Whiteyez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έτοιμο το νέο update για κατέβασμα, και περιέχει φυσικά και το appstore το οποίο άνοιξε.. http://www.apple.com/mac/app-store/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μολις εκανα login σε snow leopard 10.6.6 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Θα δούμε τρομερά πράγματα στο appstore απότι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πάντως οι ίδιες εφαρμογές έχουν καπέλο στο app store σε σχέση με αυτές του iPhone. Δες για παράδειγμα το angry birds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Άλλη πλατφόρμα το ένα άλλη το άλλο, δεν είχα σκοπό βέβαια να το αγοράσω για το mac ότι τιμή και να είχε. Btw πολλές εταιρίες έχουν ρίξει την τιμή των εφαρμογών τους στο appstore σε σχέση με την σελίδα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 καθε αρχη και δύσκολη. να πω την αληθεια δεν με εντυπωσίασε! το πέρασα στο macbook μόνο! το χακιντος πωρευεται και χωρις αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Jailbreak πότε βγαίνει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αυτή τη στιγμή κάνω browse στο store και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά.Είναι πολύ καλό το ότι μπορείς να βρεις συγκεντρωμένες εφαρμογές για ότι τραβάει η όρεξη σου και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι(όπως και στο itunes) εμφανίζει στα σχόλια για τις εφαρμογές μόνο αυτά από το store της χώρας σου και επειδή χρησιμοποιώ το ελληνικό συνήθως δεν έχουν βαθμολογία/σχόλια οι εφαρμογές.Γίνεται να αλλάξει κάπως αυτό χωρίς να αλλάξω store; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Jailbreak πότε βγαίνει;; αυτο φανταζομαι αναρωτιεται παρα πολυς κοσμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 καθε αρχη και δύσκολη. να πω την αληθεια δεν με εντυπωσίασε! το πέρασα στο macbook μόνο! το χακιντος πωρευεται και χωρις αυτο Γιατί; Μήπως επειδή είναι Hackintosh δεν μπορείς να κάνεις το update; Αλήθεια σε hackintosh πώς κάνεις update το Mac OSX; Πάντως εμένα μου άρεσε πολύ το itunes store και φυσικά αυτή είναι μόνο η αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 φυσικά και μπορώ να κάνω αλλά μπορεί να προκύψει κανένα μικρο προβληματάκι οπως ηχος κλπ, πολλοί το κάνανε αφοβα, πρωσοπικά δεν εχω χρονο αυτή την περιοδο. ολα δουλευουν κουλ και δεν θα κάτσω να σκάσω για κανένα AppStore η Update του τυπου των 100Mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Είναι ιδέα μου ή η version κάνει τα συστήματα λίγο ποιό αργά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.