sureilizer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Βασικά 4 λόγοι για να πάρεις το Desire HD έναντι του Galaxy S. Ι. 8MP camera + flash (vs 5MP without flash) ΙΙ. 768MB RAM (vs 512MB RAM) ΙΙΙ. 4.3" screen (vs 4" sreen) ΙV. HTC support (vs αργοπορημένο/ξεχασμένο/ό,τι να'ναι SAMSUNG support) και 5 λόγοι να πάρεις το Galaxy S έναντι του Desire HD I. Super AMOLED με Gorilla Glass(vs non Gorilla Glass LCD ) II. 8GB(2+6) εσωτ. μνήμη (vs 1.5GB) III.καλύτερη αυτονομία IV. Bluetooth v3.0 (vs v2.1) V. secondary camera για βιντεοκλήσεις διαλέγεις και παίρνεις. Θα συμφωνήσω με Stormrain πως είναι νωρίς να μιλάμε για Android OS 3.0 πριν καλά καλά αρχίσει να διανέμεται το Android OS 2.3 . nikoskon σε δικο μου topic που εχω ανοιξει μου ειπες οτι το Desire HD εχει Gorilla glass display οποτε πως γραφεις εδω "(vs non Gorilla Glass LCD )" ?
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 nikoskon σε δικο μου topic που εχω ανοιξει μου ειπες οτι το Desire HD εχει Gorilla glass display οποτε πως γραφεις εδω "(vs non Gorilla Glass LCD )" ? Το Desire HD δεν έχει Gorilla glass. Εκ παραδρομής παρέθεσα τα link επηρεαζόμενος από το δικό μου Galaxy S. Προφανώς αναφέρεσαι στο εξής.
sureilizer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Nαι σε αυτο αναφερομαι. Mηπως τυχαινει να ξερεις τι ποιοτητα οθονης εχει το Desire HD?Δηλαδη εννοω αν το υλικο απο το οποιο ειναι φτιαγμενο δεν γρατζουνιζεται και τα σχετικα.
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Και βασικά, link παρέθεσα, δεν είπα πως έχει GGlass display. Τέσπα. Το DHD έρχεται με LCD non GGlass display. Δεν ξέρω αν υπάρχουν παρτίδες όπως αυτό που έγινε με το ZTE Blade στην Αγγλία με άλλα specs, αλλά δε νομίζω.
oldnew Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μια απλή LCD εχει ρε παιδιά το dhd. Τίποτα κακό, τίποτα σπουδαίο.
spdrosin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δες Nokia N8 Είπαμε Android. Μια απλή LCD εχει ρε παιδιά το dhd. Τίποτα κακό, τίποτα σπουδαίο. OK λοιπόν. Ξακαθαρίστηκε το θέμα.
Vasilisxd Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πάρε και ένα σχόλιο από τον μέγα Eldar <<the new HTC Desire HD beating all anti records. With the average load it can operate for half a day at best.>>
oldnew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πάρε και ένα σχόλιο από τον μέγα Eldar <<the new HTC Desire HD beating all anti records. With the average load it can operate for half a day at best.>> Ενας Ελληνας εχει κάνει και καλύτερο σχόλιο. Κάπου έγραφε ότι το χρησιμοποιεί σαν την καραμπίνα. Εχει πάρει 3 μπαταρίες και οπλιζει με την επόμενη μολις τελειώσει η μια και... Πυροβολει!! Υπόψιν, τα 2πυρινα, ασχέτως τι νομίζουν οι περισσότεροι έχουν και καλύτερη αυτονομία. Ειναι αλήθεια ότι στην παρούσα φάση το android δεν ειναι βελτιστοποιημενο για 2 πυρήνες οποτε στο 90% της λειτουργίας τους δουλεύει μόνο ο ενας. Ο οποίος όμως ειναι αρκετά γρηγοροτερος απο τον καλύτερο σημερινό μονοπυρινο. Και καταναλώνει περίπου 50% απο ότι οι σημερινοί επεξεργασίας. Σε συνδυασμό με οθόνες σαν την τελευταία που εχει βγάλει η lg η οποία εχει όλα τα πλεονεκτήματα της samoled, και του λευκού του iphone4, ενώ παράλληλα κατανάλωση -50% , ειναι βέβαιο ότι σε λίγο καιρο θα μπορείς να πάρεις εξαιρετικά καλύτερη και γρηγορότερη συσκευη απο τις σημερινές και με αρκετά μεγαλύτερη αυτονομία. Το συμαντικο ειναι να βγάζει τη μέρα, αλλα με πολυ χρήση. Το κακό ειναι ότι οι εταιρίες ξεκίνησαν τα κολπακια. Πχ η lg βγάζει ένα μοντέλο με τη super οθόνη, αλλα μονοπυρινο , και ένα δυπιρινο αλλα με την απλη οθόνη.. Θα περάσει λίγος καιρός για να τα βγάλουν όλα σε μια συσκευη... Υπάρχει και η λύση της motorola που βγάζει 2πυρινο με μπαταρία 1800αρα.
