arsenal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Εύχομαι όσοι νέοι σκέφτονται τις σχολές της Αστυνομίας, να το διαβάσουν και προπαντός να κατανοήσουν τον στρεβλό τρόπο σκέψης που καλλιεργούν αυτού του είδους οι σχολές και να τις αποφύγουν. Δεν σου αλλάζουν τίποτα!σιγά μην σε καθίζουν σε καμια καρέκλα και αρχίζουν να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου!το άτομο μεχρι τ 18 έχει διαμορφώση και χαρακτήρα και προσωπικότητα και ολα!εγω είμαι αυτος που είμαι και οταν παω που το εύχομαι δεν θα με αλλάξει ΚΑΝΕΙΣ
arsenal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μπάτσος γνωστός της κοπελιάς μου που γούσταρε μια ξαδέρφη της, να κάθε να παίρνει όλη την ώρα τηλέφωνο την κοπέλα μου, μα όλη την ώρα, και η κοπέλα μου να έχει μπουχτήσει και μετά να έρθει σε σημείο να της λέει "Θα δείτε εσείς ρε. Θα σας φάω όλους". Να τον παίρνω εγώ τηλέφωνο και να τον κράζω και μετά να κάθετε να μου λέει "Άνοιξα τον φάκελο σου, ακόμα ένα παράπτωμα και θα το μετανιώσεις". Τώρα φυσικά εγώ "τα έκανα πάνω μου"... ουουουουου.... Μόνο κάτι θα σας πω για αυτόν... 1)Δόκιμος με αεροβόλο 2)Τρελό μίσος προς αλλοδαπούς 3)Ιδεολογία που νομίζει ότι οι αναρχικοί είναι αυτοί που πετάνε τις πέτρες και τους βάζει όλους στο ίδιο κλουβί. Δεν είναι αναρχικοί τα 15χρονα που πετάνε πέτρες. Μπαχαλάκια και χουλιγκανάκια ειναι 4)Εκπαίδευση, το απόλυτο μηδέν 5)Απειλές όλη την ώρα 1.Εσεις δεν φωνάζετε να μην έχουν όπλο? 2)θελω να μπω αστυνομία έχω φίλους απο Αλβανία α ξεχασα οταν πω αστυνομία θα γίνω ρατσιστής 3)και εσυ βάζεις ολους τουσ αστυνομικους στο ίδιο κλουβί...κι ομως αυτα τα 15 χρονα που τώρα πετάνε πέτρες στα 25 τι θα κάνουν? 4)έχεις πάει αστυφυλάκων ε? 5)1 σου εκανε αρα ολοι κάνουν πιστεύω απάντησα ορθά και τεκμηριωμένα και στα 5 καλη σου μέρα
g_alkis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Βρε κουτά, και τέλεια να γίνει η αστυνομία (λέμε τώρα, που δεν υπάρχει περίπτωση) πάλι σεντόνια μπουρδολογίας/κατήχησης θα γράφουν οι αντί. Α και αυτοί που γράφουν με στόμφο "σε άλλες χώρες η αστυνομία είναι καλή μπλα μπλα μπλα" δεν έχουν πάει ούτε μέχρι το Σαντάνσκι. Η' μακριά λέω?
insomniaK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Καλή σταδιοδρομία όποιο τομέα κι αν επιλέξεις.
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 1.Εσεις δεν φωνάζετε να μην έχουν όπλο? 2)θελω να μπω αστυνομία έχω φίλους απο Αλβανία α ξεχασα οταν πω αστυνομία θα γίνω ρατσιστής 3)και εσυ βάζεις ολους τουσ αστυνομικους στο ίδιο κλουβί...κι ομως αυτα τα 15 χρονα που τώρα πετάνε πέτρες στα 25 τι θα κάνουν? 4)έχεις πάει αστυφυλάκων ε? 5)1 σου εκανε αρα ολοι κάνουν πιστεύω απάντησα ορθά και τεκμηριωμένα και στα 5 καλη σου μέρα Μάλλον δεν τα διάβασες καλά. Μιλάει για τον συγκεκριμένο μπάτσο.
arsenal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ισως να μην το πρόσεξα αλλα και πάλι το βιντέακι ειναι fail και εγώ τώρα μπορεί να ανβάσω κατι τέτοιο στο youtube για να πάρω σχόλια views και να το βλέπω στα φορουμ αλαλ αν είναι αλήθεια ειναι όντως αίσχος και πάλι http://www.youtube.com/watch?v=n-rqKcilcnM αυτό τι είανι καλύτερο?να βλέπουμε την μια αλλα και την άλλη μεριά!
Mika Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δτο άτομο μεχρι τ 18 έχει διαμορφώση και χαρακτήρα και προσωπικότητα και ολα! μεγα λαθος. 18-23 διαμορφωνεις το ποιος εισαι.
arsenal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Καλή σταδιοδρομία όποιο τομέα κι αν επιλέξεις. με το λινκ αυτό στον τομέα τις θες να μου δείξεις?αυτή η ειρωνεία όμως δεν παλεύετε!πραγματικά! μεγα λαθος. 18-23 διαμορφωνεις το ποιος εισαι. διαφωνώ!τοέχω ψάξει σε φορουμ ψυχολογίας
Mika Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ας λενε οτι θελουν τα φορουμ. εγω σου λεω τι ειδα στον εαυτο μου και στους οικειους μου. μεχρι τα 18 εισαι ενα παιδακι. Μετά αρχίζουν τα πρωτα ζόρια και σφυρηλατείται ο χαρακτήρας
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ας λενε οτι θελουν τα φορουμ. εγω σου λεω τι ειδα στον εαυτο μου και στους οικειους μου. μεχρι τα 18 εισαι ενα παιδακι. Μετά αρχίζουν τα πρωτα ζόρια και σφυρηλατείται ο χαρακτήρας Δεν είναι απόλυτο αυτό, ίσως στις περισσότερες περιπτώσεις ναι.
arsenal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 ας λενε οτι θελουν τα φορουμ. εγω σου λεω τι ειδα στον εαυτο μου και στους οικειους μου. μεχρι τα 18 εισαι ενα παιδακι. Μετά αρχίζουν τα πρωτα ζόρια και σφυρηλατείται ο χαρακτήρας Άλλο η ωριμότητα και άλλο ο χαρακτήρας...σε αυτο το φόρουμ είναι ψυχολόγοι όσο για τον φίλο πιο πάνω αν και λίβερπουλ θα συμφονησω μαζί του !!στις άλλες χώρες είναι πολυ πιο αυστηρά!!!
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 στις άλλες χώρες είναι πολυ πιο αυστηρά!!! Από που το συμπεράνατε αυτό; Από το ότι δεν γίνονται πορείες και διαδηλώσεις;
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Από που το συμπεράνατε αυτό; Από το ότι δεν γίνονται πορείες και διαδηλώσεις; Από το ξύλο που ρίχνουν.
g_alkis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Έχεις δει riot police εν δράσει στο νησί? Χλωμό. Ποιο Σαντάνσκι, πολύ είπα. Μέχρι την Στυλίδα και αν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.