Προς το περιεχόμενο

Προταση για αγορα κουτιου.

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια ολα καλα τα κουτια που λετε αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για να παω σε μια τετοια λυση.εκει γυρω στην τιμη του utgard δεν εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο?η να παρω το ximatek και να σκασω με λιγα λογια?

Θάνο έχεις δίκιο καθώς σου προτείνουν full case στα 130+. Αλλά γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι καλό που θα σε καλύψη για αρκετά χρόνια .Αν θεωρείς πώς το Xigmatek θα το κρατήσεις και στο επόμενο σύστημα που θα φτιάξεις μετά από κάποια χρόνια τότε προχώρα. Αν θεωρείς πως πιθανόν όχι τότε θα σου πρότεινα την κορυφή στα medium case Coolermaster 690 II. 30 ευρώ δεν θεωρώ πώς είναι μεγάλη διαφορά ακόμα και αυτή την δύσκολη οικ. εποχή. Καλύτερα να δώσεις τα 30 παρά να τα γλυτώσεις αλλά μετά απο κάποιο διάστημα να το έχεις μετανιώσει. Προσωπικά έχω το CM stacker αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αλλάξω με το 690.

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω.

Κατεληξα στι utgard τελικα μιας και το παρηγγειλα το πρωι και θα ερθει μεσα στην επομενη εβδομαδα.πιστευω οτι θα με καλυψει επαρκως γι'αυτα που θελω.σχεδον με πεισατε να ακυρωσω την παραγγελια για το cm690 II αλλα τελικα δεν θα το κανω(τι θελουν και βαζουν μπλε led στους ανεμιστηρες)?δεν ειναι μονο η διαφορα τιμης(ειχα σκοπο να δωσω και 150 σημερα) αλλα το οτι θα με καλυψει το utgard απολυτα σε αυτα που ζηταω Link Link και ειναι πιο ευκολο ετσι να αρχισω να μαζευω για κανενα ssd.

Θα σας πω τις εντυπωσεις μου μολις το παραλλαβω.

Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Καλοριζικο,δεν ειναι γενικα κακο κουτι,αλλα οταν θα θελεις να βγαλεις εναν δισκο που ειναι πισω απο την καρτα γραφικων,θα πρεπει παντα να βγαζεις την καρτα γραφικων πρωτα αλλιως δεν θα βγαινει.Γι αυτο γενικα ειναι καλη ιδεα να αγοραζει κανεις κουτι με καθετη θεση για τους δισκους.

Αλλα λογικα δεν θα χρειαζεται να το κανεις αυτο συχνα,παρα μονο οταν αντικαθιστας εναν παλιο δισκο,οποτε το προβλημα ειναι μικρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...