spdrosin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά θέματα (σε αυτό αλλά και σε άλλα αντίστοιχα forums), αλλά αδυνατώ ακόμα να αποφανθώ. Λοιπόν, η συσκευή που ψάχνω, θέλω: - Σίγουρα να βγάζει καλές φωτογραφίες/βίντεο, συνεπώς να έχει και φλας οπωσδήποτε (Δεν έπαιρνα ούτε θα πάρω ψηφιακή - διακοπές,στιγμές,κλπ πάντα "την έβγαζα" με το κινητό). - Εννοείται χρήση Wi-Fi = καλό δέκτη ασυρμάτου. - Να έχει δυνατό επεξεργαστή (φαντάζομαι 1Ghz) ώστε να μην έχω "θέμα" όταν εκτελώ πολλές εφαρμογές. - Nα είναι εξοπλισμένο με (A-)GPS. - Να έχει μια αξιοπρεπή μπαταρία. - Να μπορώ να παίξω ένα καλό παιχνίδι και να δω μια ταινία αξιοπρεπώς. Κοινώς ,νομίζω τα θέλω όλα. Σίγουρα μιλάμε για υψηλό badget (400 άνετα - με νέο συμβόλαιο θα το πάρω) αλλά θα ήθελα όσο το δυνατό καλύτερο value for money. Καλοβλέπω γενικά HTC, διότι μαθαίνω πως έχει πολύ καλό service και δη το Desire (HD). Ξέρω όμως πως απέναντι "παίζει" δυνατά το Samsung Galaxy S. Πιθανόν και κάποιο άλλο που δεν έχω δώσει ιδιαίτερη βάση. - Λειτουργικό είμαι σίγουρος πως θέλω Android (όντας και Ubuntistas), οπότε η συσκευή θα ήθελα να πληροί τις προυποθέσεις για μελλοντική αναβάθμιση (Android 3.0 λογικά - το 2.3 δεν το αναφέρω καν). Όσον αφορά την οθόνη πραγματικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να προτιμήσω. Από τη μια διαβάζω πως οι (Super) AMOLED είναι ποιοτικότερες από την άλλη μαθαίνω πως οι "φτωχότερες" LCD για την ηλιόλουστη Ελλάδα μας είναι καλύτερες (αν και σ' ένα συγκριτικό βίντεο στο techblog.gr προσωπικά διαπίστωσα το αντίθετο). Γενικά έχω διαβάσει συγκριτικά και reviews αλλά όλο κάπου κάποιο υπερτερεί τη στιγμή που το άλλο κερδίζει αλλού, πράγμα που σημαίνει πως το θέμα είναι στο που εσύ το θέλεις δυνατότερο.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον ειναι απλα τα πραγματα. Το προβλημα ειναι το φλας και η μπαταρια. Αν θελεις να εχεις οπωσδηποτε το πρωτο και οχι τοσο το δευτερο, πας για Desire HD. Αν θελεις να εχεις οπωσδηποτε το δευτερο και οχι το πρωτο πας για Galaxy. Aν θελεις οπωσδηποτε ν3 πας για Nexus S. Λογικα θα την παρει την 3. Λογικα.
Millennium Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Άμα δε βιάζεσαι και θες Android περίμενε να βγουν τα διπύρηνα smartphones από Samsung,HTC,LG.
eddie-2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Φωτογραφίες και βίντεο το iphone 4 τραβάει όχι απλός καλά, τέλεια. Ένα βράδυ με πολύ χαμηλό φωτισμό τραβάμε φώτο με iphon 4 και HTC Wildfire, 5 megapixel και τα δύο, δυνατότερο flash το Wildfire. Πεντακάθαρες φώτο το iphone 4, ένα φωτεινό άμορφο πράγμα το Wildfire σαν κουνημένες.
spdrosin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον ειναι απλα τα πραγματα. Το προβλημα ειναι το φλας και η μπαταρια. Αν θελεις να εχεις οπωσδηποτε το πρωτο και οχι τοσο το δευτερο, πας για Desire HD. Αν θελεις να εχεις οπωσδηποτε το δευτερο και οχι το πρωτο πας για Galaxy. Aν θελεις οπωσδηποτε ν3 πας για Nexus S. Λογικα θα την παρει την 3. Λογικα. Δεν καταλαβαίνω τη "λογική" σου. Αν θέλω το παίρνω κι αν θέλω το άλλο παίρνω το άλλο; Android 3.0 το HTC Desire HD δε θα παίρνει; Eπίσης αξίζει η διαφορά των 100 ευρώ από HTC Desire σε HTC Desire HD; Άμα δε βιάζεσαι και θες Android περίμενε να βγουν τα διπύρηνα smartphones από Samsung,HTC,LG. Κοίτα η λογική του "περίμενε" στη τεχνολογία για μένα φαντάζει ουτοπική. Διαρκώς πρέπει να περιμένουμε για κάτι νέο/καλύτερο. Μόλις βγει αυτό θα υπάρξουν bugs,κολλήματα,κλπ. Τότε θα λέμε "περίμενε για αναβάθμιση". Θα γίνουν 2,3,4 και μετά θα λέμε "βγαίνει με βελτιωμένο εκείνο και το άλλο και το παράλλο η τάδε συσκευή", κοκ. Γνώμη μου κι άποψη μου έτσι; Φιλικά. Φωτογραφίες και βίντεο το iphone 4 τραβάει όχι απλός καλά, τέλεια. Ένα βράδυ με πολύ χαμηλό φωτισμό τραβάμε φώτο με iphon 4 και HTC Wildfire, 5 megapixel και τα δύο, δυνατότερο flash το Wildfire. Πεντακάθαρες φώτο το iphone 4, ένα φωτεινό άμορφο πράγμα το Wildfire σαν κουνημένες. iPhone δεν παίρνω με τίποτα. Το HTC Wildfire το σκεφτόμουν αρχικά αλλά στην πορεία τα στάνταρτς μου εκτοξεύτηκαν. Κλασικά. Οπότε δεν "παίζω" εκεί.
