stm00192 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 με τον υπεύθυνο μίλαγα και δεν έβγαλα άκρη, λες να την πάω σε άλλο πλαίσιο; (αφού την έχω γυαλίσει όσο γίνεται; ) Ναι και αν σου αρχίσουν τις π@π@ριες πάλι κανε χαμο... αν είναι δυνατόν ακου εκτος εγγύησης λόγο σκόνης.. ελεος την μπανανία μου μεσα!!!
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 με τον υπεύθυνο μίλαγα και δεν έβγαλα άκρη, λες να την πάω σε άλλο πλαίσιο; (αφού την έχω γυαλίσει όσο γίνεται; ) absolutely yes... Ειναι γνωστοι ηλιθιοι...
afentiko Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά, τι παραπάνω από τις φωνές να έκανα; Και γω αυτό του έλεγα, ότι αυτά είναι βλακείες, και ότι το ξέρει και αυτός ότι δε φταίει αυτό αλλά αυτός τέλος, εκεί , έχει σκόνη η οποία οφείλεται για την κακή ψύξη και την υπερθέρμανση της κάρτας...τι να κάνεις, θα ξαναπάω βέβαια μήπως γίνει τίποτα αλλά δε το βλέπω...
stm00192 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Πανε σε άλλο Πλαισιο αυτή την φόρα... και ο χαμος πρεπει να γινεται μπροστα σε άλλους πελατες σε ώρα αιχμής... τοτε να δεις τι καλα μαλακώνουν!
qsis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Στειλε και κανα mail στα κεντρικα, σε προσφατο θεμα που ειχα με το υποκαταστημα της περιοχης μου,μου εδωσαν λυση την επομενη μερα Ισως γιατι στο mail μου χρησιμοποιησα τη λεξη φορουμ τωρα που το σκεφτομαι : (.. ενημερωθηκα σχετικα με το ταδε θεμα σε ενα φορουμ...) Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Η αξία είναι η τιμή αγοράς δεν πα να έκανε το κατάστημα οτι ήθελε μετά .. από την στιγμη που υπάρχει αποδειξη υπάρχει και τιμή!Και εγώ αυτά περι τιμιότητας τα ακούω βερεσέ .. όπως ο νομος καλύπτει τον αγοραστή έτσι καλυπτει και τον πωλητή.. τι νομιζεις οτι το πλαίσιο είτε το κάθε πλαίσιο δεν τα περνει πισω από τον κατασκευαστη?? μια χαρά τα περνει και τα πέρνει μεχρι τελευτάιας δεκάρας και αυτό γίνεται αποδεδιγμένα.. οποτε όπως καταλαβαίνεις δίνοντας σου εσένα μια κάρτα μικρότερου κόστους ουσιαστικά έχει μάυρο κέρδος.. οπότε πες μου εσύ τώρα τι είναι τιμιιο και τι όχι! Σεβαστές όλες οι απόψεις. Την δική μου την τεκμηρίωσα και την ανάλυσα όσο μπορούσα. Φαντάζομαι κάποιος διαβάζοντάς το Post μου, θα κατάλαβε πως το εννοώ. Ξαναλέω σεβαστή και η δική σου! Το ότι τα μαγαζιά δεν έχουν χασούρα από το προιόν που σου αλλάζουν, πως το ξέρουμε? Δεν αμφισβητώ αυτό που λες, αλλά θα ήθελα να ξέρω λεπτομέρειες. Ρε παιδιά, τι παραπάνω από τις φωνές να έκανα; Και γω αυτό του έλεγα, ότι αυτά είναι βλακείες, και ότι το ξέρει και αυτός ότι δε φταίει αυτό αλλά αυτός τέλος, εκεί , έχει σκόνη η οποία οφείλεται για την κακή ψύξη και την υπερθέρμανση της κάρτας...τι να κάνεις, θα ξαναπάω βέβαια μήπως γίνει τίποτα αλλά δε το βλέπω... Μπορείς να βγάλεις μία φωτογραφία, έτσι για την ιστορία?
