο λόγο (ακόμα και λανθασμένο) δεν γουσταρεις ένα κινητο, το καλύτερο που έχεις να κανείς ειναι να πάρεις κάποιο άλλο. Χωρίς να χρειάζεται να το αιτιολογισεις καν. Αναφέρομαι γενικά, δεν απανταω σε κάποιον.

Αυτο που ειναι λάθος, ειναι να επιχειρηματολογεις γιατί δεν γουσταρεις ένα κινητο, και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς να ειναι εντελώς λανθασμένα , λόγω άγνοιας ή επειδή κάποτε ίσχυε κάτι το οποίο πλέον δεν ισχύει.

Το βλέπω καθημερινά σε παρα πολλα post, και εκει ειναι που κάποιος θα εκνευριστει γνωρίζοντας παρα πολυ καλά ότι αυτα που διαβάζει δεν ισχύουν και αρχίζει η ποδοσφαιροποιηση των κινητών και τα vs. Αν και προσπαθώ να το αποφεύγω. Έχω πέσει και εγω στην παγίδα επανηλιμενα, το παραδέχομαι.

Ο φιλος παραπάνω εχει δηλώσει εξ' αρχής ότι δε θέλει iPhone. Έστω και αν η αιτιολογία του σίγουρα δε στέκει.

Σκέψου ένα κινητο το οποίο να ειναι το καλύτερο, και να το γουσταρεις κιόλας, και ταυτόχρονα να το παίρνουν και όλες οι γυναίκες για το χ λόγο. Δε θα το αγοράζεις επειδή το παίρνουν οι γυναίκες;

Οι γυναίκες εχει γίνει τις μόδας να παίρνουν και android τελευταία. Ξεπεράστηκε η μόδα με το iPhone.

Μηπως πρέπει να πας σε blackbery? (Δεν το εχει καμια 'γκομενα').

Επίσης οι δωρεαν εφαρμογές του iPhone ειναι παρα πολλές, επειδη ειναι περισσότερες. Πιθανότατα κοντά σε αυτές του android. Ασε που κάθε μέρα εμπορικές εφαρμογές προσφέρονται δωρεαν. Στο θέμα των εφαρμογών ακόμα ειναι μπροστά το iPhone. Ειναι απο τα λίγα που υπερέχει πολυ ακόμα. Δεν προσπαθω να σε πείσω να το πάρεις. Υπάρχουν ένα σωρό καλα android σήμερα, ότι προτιμας παίρνεις. Και τα γράφω φιλικά χωρίς καμια διάθεση αντιπαράθεσης με κανένα. Ότι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες κάποιου (ή έτσι νομίζει), ειναι πολυ σωστά το καλύτερο κινητο (για αυτόν, για κάποιον άλλο το ίδιο κινητο μπορεί να ειναι το ποιο άχρηστο).

Δημοσ.

Ε όχι αντί-iPhone-ίστας!

Απλά ο φίλος δεν θέλει iPhone. ;)

Πάντως έχω προτείνει σε φίλο μου το iPhone 4, το οποίο και πήρε.

Από το κινητό έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά στεναχωρήθηκε

όταν δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το BT για αποστολή/λήψη αρχείων

και όταν άρχισα να του δείχνω το iTunes. (Για jb δεν το συζητώ μιας και θέλουμε την εγγύηση)

Ειδικά με το iTunes, τον πόνεσε το κεφάλι!

Αλλά όταν το έχει στα χέρια του είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη Γη τουλάχιστον! ;)

.end of off-topic

Αν είχα το Desire HD, τα 12€ θα τα έδινα για 2η μπαταρία της τάξης των ~2000mAh.

Αχρείαστη να είναι, αλλά δεν είναι και σημαντικό έξοδο.

Δημοσ.

Αν είχα το Desire HD, τα 12€ θα τα έδινα για 2η μπαταρία της τάξης των ~2000mAh.

Δηλώνω εντυπωσιασμένος!!!

