Προς το περιεχόμενο

ιός που δεν φεύγει μετά και απο φορμάτ;;;

fastmanakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε, τρίτη δεν έχει και η πρώτη μιλάει για boot και DVD,ναι την πρώτη.

δεν μ αρέσει το υφάκι γραφής σου.Άμα δεν γουστάρεις μην κοιτάς τι γράφω και μην βοηθάς.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε,σόρρυ δηλαδή αλλά από δύο επιλογές που η μία δεν γίνεται να την κάνεις αν δεν μπουτάρη ο σκληρός ποια λες να πρέπει να διαλέξεις;

Δημοσ.

Ναί ρε παιδί μου απλά σου λέω ότι άμα δεν γουστάρεις δεν χρειάζεται να βοηθάς.Με πόστ του στύλ "έ δεν έχει και τρίτη" νομίζεις ότι καταφέρνεις κάτι;Τέλοσπαντων ας το λήξουμε εδώ.Θα δοκιμάσω την πρότασή σου και θα γράψω τα αποτελέσματα.

cmdfy.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχοντας απλά διαβάσει τα Posts και χωρίς να έχω ψάξει περισσότερο για το συγκεκριμένο πρόβλημα θα σου πω για το τελευταίο error ότι μάλλον πρέπει να τρέξεις το cmd ως administrator (δεξί κλικ -> Εκτέλεση ως διαχειριστής)

Μετά από λίγη μελέτη επιστρέφω...

Να υποθέσω ότι έχεις δοκιμάσει το εργαλείο της ESET Olmarik Removal από εδώ

επίσης το κλασικό Malwarebytes Anti-Malware

Θα σου πρότεινα επίσης αυτό εδώ**

ξεκινώντας απ' το τρίτο...

(μπαίνεις σε safe mode με networking και το τρέχεις)

sorry ξέχασα να το αναφέρω! Μετά από κανένα χρόνο απουσίας... σκούριασα, συμπάθα με!!!

**Το προτείνω γιατί διάβασα ότι δούλεψε σε forum της αλλοδαπής σε χρήστη που είχε το ίδιο πρόβλημα

Αν σου κάνει τη δουλειά κάνε post εδώ για να ξέρουμε! Καλή τύχη!

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε.Δοκίμασα το τελευταίο σε safe mode.Πολύ γρήγορα στο σκανάρισμα στην αρχή μου εμφάνισε αυτό:

46988758.jpg

και μέχρι τέλους μόνο αυτο είχε βρεί και κάνει heal.Στην συνέχεια δεν μπούταραν τα windows και χρειάστηκε το cd και repair.Μόλις μπήκα κανονικά τώρα.Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί το κωλό popup του nod για τον ιό.Γιά να δούμε είμαι πολύ αισιόδοξος!

Δημοσ.

Το πισί ανοιχτό απο χτές δεν ξαναεμφάνισε τίποτα.Μπορεί να κλείσει το θέμα παιδιά.Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την βοήθεια :-D :-D

Δημοσ.

Λοιπόν ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ αλλά αν δεν φεύγει ούτε με τα Anti-virus ούτε με format και για το NOD32 ισχύ ο,τι είπε ο Lexmark τότε πριν πας στην λύση του low level format κάνεις μια χειροκίνητη διαγραφή του MBR με το dd δίνοντας την παρακάτω εντολή μέσα από Command promt cmd στην εξερεύνηση.

Με αυτήν σβήνετε εντελώς το MBR

>dd if=/dev/zero of=/dev/hda bs=512 count=1

Με αυτήν υποτίθεται ότι δεν επηρεάζονται τα διαμερίσματα σου.

>dd if=/dev/zero of=/dev/hda bs=446 count=1

το εχω ηδη προτεινει αλλα δεν πηρα απαντηση.

http://www.insomnia.gr/topic/394796-%ce%b9%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%86%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bc%ce%ac%cf%84/page__view__findpost__p__3793432

anyway..τελος καλο ολα καλα..! :-D

Δημοσ.

Πάσο,πάει και ένας μήνας που να θυμάμαι τώρα... :rolleyes:

Δημοσ.

Αυτό μου που έκανε εντύπωση όταν έψαχνα τη λύση για το θέμα, είναι ότι όλες οι αναφορές για το Olmarik ήταν συνδεδεμένες με το ESET. Πουθενά δεν διάβασα να το βρήκε κανένας με άλλο AV... Αν μη τι άλλο αξιοπεριέργο (και βρήκα αναφορές από το 2009 και μετά, αν θυμάμαι, και ουκ ολίγες).

Τέλος πάντων... όπως και οι προλαλήσαντες... τέλος καλό, όλα καλά! Πάμε γι' άλλα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...