Προς το περιεχόμενο

Μια γνώμη τηλεόρασης μετά απο ΑΤΥΧΗΜΑ

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλους και ακαλή χρονιά.

Σήμερα το πρωί, η καινούργια χρονιά μου επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο 26 μηνών γιός μου, εσπασε τη πολυαγαπημένη μου 46" SONY BRAVIA (έχει μια ρωγμή στη μέση απο αντικείμενο που πέταξε και δε δείχνει τίποτα).

Έχει πάθει κάτι αντίστοιχο γνωστός μου πρίν απο 2-3 μήνες και στο κατάστημα που την είχε αγοράσει του βγάλαν ένα κόστος όσο κάνει μια καινούργια για επισκευή γιατί έπρεπε να αλαχτεί όλο το panel (Αν τυχόν ξέρει κανείς κανένα μάγο επισκευών ας πει μια γνώμη).

Αν λοιπόν όπως δείχνουν τα πράγματα δε φτιαχτεί πρέπει να πάω σε καινούργια.

Η ειρωνεία είναι ότι μόλις προχτές ολοκλήρωσα ενα Home Cinema με το BoxeeBox το οποίο αντικατέστησε ένα AppleTV και ένα E-GREAT 31B, me 4-5GB μοιρασμένους σκληρούς με κυρίως HD Content και μουσική.

Λόγω ότι δεν είναι πια καιροί για τηλεοράσεις των 1500-2000 ευρώ έχω καταλήξει σε 2-3 επιλογές.

Το πρόβλημα είναι ότι η απόσταση θέασης στο σαλόνι μου είναι 5-5,5 μέτρα πρέπει να πάω οπωσδήποτε σε πολλές ίντσες.

Λέω για αυτές

Philips 47" 47PFL3605 http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-47PFL3605H-LCD-TV-47-47PFL3605H.htm

Panasonic 50" Plasma http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P50U20-Plasma-TV-50-TX-P50U20.htm

LG 50" Plasma http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-50PK350-Plasma-TV-50.htm

Λόγω χαρακτηριστικών και μάρκας θα πήγαινα τυφλά στην Panasonic αλλά φοβάμαι λίγο το θέμα της κατανάλωσης.

Θυμάμαι ότι οι Plasma παλιά καίγαν μια περιουσία και εμένα παίζει 4-6 ώρες την ημέρα η TV ανοιχτή.

Αλλιώς η Philips μου φαίνεται μια χαρά.

Να πώ ότι δεν τρελλένομαι για 3D και απίθανα χαρακτηριστικά, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζει όσο το δυνατον καλύτερα FullHD υλικό.

Την LG αυτή δεν την ξέρω καθόλου, απλά λόγω χαρακτηριστικών και τιμής.

Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί, απλά ζητάω υπεύθυνες γνώμες, και όχι έχω ακούσει ότι οι LG έτσι κια αλλιώς ή είχα μια 22" Philips δε μου βγήκε καλή όπότε όλες είναι μάπα.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oi επιλογες που εχεις για αγορα μιας καλης τηλεορασης με πανω απο 46 ιντσες και μεχρι 900 ευρω ειναι μετρημενες στα δαχτυλα και μαλλον σε οδηγουν στο να προτιμησεις μια plasma.

H panasonic της σειρας U αν και δεν ειναι κακη τηλεοραση εντουτοις δεν κανει αυτα που υποσχεται.Ετσι αναγκαστικα θα πρεπει να πας στην σειρα S της ιδιας εταιρειας οποτε αυτη που σου προτεινω ειναι αυτη

Link

Για την lg θα ηταν προτιμοτερο να επερνες την pk550 απο την pk350 για καθαρα ψυχολογικους λογους μιας και οι διαφορες τους ειναι μαλλον πολυ μικρες.

Σε led ξεφευγουμε λιγο στην τιμη.Μια πολυ καλη led ειναι αυτη Link

Η καταναλωση δεν θα πρεπει να σε προβληματιζει αφου αν υποθεσουμε οτι η τηλεορασει θα παιζει δεκα ωρες την ημερα η διαφορα μεταξυ plasma και lcd θα ειναι της ταξης των τριαντα ευρω το χρονο υπερ της lcd.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...