Θα νηστεψεις 1 μήνα και θα γράψεις 100 φορές σε 500 φόρουμ 'Δε θα ξαναπροτεινω το σατανικο iPhone ουτε στον εχθρό μου!!!' για να συνχωρεθει η αμαρτία σου. :)

Σοβαρα τώρα, για τη μπαταρία δε γνώριζα ότι εχει βγει για dhd, και σε τέτοια τιμή. Αν οντως ειναι έτσι , ειναι ένα πολυ μεγάλο συν. 2000mah σε ίδιο μέγεθος με την παλαιά; Γιατί αν ειναι μεγαλύτερη σε μέγεθος δεν ξέρω πως θα την πάρει δεδομένου και του σχεδιασμού του dhd. Λίγο δύσκολο να μπει έξτρα καπάκι όπως γινόταν παλαιά πχ στο diamond.

Δημοσ.

H standard μπαταρία του Desire HD είναι μόλις 1230mAh.

Με περίπου 13€ βρίσκεις στα 1600mAh.

Μεγαλύτερη χωρίς να είναι πολυθρόνα δεν βρίσκω. Αλλά 1600mAh direct replacement, είναι κυριλέ.

Για την τιμωρία, πες μου πότε και σε από ποιό φόρουμ θες να αρχίσω;!!!

Δημοσ.

Το 'πιασα τώρα.

Άκυρος είναι ο λόγος για τον οποίο απορρίπτεις ένα κορυφαιο smartphone. Δεν γραφω για να σου την πω αλλα για να ανοίξεις λίγο το μυαλό σου και να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα- γιατί όχι και το iphone αν αυτό σε καλύπτει σαν συσκευή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Βάλτο όμωσ στη σύγκριση. Πέρα από τα άσχετα "κοινωνικά" κριτήρια που καλώς, κακώς ή βλακωδώς έχουν επικρατήσει.

Πάντα φιλικά

Μα δεν τον απέρριψα λόγω του θέματος του ασθενούς φύλλου. Αν είναι δυνατόν. Πιο πολύ στη βλακεία το είπα αυτό.

Δε μου αρέσει το λευκό σαν χρώμα και γενικά σαν κινητό εξωτερικά το HD Desire HD μου φαίνεται πιο ωραίο.

Είμαι φανατικός χρήστης Linux και δη Ubuntu και θέλω κάτι που να βασίζεται στο ίδιο λειτουργικό. Λόγω σταθερότητας, λόγω δυνατοτήτων, λόγω ανοιχτού λογισμικού, κλπ. Γενικά το Android μου κάθεται πολύ καλύτερα.

Ναι το σίγουρο ειναι ότι τον παρεξηγησες τον nikoskon. Ειναι γνωστός αντιIphoneιστας. Να μη πω ο ποιο γνωστός :)

Έτσι όπως τα έγραφε ομως είχες δίκιο που δεν κατάλαβες.

Το σίγουρο ειναι ότι αν για κάποιο λόγο (ακόμα και λανθασμένο) δεν γουσταρεις ένα κινητο, το καλύτερο που έχεις να κανείς ειναι να πάρεις κάποιο άλλο. Χωρίς να χρειάζεται να το αιτιολογισεις καν. Αναφέρομαι γενικά, δεν απανταω σε κάποιον.

Αυτο που ειναι λάθος, ειναι να επιχειρηματολογεις γιατί δεν γουσταρεις ένα κινητο, και τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς να ειναι εντελώς λανθασμένα , λόγω άγνοιας ή επειδή κάποτε ίσχυε κάτι το οποίο πλέον δεν ισχύει.

Το βλέπω καθημερινά σε παρα πολλα post, και εκει ειναι που κάποιος θα εκνευριστει γνωρίζοντας παρα πολυ καλά ότι αυτα που διαβάζει δεν ισχύουν και αρχίζει η ποδοσφαιροποιηση των κινητών και τα vs. Αν και προσπαθώ να το αποφεύγω. Έχω πέσει και εγω στην παγίδα επανηλιμενα, το παραδέχομαι.

