Προς το περιεχόμενο

Προταση για αγορα κουτιου.

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αλλαξω το κουτι της υπογραφης μου μπας και πεσουν εστω και λιγο οι θερμοκρασιες της 4870x2.

εχω δει μερικα και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο απο τα παρακατω.

Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U01 Link

AeroCool Vs-9 Pro Link αλλα εδω πρεπει να παρω και ανεμιστηρες.

CoolerMaster Centurion 590 RC-590-KKN1-GP Link

Thermaltake V9 VJ40001N2Z Link

Σε οποιοδηποτε απο αυτα θα μπουνε και οι 2 12αριδες που εχω στο υπαρχον κουτι.ποιο πολυ ειμαι υπερ του utgard αλλα δεν ξερω μηπως αξιζει να παρω το aerocool και την διαφορα να την βαλω στους ανεμιστηρες.αν και εδω σκεφτομαι οτι θα πρεπει να παρω και ανταπτορες για να τους συνδεσω με molex γιατι δεν φτανουν τα πινακια της μητρικης.ενω το utgard τους συνδεω με το fan controler και τελειωνει η υποθεση.το thelmaltake το βαζω γιατι ειναι στην ιδια τιμη.το coolermaster....ξερω εγω?ειναι πιο καλο απο τα αλλα????

Δημοσ.

Ωραιο και το elite 430 αλλα εαν προσθεσω και οτι πρεπει να αγορασω και τους ανεμιστηρες που εχει το utgard τοτε φτανουμε πανω κατω εκει.το θεμα μου ειναι να μπορεσω να βαλω και εναν exhaust στο επανω μερος αλλα απο οτι βλεπω στο elite 430 δεν χωραει λογο ψυκτρας.και το αλλο το coolermaster που προταθηκε καλο ειναι αλλα ακριβο.δεν ξερω.το utgard εχει και το καλο οτι συνδεω τους ανεμιστηρες στο fan control και τερμα το παραμηθι.δεν χρειαζετε να ψαξω να βρω ανταπτορες σε molex για τα υπαρχον ανεμιστηρια.τα διαβασα ολα τα reviews.δεν εχω καταληξει ακομα.

Δημοσ.

Στην θέση σου, θα έπαιρνα το Xigmatek Utgard.

Αφού σ' αρέσει και έχει και fan controller, μήν το σκέφτεσαι.

Εσύ θα βλέπεις το κουτί για πάρα πολύ καιρό, γι' αυτό πρέπει να είναι κάτι που θα σ' αρέσει.

Δημοσ.

Και εγω προς τα εκει το κοβω να κινουμε.δεν ειναι μονο θεμα ομορφιας,και τα αλλα ομορφα ειναι(μην σου πω οτι με ψιλοχαλαει που εχει τα ledακια.αλλα ειναι πιο ισσοροπιμενη λυση γι'αυτα που το θελω.(ειναι και βαρια η καρτα γραφικων και απο τα reviews λενε καλα λογια για τα πλαστικα που τις κρατανε....

Δημοσ.

Αν δεν τιθεται θεμα χρηματων, προσωπικα θα προτιμουσα κατι σαν το Haf 932.

Αν παλι εισαι μεταξυ των επιλογων που ειπωθηκαν παραπανω θα επελεγα με κλειστα ματια το Coolermaster 690. Εγω εχω το 590 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Γενικα πιστευω η Coolermaster σε θεμα κουτιου ειναι εγγυηση.

Δημοσ.

E, εντάξει, αφού το χοντρύναμε τόσο με HAF και ιστορίες, ιδού και ένα κουτί με πραγματικό potential (Lian Li, λίγα να λέμε πολλά να καταλαβαίνουμε!). Η τιμή είναι χώμα, οι καινοτομίες και οι ευκολίες πάμπολλες.

Να και κάτι σε video για του λόγου το αληθές. Το κουτί έχει πάψει εδώ και αρκετά χρόνια να είναι "κουτί", πρέπει να θεωρείται επένδυση.

Δημοσ.

Ρε παιδια ολα καλα τα κουτια που λετε αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για να παω σε μια τετοια λυση.εκει γυρω στην τιμη του utgard δεν εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο?η να παρω το ximatek και να σκασω με λιγα λογια?

Δημοσ.

Πολυ καλα ολα αυτα που σου προτειναν,αλλα αφου θελεις ενα πιο φτηνο με ποιοτικα στοιχεια και ενδιαφερον design,ριξε μια ματια και σε αυτο:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16482&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3

Να και μια εικονα απο πλαγια για να δεις το εσωτερικο.

m59001bkl03.jpg

Τα υπερ του εναντι αλλων,δεχεται 6 δισκους,εχει κενο τετραγωνο πισω σπο τη θεση της μητρικης που μπαινει ο επεξεργαστης για να μην χρειαζεται οταν κανεις αλλαγη cpu cooler να βγαζεις ολη την μητρικη,μπορει να δεχτει 2 δωδεκαρηδες ανεμιστηρες στην ραχη του κουτιου και ετσι κανει πολυ καλυτερη απαγωγη θερμοτητας(περα απο τους 2 μπροστα και πισω που σου δινει ουτως η αλλως).Τελος η τιμη για αυτα που δινει ειναι απλα η καλυτερη στην αγορα.(Ξεχασα να πω οτι ειναι σημαντικο που το κλουβι των δισκων ειναι καθετο,γιατι ετσι δεν θα χτυπαει η καρτα γραφικων σου αν ειναι μεγαλη,πανω στους δισκους.)

Δημοσ.

Thanos1972 κατ'εμέ,για τα λεφτά που θές να δώσεις οι καλύτερες επιλογές είναι δύο:

1)http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20189&cat=1&sub=0&pmanuf=1120&sort=undefined&step=undefined την οποία και ξέρεις.

2)http://www.skroutz.gr/s/291527/CoolerMaster-HAF-912.html και βάζεις τους ανεμιστήρες που έχεις και δύο αντάπτορες από εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751343

Υ.Γ Πιστεύω ότι η δεύτερη επιλογή είναι καλύτερη για την δουλειά που το θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...