Προς το περιεχόμενο

Ετοιμοθάνατη 9800GTX???

afentiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος...; Έχω κάνει κάνα 2 αντικαταστάσεις αλλά μου έχουν κόψει πιστωτικό στην τιμή που έχει τώρα και λογικό μου φαίνεται. Εγώ την πήρα την κάρτα πριν από 3 χρόνια 309 ευρώ και τώρα θα μου κόψουν πιστωτικό 309 ευρώ να πάω να πάρω 5870;;; :P δεν παίζει...

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μη κάλυψη της εγγύησης λόγω "σκόνης" με το πρόσχημα "κακή συντήρηση απο πλευράς πελάτη, πρώτη φορά ακούω.

Ρε τι άλλες λαλακίες θα βρούν για να κόβουν τα πιστωτικά απο τους αδαείς... (δεν αναφέρομαι σε εσένα φυσικά).

Και πιο το Πλαίσιο, μαλιστα!

Φίλε εφόσον η κάρτα σου έχει εγγύηση μην τυχόν και τους την χαρίσεις.

Αυτά είναι μπούρδες και δεν ισχύουν. Όλα τα components του Υπολογιστή γεμίζουν σκόνη σε μικρό χρονικό διάστημα πόσο μάλλον σε τρία χρόνια. Η σκόνη δεν αποτελεί αποδεικτικό κακής συντήρησης του πελάτη διότι πολύ απλά δεν είναι δυνατόν όλοι όσοι αγοράζουν / χειρίζονται υπολογιστές να έχουν απαραίτητα εντρυφήσει στην διαδικασία λυσίματος των εξαρτημάτων και φυσήματος αυτών με κάποιο blower και τα λοιπά. Ούτε ο καθένας που αγοράζει Υπολογιστή είναι υποχρεωμένος να τον λύνει κάθε μήνα για να τον καθαρίζει, προκειμένου να μην χάσει την εγγύηση.

Εάν γουστάρεις και σου αρέσει να ασχολείσαι με τα εξαρτήματα καθέ τρείς και λίγο, όπως πολλοί απο εδώ μέσα, είναι άλλο θέμα και λέγεται χόμπυ.

Αντίθετα, το να αλλάξεις πάστα σε μια κάρτα (δλδ αφαίρεση cooler) και να μην το κάνεις σωστά και σε πάρουν χαμπάρι το καταλαβαίνω και φυσικά ισχύει όσο αφορά την ακύρωση της εγγύησης. Άρα αυτό που σου είπε απλά δεν ισχύει.

Ο μέσος χρήστης αγοράζει το pc και το αφήνει όπως το πήρε για πάντα. Απλά τα πράγματα.

Τα υπόλοιπα είναι λαλακίες των πωλητών.

Δημοσ.

Το ξέρω και εννοείται ότι δε θα το αφήσω έτσι άμα μου παίξει λαλακία. Το πιστωτικό θα μου το κόψουν, μη τους κόψω εγώ τίποτα άλλο... :lol: :P

Δημοσ.

Σε περίπτωση που ανοιχτεί η κάρτα, χάνεται η εγγύηση πες του.

Κυνήγησε το!

Για να είμαστε δίκαιοι, αν σου δώσουν κάρτα ίσων ή καλύτερων επιδόσεων είσαι εντάξει.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος...; Έχω κάνει κάνα 2 αντικαταστάσεις αλλά μου έχουν κόψει πιστωτικό στην τιμή που έχει τώρα και λογικό μου φαίνεται. Εγώ την πήρα την κάρτα πριν από 3 χρόνια 309 ευρώ και τώρα θα μου κόψουν πιστωτικό 309 ευρώ να πάω να πάρω 5870;;; :P δεν παίζει...

Ο νομος λέει ξεκάθαρα ότι αν και εφόσον δεν επισκευάζεται η δεν υπάρχει ιδιο ή ιδιων δυνατοτήτων προιόν τότε δικαιούσαι ΟΛΟ το ποσο πισω και ΟΧΙ την τελευταια κοστολόγηση του προιόντος! Μην είστε αγαθοί και τρώτε οτι σας λένε ενημερωσου και απαίτησε αυτό που δικαιούσαι!

Κακώς δέχτηες δύο φορές πιστοτικό σε χαμηλότερη τιμή!!

Δημοσ.

Μα υπάρχουν ίδιων δυνατοτήτων τόσες κάρτες, τα λεφτά θέλει το παιδί για να προσθέσει λίγα ακόμα να πάρει κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Μα υπάρχουν ίδιων δυνατοτήτων τόσες κάρτες, τα λεφτά θέλει το παιδί για να προσθέσει λίγα ακόμα να πάρει κάτι καλύτερο.

ε ωραία αν τυχόν του προτείνουν πιστωτικό τότε θα πρέπει να απαιτήσει όλο το ποσο..

Αν δεν το απαιτήσει στην καλύτερη το περιπτώσεων θα του δώσουν κανενα 150 Ε και θα είναι κρίμα!

Δημοσ.

Ο νομος λέει ξεκάθαρα ότι αν και εφόσον δεν επισκευάζεται η δεν υπάρχει ιδιο ή ιδιων δυνατοτήτων προιόν τότε δικαιούσαι ΟΛΟ το ποσο πισω και ΟΧΙ την τελευταια κοστολόγηση του προιόντος! Μην είστε αγαθοί και τρώτε οτι σας λένε ενημερωσου και απαίτησε αυτό που δικαιούσαι!