Ο φιλος παραπάνω εχει δηλώσει εξ' αρχής ότι δε θέλει iPhone. Έστω και αν η αιτιολογία του σίγουρα δε στέκει.

Σκέψου ένα κινητο το οποίο να ειναι το καλύτερο, και να το γουσταρεις κιόλας, και ταυτόχρονα να το παίρνουν και όλες οι γυναίκες για το χ λόγο. Δε θα το αγοράζεις επειδή το παίρνουν οι γυναίκες;

Οι γυναίκες εχει γίνει τις μόδας να παίρνουν και android τελευταία. Ξεπεράστηκε η μόδα με το iPhone.

Μηπως πρέπει να πας σε blackbery? (Δεν το εχει καμια 'γκομενα').

Επίσης οι δωρεαν εφαρμογές του iPhone ειναι παρα πολλές, επειδη ειναι περισσότερες. Πιθανότατα κοντά σε αυτές του android. Ασε που κάθε μέρα εμπορικές εφαρμογές προσφέρονται δωρεαν. Στο θέμα των εφαρμογών ακόμα ειναι μπροστά το iPhone. Ειναι απο τα λίγα που υπερέχει πολυ ακόμα. Δεν προσπαθω να σε πείσω να το πάρεις. Υπάρχουν ένα σωρό καλα android σήμερα, ότι προτιμας παίρνεις. Και τα γράφω φιλικά χωρίς καμια διάθεση αντιπαράθεσης με κανένα. Ότι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες κάποιου (ή έτσι νομίζει), ειναι πολυ σωστά το καλύτερο κινητο (για αυτόν, για κάποιον άλλο το ίδιο κινητο μπορεί να ειναι το ποιο άχρηστο).

Συμφωνώ σε πολλά στη λογική σου. Εξηγήθηκα όμως ακριβώς πιο πάνω. Μάλλον πιο πριν παρεξηγήθηκα.

Αύριο πάω Cosmote (Vodafone είμαι προς το παρόν) για HTC Desire HD. Πολύ το έχω κουράσει.

Δημοσ.

Αφού θα πας που θα πας, δοκίμασε και το Galaxy S.

Επίσης θα βρεις και τα δύο κινητά σε καταστήματα Saturn.

Swyped from my Galaxy S using Tapatalk.

Δημοσ.

Αφού θα πας που θα πας, δοκίμασε και το Galaxy S.

Επίσης θα βρεις και τα δύο κινητά σε καταστήματα Saturn.

Swyped from my Galaxy S using Tapatalk.

Galaxy S = όχι φλας. Το είπαμε αυτό.

Τί σε κάνει να πιστεύεις πως μένω Αθήνα / Θεσσαλονίκη;

Eκτός του ότι δεν είναι αυτονόητο, εγώ προσωπικά το αναφέρω κιόλας κάτω από το avatar μου: Bόλος damn it.

Δημοσ.

Φίλε εφόσον είπες πως δεν θες iphone, και σίγουρα να έχει φλας, τότε το DHD είναι σίγουρα το ιδανικότερο που κυκλοφορεί. Δεν τίθεται θέμα για μένα.

Δημοσ.

Ε όχι αντί-iPhone-ίστας!

Απλά ο φίλος δεν θέλει iPhone. ;)

Από το κινητό έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά στεναχωρήθηκε

όταν δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το BT για αποστολή/λήψη αρχείων

και όταν άρχισα να του δείχνω το iTunes. (Για jb δεν το συζητώ μιας και θέλουμε την εγγύηση)

Ειδικά με το iTunes, τον πόνεσε το κεφάλι!

Αλλά όταν το έχει στα χέρια του είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη Γη τουλάχιστον! ;)

.end of off-topic

Χωρις να θελω να βγω off topic το jb στο iphone δεν ειναι πια παρανομο...τωρα δεν ξερω ακριβως αν ακομη σου ακυρωνουν κατα καποιο τροπο την εγγυηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...