basilis5 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορείς να ξέρεις απο τώρα ποιο κινητό θα πάρει την έκδοση 3 android. Επίσης δεν έχεις κ πολλές επιλοες αυτή την στιγμή , η desire hd η galaxy s. Δες τι σου κάνει καλύτερα. Επίσης όπως είπε ο φιλία θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου, η στη μπαταρία η στο φλας καθώς κανένα κινητό δεν έχει όλα όσα θες
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω τη "λογική" σου. Αν θέλω το παίρνω κι αν θέλω το άλλο παίρνω το άλλο; Android 3.0 το HTC Desire HD δε θα παίρνει; Eπίσης αξίζει η διαφορά των 100 ευρώ από HTC Desire σε HTC Desire HD; H "λογικη" μου ειναι απλη, απορω τι δεν καταλαβαινεις. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε μια συσκευη. Οποτε σου λεω πως αν θελεις απαραιτητως Flash ξεχνας το Galaxy το οποιο ΔΕΝ εχει flash και πας στο Desire HD το οποιο ΕΧΕΙ Flash. Αν θελεις ομως απαραιτητως καλυτερη μπαταρια πας στο Galaxy γιατι ΕΧΕΙ καλυτερη μπαταρια και ξεχνας το Desire HD το οποιο ΔΕΝ εχει τοσο καλη μπαταρια. Kατανοητη η λογικη μου τωρα? Tα minimum requirements απ'οσο ξερω για το android 3.0 ειναι ο επεξεργαστης ανω του 1GH. Αν ισχυσει αυτο τελικα (το οποιο δεν ειναι γνωστο γιατι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα το 3.0) τοτε το HD δεν θα παρει (επισημα 3.0). Η διαφορα των 100 ευρω ναι αξιζει κατα την γνωμη μου γιατι το Desire HD εχει καλυτερα specs aπο το απλο Desire.
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Βασικά 4 λόγοι για να πάρεις το Desire HD έναντι του Galaxy S. Ι. 8MP camera + flash (vs 5MP without flash) ΙΙ. 768MB RAM (vs 512MB RAM) ΙΙΙ. 4.3" screen (vs 4" sreen) ΙV. HTC support (vs αργοπορημένο/ξεχασμένο/ό,τι να'ναι SAMSUNG support) και 5 λόγοι να πάρεις το Galaxy S έναντι του Desire HD I. Super AMOLED με Gorilla Glass(vs non Gorilla Glass LCD ) II. 8GB(2+6) εσωτ. μνήμη (vs 1.5GB) III.καλύτερη αυτονομία IV. Bluetooth v3.0 (vs v2.1) V. secondary camera για βιντεοκλήσεις διαλέγεις και παίρνεις. Θα συμφωνήσω με Stormrain πως είναι νωρίς να μιλάμε για Android OS 3.0 πριν καλά καλά αρχίσει να διανέμεται το Android OS 2.3 .
