jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας κ καλή χρόνια .Πρίν απο 4 μέρες ένιωσα ενα ξαφνικό πόνο στο αριστερό μέρος του προσώπου και πάνω απο το δόντι αλλα μου πέρασε σε 1 λεπτο.Στην ίδια ημέρα το ενιωσα αυτό άλλες 2 φορές.Ε και δε ενιωσα σημασία.Την επόμενη όμως μέρα ξύπνησα με πρησμένο αριστερό μάγουλο.Ε τότε πήγα στον παθολόγο πρώτα το είδε και μου έδωσε μια αντιβίωση.Την "Augmentin"(500+125 mg/TAB) για 7 μερες.Μετά όμως σκεφτηκα ,δε πάω και στον οδοντίατρο?Ε Πηγα και στον οδοντίατρο και μου εκανε ακτινογραφία στα δόντια κ μου βρήκε 2 νεκρα δόντια.πάνω αριστερα.Μου ανοιξε το ένα μόνο και μου ξεκινησε απονευρωση .μου εκανε το πρωτο απο τα 3 σκελη απονευρωσης κ σημερα μου εκανε κ το 2ο σκελος.Το σαββατο θα πάω κ για το 3ο και μάλλον θα μου κάνει απονέυρωση και στο άλλο δόντι.Διπλα διπλα μου είπε οτι ηταν τα νεκρα δοντια.Αλλα αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι γιατί στην αρχή το πρηξιμο ήταν στο αριστερο μάγουλο,σημερα εφυγε και πήγε κατω απο το αριστερό μάτι?Ρωτησα τον οδοντιατρο κ δεν ηξερε.Και κάτι άλλο το χει πάθει κανείς άλλος αυτό κ σε πόσες μέρες περνάει?
Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 To παθαίνω ταυτόχρονα με το διάβασμα αυτού του ποστ :/ Σε άλλη περιοχή. Να πούμε για καμια βιταμινούλα και πρωτεινίτσα οκ, τώρα διάγνωση μέσω χάλκινων καλωδίων; Να ταν οπτική ίνα πάει στο καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.