eAnagnostis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Άνοιξε σήμερα το Mac App Store της Apple, το κατάστημα εφαρμογών για τους υπολογιστές Mac, αντίστοιχο με το iTunes για τα iPhone, iPad και iPod touch.Το Mac App Store εγκαθίσταται με το software update σε Mac OS X v10.6.6 και ξεκινάει με 1.000 εφαρμογές, δωρεάν και προς πώληση, από πολλές κατηγορίες. Για την αγορά και το κατέβασμα των εφαρμογών μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον λογαριασμό που έχουμε στο iTunes. Εφαρμογές που είναι άμεσα διαθέσιμες είναι τα γνωστά και δημοφιλή προγράμματα της Apple iPhoto, iMovie και GarageBand από τη σουίτα iLife, καθώς και τα Pages, Keynote και Numbers από τη σουίτα iWork. Νέες εφαρμογές, που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στο Mac App Store, έχουν ανέβει από τις Autodesk, Ancestry.com και Boinx Site: Mac App Store Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2012 από eAnagnostis
iznodur Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 μόλις έγινε video review http://goo.gl/g5yvq
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ο Χρήστος δεν μας τα λέει και τόσο καλά τα αγγλικά...:-p καλό review anyway... με γλίτωσε από το ψάξιμο...
iznodur Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 εεε το δουλεύουμε το θέμα των αγγλικών στην προφορά , αλλά στο διάβασμα είμαστε άριστοι
Toudor14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ερωτηση .. Ισως χαζη! Γιατι εχουν βαλει το Iphoto, to garage και καποια αλλα apps στο store απο τη στιγμη που οταν αγοραζεις εναν mac ειναι εγκατεστημενα? Εγω ας πουμε εχω ενα macBook Pro και τις ειχε πανω αυτες τις εφαρμογες μαμησιες ..
iznodur Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τις εχουν βαλει διοτι ειναι οι καονουργιες εκδοσεις του 11 αν ειχες παρει για παραδειγμα το mac 3 μηνες πριν θα εχεις την εκδοση του 09 και πρεπει να την αγορασεις την καινουργια c.k.from madfortech.com currently using HTC smartphone
Toudor14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 τι εννοεις πρεπει ?? Εχω παρει το προ τον περασμενο ιουλιο .. Δηλαδη αν δεν τις αγορασω τι γινετε ? Ανατιναζετε το MacBook Pro μου ??!!!!
teopasxal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αρκετές εφαρμογές πωλούνται φθηνότερα .. Sent from my iPhone using Insomnia.app
eAnagnostis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έχει όλα τα προγράμματα για όσους θέλουν να κάνουν upgrade. Πάντως, αυτό που είναι breakthrough, είναι ότι τελειώνει και για τους υπολογιστές η εποχή όπου όταν έλεγες αγορά προγράμματος σήμαινε ότι αγοράζεις από κάπου ένα (δυσανάλογα μεγάλο) κουτί με ένα cd ή ένα dvd. Πια απλά κατεβάζεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή μέσω internet. Α, και πια δε λέγεται πρόγραμμα, λέγεται εφαρμογή!
Merdock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 τι εννοεις πρεπει ?? Εχω παρει το προ τον περασμενο ιουλιο .. Δηλαδη αν δεν τις αγορασω τι γινετε ? Ανατιναζετε το MacBook Pro μου ??!!!! Εννοεί ότι δε μπορείς να βάλεις τσάμπα το ilife 11 πρέπει να το αγοράσεις αν το θες.
iznodur Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εννοεί ότι δε μπορείς να βάλεις τσάμπα το ilife 11 πρέπει να το αγοράσεις αν το θες. Αυτό ακριβώς αν δεν θες δεν το αγοράζεις απλά θα έχεις την έκδοση του 2009...
kostastnt Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Και εσπασε πριν καμια ωρα.. και αργησε δηλαδη γιατι η apple δεν εχει βαλει DRM.. Αντε τωρα να δουμε και το Cydia και το Installous για Mac στις επομενες μερες..
Nightstrike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Και εσπασε πριν καμια ωρα.. και αργησε δηλαδη γιατι η apple δεν εχει βαλει DRM.. Αντε τωρα να δουμε και το Cydia και το Installous για Mac στις επομενες μερες.. Το είχαν σπάσει εδώ και καιρό, αλλά δεν θα βγει ακόμα. Photoshop έχει? @eanagnostis Πολλά παιχνίδια και τα περισσότερα προγράμματα οι εταιρίες υποστήριζαν το payment και download μέσο Internet. Ξέρω σίγουρα για τα μεγάλα προγράμματα όπως των adobe/autodesk και το steamπροσφέρει πολλά γνωστά παιχνίδια. Δεν το λέω για να μειώσω τίποτα, απλά η εποχή όπου πας σε κατάστημα για να αγοράσεις παιχνίδια/προγράμματα έχει περάσει εδώ και καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα