Προς το περιεχόμενο

Ποντίκι αφής από την Microsoft (video)

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομίζω να είναι και πολύ βολικό το ποντίκι. Θα πρέπει να έχεις τα δάχτυλα σου στον αέρα μέχρι να κλικάρεις,κάτι που θα είναι πολύ κουραστικό, σε αντίθεση με το κλασικό ποντίκι που στηρίζεις τα δάχτυλα πάνω στα κουμπιά και τα κλικάρεις όταν θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια ερώτηση απο εναν ασχετο...οταν αναφέρεστε σε ΒΤ και RF αναφαιρεστε στις συχνοτητες επικοινωνιας μεταξυ mouse και πομποδεκτη? Και αν ναι, πως γινεται στην πρωτη περιπτωση να μην χρειαζεται να "προεξεχει" καποια USB σαχλαμαρα απο τον φορητο(#5post from orck)?

Και κατι τελευταιο, τι ειναι το CST(#29 post from natural_sgf)?

Eυχαριστω.

Υ.Γ.: Τελικα εκανα 3 ερωτησεις :o

Ωραία. Πρόσφατα έσκασα ένα 90άρι για το G700 της Logitech και τώρα πρέπει να δώσω άλλα 80+ γι' αυτό. Με εντυπωσίασε και πρέπει να το πάρω :P

Θα προτιμούσα βέβαια να είχε BT για να μην μου τρώει τζάμπα θύρα USB στο laptop.

-1 για το magic mouse από μένα. Το είχα δουλέψει λίγο σε iMac τηλεοπτικού σταθμού και η αλήθεια είναι πως όταν το πρωτοείδα εντυπωσιάστηκα. Όταν όμως πήγα να το χειριστώ με ξένισε, δεν μπορούσα καλά καλά να το πιάσω και καθόμουν και το κοίταζα περίεργα. Περνάει λοιπόν ο τύπος που χειριζόταν το μηχάνημα και μου λέει: "Άστα να πάνε, το πιο δύσχρηστο ποντίκι ever". Είχε δίκιο.

Μια ερώτηση απο εναν ασχετο...οταν αναφέρεστε σε ΒΤ και RF αναφαιρεστε στις συχνοτητες επικοινωνιας μεταξυ mouse και πομποδεκτη? Και αν ναι, πως γινεται στην πρωτη περιπτωση να μην χρειαζεται να "προεξεχει" καποια USB σαχλαμαρα απο τον φορητο(#5post from orck)?

Και κατι τελευταιο, τι ειναι το CST(#29 post from natural_sgf)?

Eυχαριστω.

Υ.Γ.: Τελικα εκανα 3 ερωτησεις :o

CTS είναι τα αρχικά για την Αγγλική λεξη Carpal Tunnel Syndrome που είναι το Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνος .

Όπως είπες το ΒΤ και RF αναφέρετε στις συχνότητες επικοινωνίας το ΒΤ είναι το Blue-tooth και RF είναι Radio Frequency δηλαδή ραδιοσυχνότητα .

Τα περισσότερα σημερινά Laptops (για PC δεν ξέρω ) διαθέτουν ενσωματωμένο Blue-tooth οπότε δεν χρειάζονται έξτρα δέκτη με θυρα USB.

Ελπίζω να σε κάλυψα :)

Εγώ προσωπικά θέλω ένα τέτοιο ποντίκη για τα gestures και για την έλλειψη ροδέλας. Αν για κάποιους από εσάς δεν είναι αρκετά αυτά, πάσο...

Το magic mouse είναι με διαφορά το πιο δύσχρηστο ποντίκι που έχω δοκιμάσει. Οι touch λειτουργίες είναι πολύ χρήσιμες αλλά έτσι πλάκα που είναι δε βολεύει καθόλου για μακρόχρονη χρήση και με κουράζει προσωπικά.

Το χειρότερο mouse που έχω αγοράσει στη ζωη μου, όσο είχα Mac απλά το είχα παρατημενο δίπλα για να φαίνεται όμορφο στο γραφείο μου (ματαιοδοξία φουλ) και χρησιμοποιουσα ένα logitech.. Μπορει να είμαι κουλος δεν ξέρω, αλλα μετα απο 1 παραλύει ο καρπός και τα δάχτυλα εντελώς. Τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει για hardware, μετα απο μια κάρτα τηλεόρασης που χρησιμοποίησα μια φορά (στην κυριολεξία).

Μακρια απο τέτοια mouse. Μερικές φορές το να ξαναανακαλυπτουμε τον τροχό είναι βλακωδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...