spdrosin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ε ασ' τα να πάνε. Γι' αυτό δε μπαίνω στη διαδικασία του "περίμενε γιατί βγαίνει αυτό". Και τώρα που τα ψάχνω καλά το ίδιο συμβαίνει. Κάποιο υπερτερεί σε ένα σημείο του άλλου, ενώ το άλλο κερδίζει σε άλλο τομέα το πρώτο.
oldnew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Όσο τα ψάχνεις τόσο χειρότερο ειναι μου φαίνεται. Πας και παίρνεις τι σου κάθεται καλά στο μάτι και τελειωνεις..
spdrosin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Όσο τα ψάχνεις τόσο χειρότερο ειναι μου φαίνεται. Πας και παίρνεις τι σου κάθεται καλά στο μάτι και τελειωνεις.. Ε καλά ντε. Όχι κι έτσι. γουρούνι στο σακί μωρέ θα πάρω. 500 ευρώ θα σκάσω (αν πάρω το HTC Desire HD).
oldnew Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Με επιδότηση; Γιατί 600 το δίνουν. Ότι και να πάρεις σε αυτα τα επίπεδα τιμών καλο ειναι. Μαθαίνεις να ζεις με τις αδυναμίες της κάθε συσκευής, το ρυθμίσεις λίγο στα μέτρα σου, και μετα μπαίνεις στα φόρουμ και φωναζεις ότι έκανες την καλύτερη επιλογή, και θαβεις όλα τα υπόλοιπα. (Αν κρίνω απο μερικούς μερικούς... )
spdrosin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Με επιδότηση; Γιατί 600 το δίνουν. Ότι και να πάρεις σε αυτα τα επίπεδα τιμών καλο ειναι. Μαθαίνεις να ζεις με τις αδυναμίες της κάθε συσκευής, το ρυθμίσεις λίγο στα μέτρα σου, και μετα μπαίνεις στα φόρουμ και φωναζεις ότι έκανες την καλύτερη επιλογή, και θαβεις όλα τα υπόλοιπα. (Αν κρίνω απο μερικούς μερικούς... ) Όχι. Νέα σύνδεση μάλλον (από Vodafone σε Cosmote). Ή από Media Ram στα 520 ευρώ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρω το HTC Desire HD. Όσο για το τελευταίο, εγώ προσωπικά δεν έχω τέτοια κολλήματα. Σιγά μη μπαίνω στα φόρουμ να "φωνάζω". Τί είμαι, κομπλεξικός ή δεν έχω άλλα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου να κάνω; Στα φόρουμ θα μπαίνω για να ενημερώνομαι ώστε να εκμεταλλεύομαι με διάφορα κόλπα και hacks τη συσκευή όσο το δυνατό καλύτερα. Ξέρω πως δεν πήγαινε σε μένα το σχόλιο και πως δεν ήταν προσωπικό.