spdrosin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Γιατι για iphone δεν το σκεφτεσαι? Δε με ψήνει καν αυτή η "μόδα". Δεν το λέω με "ύφος", αλλά όλες οι γκόμενες που έχουν smartphone. αυτό θα είναι iPhone λες και δεν ξέρω εγώ τι είναι. Με τίποτα. Δεν μπορείς να ξέρεις απο τώρα ποιο κινητό θα πάρει την έκδοση 3 android. Επίσης δεν έχεις κ πολλές επιλοες αυτή την στιγμή , η desire hd η galaxy s. Δες τι σου κάνει καλύτερα. Επίσης όπως είπε ο φιλία θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου, η στη μπαταρία η στο φλας καθώς κανένα κινητό δεν έχει όλα όσα θες Κατάλαβα. Αυτό λέω κι εγώ. Πρέπει να δω τι μ' ενδιαφέρει πιο πολύ και νομίζω αυτό είναι η κάμερα/φλας. Όμως πριν λίγο βρήκα πως και το Samsung Google Nexus S παίζει στα ίδια "κυβικά". H "λογικη" μου ειναι απλη, απορω τι δεν καταλαβαινεις. Δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε μια συσκευη. Οποτε σου λεω πως αν θελεις απαραιτητως Flash ξεχνας το Galaxy το οποιο ΔΕΝ εχει flash και πας στο Desire HD το οποιο ΕΧΕΙ Flash. Αν θελεις ομως απαραιτητως καλυτερη μπαταρια πας στο Galaxy γιατι ΕΧΕΙ καλυτερη μπαταρια και ξεχνας το Desire HD το οποιο ΔΕΝ εχει τοσο καλη μπαταρια. Kατανοητη η λογικη μου τωρα? Tα minimum requirements απ'οσο ξερω για το android 3.0 ειναι ο επεξεργαστης ανω του 1GH. Αν ισχυσει αυτο τελικα (το οποιο δεν ειναι γνωστο γιατι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα το 3.0) τοτε το HD δεν θα παρει (επισημα 3.0). Η διαφορα των 100 ευρω ναι αξιζει κατα την γνωμη μου γιατι το Desire HD εχει καλυτερα specs aπο το απλο Desire. Τώρα μάλιστα. Κατάλαβα τι εννοείς ακριβώς. Βασικά 4 λόγοι για να πάρεις το Desire HD έναντι του Galaxy S. Ι. 8MP camera + flash (vs 5MP without flash) ΙΙ. 768MB RAM (vs 512MB RAM) ΙΙΙ. 4.3" screen (vs 4" sreen) ΙV. HTC support (vs αργοπορημένο/ξεχασμένο/ό,τι να'ναι SAMSUNG support) και 5 λόγοι να πάρεις το Galaxy S έναντι του Desire HD I. Super AMOLED με Gorilla Glass(vs non Gorilla Glass LCD ) II. 8GB(2+6) εσωτ. μνήμη (vs 1.5GB) III.καλύτερη αυτονομία IV. Bluetooth v3.0 (vs v2.1) V. secondary camera για βιντεοκλήσεις διαλέγεις και παίρνεις. Θα συμφωνήσω με Stormrain πως είναι νωρίς να μιλάμε για Android OS 3.0 πριν καλά καλά αρχίσει να διανέμεται το Android OS 2.3 . Νομίζω το Desire HD με κερδίζει. Όμως κάποιος μου ανέφερε για το ανερχόμενο nVidia Tegra 2 chip. Είμαι τελείως κατά της λογικής του "περίμενε" στην τεχνολογία, αφού με τη λογική αυτή σχεδόν πάντα θα πρέπει να περιμένουμε για κάτι καλύτερο άμεσα, αλλά αξίζει να περιμένω κι αν "ναι" πόσο λένε τα προγνωστικά;
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Πάντως και σε χαμηλό φωτισμό το Galaxy S τραβάει εξαιρετικές φωτό. Άλλωστε το flash μετά από μερικά μέτρα είναι άχρηστο. Αλλά ΟΚ, περί ορέξεως! Πάντως το Galaxy S είναι πιο handy κινητό. Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήμουν ένα μήνα πριν κυκλοφορήσει το Desire HD, αλλά τελικά πήρα το SGS. Το αν αξίζει να περιμένεις είναι μεγάλη συζήτηση. Εξαρτάται από τις ανάγκες σου και την τσέπη σου!
spdrosin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Πάντως και σε χαμηλό φωτισμό το Galaxy S τραβάει εξαιρετικές φωτό. Άλλωστε το flash μετά από μερικά μέτρα είναι άχρηστο. Αλλά ΟΚ, περί ορέξεως! Πάντως το Galaxy S είναι πιο handy κινητό. Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήμουν ένα μήνα πριν κυκλοφορήσει το Desire HD, αλλά τελικά πήρα το SGS. Το αν αξίζει να περιμένεις είναι μεγάλη συζήτηση. Εξαρτάται από τις ανάγκες σου και την τσέπη σου! Μάλιστα.Οι 4 συσκευές που κοιτάω είναι: 1) HTC Desire HD 2) HTC Desire 3) HTC Google Nexus One 4) Samsung Google Nexus S Και δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάποια άλλη αξιόλογη σε αυτά τα "κυβικά".
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ε Nexus S τότε μόνο και μόνο λόγω: 1. Gingerbread 2. Secondary camera 2. Super AMOLED 4.0inch
spdrosin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ε Nexus S τότε μόνο και μόνο λόγω: 1. Gingerbread 2. Secondary camera 2. Super AMOLED 4.0inch Μάλιστα. 1. Δε θα το παίρνουν όλα όσα ανέφερα το update; 2. Αδιάφορο τελείως. 3. Σίγουρα η καλύτερη οθόνη απ' όλα ε; Aλήθεια, υπάρχει κάποιο άλλο κινητό που μου διαφεύγει, που πρέπει να κοιτάω; Πλην iPhone.
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Βασικά το Nexus S ένα Galaxy S είναι με flash και 2.3 stock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.