NiKoS WSN Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Έχω την την παρακάτω ιστοσελίδα : Το έξυπνο Φιστίκι . Όπως θα δείτε είναι από free φάση και εξού το .webs στο τέλος. Ο πατέρας του κολλητού μου θέλει να φτιάξει μία ιστοσελίδα για την δουλειά του και θα του την φτιάξουμε εμείς ο σκοπός μας είναι για να φιλοξενήσουμε και το Φιστίκι. Από το πολύ ψάξιμο που έκανα κατέληξα στην εταιρία tophost η οποία είναι και ελληνική ο λόγος που πήγα σε αυτή είναι επειδή ενδιαφέρομαι για το web site builder της Parallels (demo), θα ήθελα να ακούσω και από τους πιο έμπειρους αν έχουν κάποιο webhoster καλό, σχετικά φθηνό και εύκολο στη χρήση επίσης με Site builder καλό γιατί ακόμα το εξασκώ και ξέρω λίγα πράγματα από γλώσσες προγραμματισμού
CyberCr33p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ότι και να κάνεις με Site Builder το αποτέλεσμα πιστεύω θα είναι ερασιτεχνικό.
eNs_99 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Host: CretaForce ή pHox WebSite Builder: ΠΟΤΕ Go For Joomla!
varemarious Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Web host Cretaforce +1 συμφωνώ με τους παραπάνω ότι και να κάνεις με το εν λόγω πρόγραμμα θα είναι fail. ψάξε κάποιο από τα cms που κυκλοφορούν ή μπορείς να αρχίσεις να μαθαίνεις web προγραμματισμό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.