BadBoy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Νόμους ανέφερες; Απείλησες με καταγγελία σε ΙΝΚΑ, ΓΓΚ και ότι άλλο υπάρχει; Μη γίνεστε πρόβατα και τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται. Αν δεν στην αντικαταστήσουν τελικά, θα είσαι και εσύ υπεύθυνος να το ξέρεις.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Θα στη καλύψουν την καρτούλα αν πας σε άλλο πλαίσιο, ΑΛΛΑ θα στην κοστολογήσουν 20€ και θα σου δώσουν με το έτσι θέλω μια GTS450. Τέρμα τα πιστωτικά στις αρχικές τιμές εκεί στο πλαίσιο. Πλέον στα κατηργημένα ρίχνουν πλασματικά τις τιμές για να κάνουν ότι θέλουν με τις εγγυήσεις...
vasilisga Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 αυτο που διαβαζω πραγματικα δεν υπαρχει... :lol: εκτος εγγυησης λογω σκονης ειναι τραγικοι το λιγοτερο εφοσον δεν εχει πειραχτει η καρτα απο κανεναν θα επρεπε να λειτουργει απροβληματιστα μεχρι τουλαχιστον το περας της εγγυησης
afentiko Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν την πήγα χθες στο πλαίσιο στο συνταγμα, και εξήγησα στον άνθρωπο εκεί την όλη φάση, και του είπα ότι είναι γελοίο το όλο θέμα με τη σκόνη, και αυτός μου είπε ότι δεν είναι καθόλου γελοίο και πήγε να πει και αυτός για συντήρηση του αγοραστή κλπ, αλλά τον έκοψα και του είπα ότι στους όρους δεν αναφέρει τπτ ούτε για σκόνη ούτε για συντήρηση κανενός είδους. Του είπα ότι άμα την ξαναβγάλει εκτός εγγύησης θέλω πλήρες δικαιολογητικό υπογεγραμμένο που να εξηγεί γιατί βγήκε εκτός, και μου είπε ότι το δικαιολογητικό είναι αυτό που σου έχει δώσει ο συνάδελφος από το άλλο κατάστημα (που λέει ότι έχει υποστεί υπερθέρμανση λόγο της πολύς σκόνης που μαζεύτηκε από την κακή συντήρηση του αγοραστή). Και του ξαναείπα ότι στους όρους δεν αναφέρει τπτ για συντήρηση, και μου είπε αφήστε την τώρα και θα σας ειδοποιήσουμε. Για να δούμε... Και όσο αναφορά το πιστωτικό δε με πολυνοιάζει, αρκεί να μου δώσουν μία ίδιων δυνατοτήτων+ (η 450 νομίζω είναι πολύ καλύτερη όχι λίγο ) να κάνω τη δουλειά μου όπως την έκανα μέχρι τώρα...
afentiko Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Τελικά μου την άλλαξαν με μία 9800GTX+ η οποία ήταν bulk (που τους είχε μείνει βρε παιδάκι μου; ) Τώρα καινούρια είναι, μεταχειρισμένη είναι, δεν ξέρω, πάντως φαίνεται για καινούρια.
sukalas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τους αξίζει να την κάψεις και να τους την πάς για αντικατάσταση.
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Τους αξίζει να την κάψεις και να τους την πάς για αντικατάσταση. Άστους λίγο καιρό και μετά στείλε μου pm να σου πω...
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Μην παίρνετε bulk κάρτες από αντικατάσταση. Και η ίδια να είναι . Εν τω μεταξύ έχω πάει και εγώ για rma μια gtx295 κολλητού.. απλά χειρίζομαι εγώ το όλο θέμα. Λέτε να μου πουν τίποτα παπαριές; Με gtx480/gtx570 δεν πρέπει να αντικατασταθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.