Προς το περιεχόμενο

Update 10.6.6 Appstore

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άλλη πλατφόρμα το ένα άλλη το άλλο, δεν είχα σκοπό βέβαια να το αγοράσω για το mac ότι τιμή και να είχε.

Btw πολλές εταιρίες έχουν ρίξει την τιμή των εφαρμογών τους στο appstore σε σχέση με την σελίδα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή τη στιγμή κάνω browse στο store και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά.Είναι πολύ καλό το ότι μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες εφαρμογές για ότι τραβάει η όρεξη σου και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι(όπως και στο itunes) εμφανίζει στα σχόλια για τις εφαρμογές μόνο αυτά από το store της χώρας σου και επειδή χρησιμοποιώ το ελληνικό συνήθως δεν έχουν βαθμολογία/σχόλια οι εφαρμογές.Γίνεται να αλλάξει κάπως αυτό χωρίς να αλλάξω store;

καθε αρχη και δύσκολη.

να πω την αληθεια δεν με εντυπωσίασε!

το πέρασα στο macbook μόνο! το χακιντος πωρευεται και χωρις αυτο :D

Γιατί; Μήπως επειδή είναι Hackintosh δεν μπορείς να κάνεις το update; Αλήθεια σε hackintosh πώς κάνεις update το Mac OSX;

Πάντως εμένα μου άρεσε πολύ το itunes store και φυσικά αυτή είναι μόνο η αρχή...

φυσικά και μπορώ να κάνω αλλά μπορεί να προκύψει κανένα μικρο προβληματάκι οπως ηχος κλπ, πολλοί το κάνανε αφοβα, πρωσοπικά δεν εχω χρονο αυτή την περιοδο. ολα δουλευουν κουλ και δεν θα κάτσω να σκάσω για κανένα AppStore η Update του τυπου των 100Mb.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...