billys19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν, τελικά αποφάσισα πως δεν συμφέρει να φτιάξω τους παλιούς υπολογστές οπότε πάω για καινούριο. Δεν θα ήθελα να πάρω κάποιον ήδη φτιαγμένο οπότε θα αγοράζω ένα ένα τα κομμάτια απο e-shop. Αν έχετε να προειδοποιήσετε για κάτι πείτε το! Έλεγα βασικά, να ξεκινήσω απο μητρική και απο οτι έψαξα υπάρχουν αρκετές σε πολλές τιμές. Δεν ξέρω όμως με πόσα χρήματα να πάρω μια. Κάποια μητρική όπως για παράδειγμα αυτή Link είναι καλή η να πάω σε κάτι καλύτερο? Με άλλα λόγια τι ακριβώς μου προσφέρει(max)? Απλά να αναφέρω πως δεν σκοπεύω να παίζω παιχνίδια στο pc. σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πες μας για τη χρήση προορίζεται; Μπορείς να τα πάρεις και από διαφορετικά καταστήματα;
billys19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Κοίταξε, σκοπεύω να τον έχω για γενική χρήση(τα πάντα όλα) εκτός απο παιχνίδια. Θα πρότεινα e-shop για προσωπικούς λόγους. Αλλα αν τυχόν υπάρχει κάποιο μηχάνημα αισθητά φθηνότερο αλλού βλέπουμε !
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ιωάννινα χμμ. Δεν μας είπες ποσά διαθέτης θέλεις και οθόνη;
billys19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 δεν έχω κόλλημα με το ποσό... έτσι κι αλλιώς πληροφορικάριος είμαι θα δώσω κάτι παραπάνω! τεσπα σκεφτόμουν να τον πάρω κομμάτι κομμάτι κ οχι όλα μαζί. έχω και 2 παλιούς απο τους οποιους ισως να παρω κατι ανεμιστηράκι, cd/dvd drive κτλ θα δώ! εχω μια 17 οθόνη οπότε οχι ακόμη δεν θέλω! Αυτά πάνω κάτω θέλω...οι επιλογές είναι σχετικά τυχαίες απλά όλα τα υπόλοιπα "περιφερειακά" μπορώ να τα βρώ απο υπάρχων Υ/Η ! Πως σας φαίνονται?
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δες μια σύνθεση από το vision studio μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει σύνολο 475,04
billys19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 thx! προσθέτεις λίγο και το προηγούμενο link? για το τι είναι το καθένα κτλ?
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αν μπορείς πες μας λίγο ποιο συγκεκριμένα τη χρήση θα κάνεις. Τώρα θα στα προσθέσω
billys19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Θα σου πώ κάποια πράγματα μόνο... Καθημερινώς internet(παντού και πάντα)! Προγραμματισμός μέχρι και visual studio (+ 3D programming) No gamming at all! Βλέπω αρκετές ταινίες... Ίσως επειχειρήσω και κάποιο overclock... δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο...σορρυ... ελπίζω να σε κάλυψα μερικώς... πάντως νομίζω πως το κύριο πρόβλημά μου κ εκεί που θα έδινα money είναι RAM + CPU.
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Και εκτός από την ram και την cpu στην οθόνη σου είναι κρίμα να είσαι ακόμη με 17''
billys19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Σων και καλά να πάρω οθόνη εσύ ! :P πλάκα κάνω... ναι ναι το ξέρω πως κάποια στιγμή θα πάρω άλλη αλλα οχι τώρα προτρέχει το κουτί !!!
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Επειδή δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις από τον υπολογιστή και δεν σου βγαίνει μεγάλο το κόστος μπορείς να δόσεις ένα 200Ε για να πάρεις μια καλή οθόνη.
billys19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 οκ! αντε βάλε και την οθόνη μέσα...αλλα που είναι το λινκ? βοήθησε με λίγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.