kfyros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Η γυναίκα μου έχει το HD2. Της είπα να το πάει πίσω γιατί δεν κρατάει ούτε 1 μέρα με ελάχιστες κλήσεις και τα πάντα απενεργοποιημένα! Νόμιζα ότι ήταν ελλατωματική η μπαταρία!! Πήρε και δεύτερη , και αυτή τα ίδια. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι όλα αυτά τα ρημάδια με τις οθόνες 4 ιντσών τόσο κρατάνε. Έλεος, δεν είναι δυνατόν να κουβαλάμε 10 μπαταρίες μαζί μας και να τις αλλάζουμε μέσα στη μέρα.. Ασυρματιστές είμαστε; Τεράστιο fail. Μέχρι να διορθωθεί αυτό (δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί) δεν πέφτω στην παγίδα.. Κι εγώ τα ήθελα όλα σε ένα, αλλά αποφάσισα ότι αυτό δεν γίνεται . Τουλάχιστον όχι χωρίς να γίνει η συσκευή σαν τούβλο (με μπαταρία aftermarket γκουμούτσα με τα διπλάσια τουλάχισοτν mAmps από της μάνας του και με δικό της καπάκι φουσκωμένο λες και είναι αμάξι από μετατροπή).. Και με τα διπύρινα θα πέσει πολύ γέλιο. Με το που τα ανοίγεις θα σου βγάζει battery low. Ή θα είναι τόσο κομένα τα ρεύματα τους για να μειωθεί η κατανάλωση, που θα πηγαίνουν πιο αργά και από τους υπάρχοντες επεξεργαστές. Για τον ίδιο λόγο πατώσανε και τα τσιπάκια γραφικών για κινητά. Το θέμα είναι να μπορέσουν να ταϊσουν τα κυκλώματα με ρεύμα για να αυξηθεί η απόδοση. Και οι μονοπύρινοι μπορούν να χρονιστούν σε ψηλότερες ταχύτητες αν υπήρχε το ρεύμα να τους ταϊσει. Και οι μνήμες και όλη η πλακέτα χωρίς κινδύνους υπερθέρμανσης. Αν δεν εξελιχθούν οι μπαταρίες δεν υπάρχει εξέλιση στις φορητές συσκευές. Ενας Ελληνας εχει κάνει και καλύτερο σχόλιο. Κάπου έγραφε ότι το χρησιμοποιεί σαν την καραμπίνα. Εχει πάρει 3 μπαταρίες και οπλιζει με την επόμενη μολις τελειώσει η μια και... Πυροβολει!! Υπόψιν, τα 2πυρινα, ασχέτως τι νομίζουν οι περισσότεροι έχουν και καλύτερη αυτονομία. Ειναι αλήθεια ότι στην παρούσα φάση το android δεν ειναι βελτιστοποιημενο για 2 πυρήνες οποτε στο 90% της λειτουργίας τους δουλεύει μόνο ο ενας. Ο οποίος όμως ειναι αρκετά γρηγοροτερος απο τον καλύτερο σημερινό μονοπυρινο. Και καταναλώνει περίπου 50% απο ότι οι σημερινοί επεξεργασίας. Σε συνδυασμό με οθόνες σαν την τελευταία που εχει βγάλει η lg η οποία εχει όλα τα πλεονεκτήματα της samoled, και του λευκού του iphone4, ενώ παράλληλα κατανάλωση -50% , ειναι βέβαιο ότι σε λίγο καιρο θα μπορείς να πάρεις εξαιρετικά καλύτερη και γρηγορότερη συσκευη απο τις σημερινές και με αρκετά μεγαλύτερη αυτονομία. Το συμαντικο ειναι να βγάζει τη μέρα, αλλα με πολυ χρήση. Το κακό ειναι ότι οι εταιρίες ξεκίνησαν τα κολπακια. Πχ η lg βγάζει ένα μοντέλο με τη super οθόνη, αλλα μονοπυρινο , και ένα δυπιρινο αλλα με την απλη οθόνη.. Θα περάσει λίγος καιρός για να τα βγάλουν όλα σε μια συσκευη... Υπάρχει και η λύση της motorola που βγάζει 2πυρινο με μπαταρία 1800αρα. +1 για την υπογραφή σου και μόνο απλά πιστεύω ότι η αναλογία είναι αρκετά χειρότερη , 80-20 θα έλεγα, στην Ελλάδα ίσως και 90 - 10. Η ηλιθιοκρατία βασιλεύει και όχι η δημοκρατία. Όσο για τις καινούργιες τεχνολογίες εγώ κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Έχουμε πέσει σε αυτονομίες κάτω από 1 μέρα με μικρή χρήση, και πλέον όλος ο κόσμος έχει αρχίσει να κράζει φωναχτά τις super duper συσκευές που θέλουν και 2 μπαταρίες καβάντζα, και κατευθύνεται σε απλούστερα μηχανάκια που έχουν μεγαλύτερη αυτονομία. Έτσι κι αλλιώς ΠΟΤΕ ένα κινητό δεν θα τα κάνει όλα καλά. Οι φωτογραφίες (πέρα από τα megapixels που είναι απάτη) δεν έχουν σε καμιά περίπτωση την ποιοτητα έστω και φθηνών φωτογραφικών μηχανών, και η οθόνη δεν θα είναι ποτέ αρκετά μεγάλη για ταινίες και browsing. Portable GPS δεν είναι αφού η μπαταρία τελειώνει σε 20 λεπτά αν το έχεις ανοιχτό , το wifi το ανοίγεις μόνο για λίγο για τον ίδιο λόγο. Το ίδιο και το 3g, το οποίο καταναλώνει πολύ περισσότερο ρεύμα από το 2G . Τελικά μόνο για music players κάνουν και για βασικό messaging - mails.. Για αυτά όμως δεν χρειάζεται οθόνη 4 ιντσών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.