Κακώς δέχτηες δύο φορές πιστοτικό σε χαμηλότερη τιμή!!

ακριβώς... Τότε αυτό που πήρες αξιζε 309 ευρώ και ήταν π.χ. στις 5 καλύτερες της εποχής. Σήμερα πρεπει να στην αντικαταστήσουν με αντιστοιχη ή να σοιυ δώσουν πίσω ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ. Αν αρνηθούν υπάρχουν οι νόμοιν μαι η ΓΓΚ. :)

Δημοσ.

Θα του δώσουν λογικά μία καλύτερη κάρτα γραφικών. Πλέον μία ίση κάρτα γραφικών με την 9800GTX+ δεν κοστίζει πάνω από 150Ευρώ.

Αν θέλει κάτι πολύ καλύτερο ο φίλος, το μιλάει με τους υπαλλήλους ή καλύτερα με τον υπεύθυνο, ήσυχα και ωραία και το κανονίζει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εφόσον υπάρχουν κάρτες για να μου κάνουν αντικατάσταση (δλδ κοντά στη δικιά μου) και εγώ τους ζητήσω πιστωτικό, τότε το πιστωτικό δε πρέπει να είναι στην τιμή που έχει τώρα η κάρτα;

Δημοσ.

Γιατί προτρεχεις μπορεί να πας αύριο και να σου πουν ότι θα την αντικαταστήσουν με 5870 καμιά 6870 πράγμα καλό για την πλευρά σου.(Μην γελάτε ρέε...)

Έκτος Βεβαία αν εσύ είσαι αποφασισμένος δηλαδή ότι θέλεις πιστωτικό για να πάρεις κάτι άλλο.(for example cpu/monitor)

Πράγμα που φυσικά μπορείς να το ζητήσεις.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εφόσον υπάρχουν κάρτες για να μου κάνουν αντικατάσταση (δλδ κοντά στη δικιά μου) και εγώ τους ζητήσω πιστωτικό, τότε το πιστωτικό δε πρέπει να είναι στην τιμή που έχει τώρα η κάρτα;

εφοσον δεν υπάρχει το ίδιο προιον οφείλουν να σου δώσουν καλύτερο ή πιστωτικό στην τιμή αγοράς. πιο απλα δεν ξέρω πως να το πω... αν ψάξεις στο φορουμ και ίσως στο efpolis θα βρεις και την νομοθεσία

Δημοσ.

Γιατί προτρεχεις μπορεί να πας αύριο και να σου πουν ότι θα την αντικαταστήσουν με 5870 καμιά 6870 πράγμα καλό για την πλευρά σου.(Μην γελάτε ρέε...)

Έκτος Βεβαία αν εσύ είσαι αποφασισμένος δηλαδή ότι θέλεις πιστωτικό για να πάρεις κάτι άλλο.(for example cpu/monitor)

Πράγμα που φυσικά μπορείς να το ζητήσεις.

Καλοί οι νόμοι αλλά στο όνομα αυτών κάποιοι εκμεταλλεύονται τον κοσμάκη.

Μην γινόμαστε λοιπόν και εμείς αλυταράδες σαν και αυτούς.

Είναι λογικό αν δώσουν σε κάποιον καλύτερο ή ίδιο προϊόν, να ζητήσει πιστωτικό στην τιμή αγοράς?

Από τη στιγμή που υπάρχει το προιόν για αντικατάσταση το οποίο είναι καλύτερο, τότε το πιστωτικό κόβεται στην τιμή τελευταίας πώλησης.

Ο λόγος? Η κοινή λογική.

Μην είμαστε πεινάλες, λιμασμένοι.

Δημοσ.

Καλοί οι νόμοι αλλά στο όνομα αυτών κάποιοι εκμεταλλεύονται τον κοσμάκη.

Μην γινόμαστε λοιπόν και εμείς αλυταράδες σαν και αυτούς.

Είναι λογικό αν δώσουν σε κάποιον καλύτερο ή ίδιο προϊόν, να ζητήσει πιστωτικό στην τιμή αγοράς?

Από τη στιγμή που υπάρχει το προιόν για αντικατάσταση το οποίο είναι καλύτερο, τότε το πιστωτικό κόβεται στην τιμή τελευταίας πώλησης.

Ο λόγος? Η κοινή λογική.

Μην είμαστε πεινάλες, λιμασμένοι.

Διαφωνω εν μερει. Υποχρεωση τους είναι ΕΙΤΕ να το αντικαταστησουν με ιδιο η καλύτερο προιόν ΕΊΤΕ να δωθει πιστωτικό στην τιμή αγοράς... Το ευρω απο ότι ξέρω δεν έχει υποτιμηθεί (ακόμα) γιατι να του κόψουν σε άλλη αξία πιστωτικό. Ο νόμος είναι νόμος. Με αυτή τη λογική και εγω θεωρω ότι την 6850 (τυχαιο νουμερο-δεν ξερω καν ποια ειναι) την εκτιμώ οτι θα πρέπει να κοστίζει 50 ευρώ ενω την έχουν 300. Θα μου τη δώσουν...;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...