Προς το περιεχόμενο

Ποια η γνώμη σας για την Ελληνική Αστυνομία

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εύχομαι όσοι νέοι σκέφτονται τις σχολές της Αστυνομίας, να το διαβάσουν και προπαντός να κατανοήσουν τον στρεβλό τρόπο σκέψης που καλλιεργούν αυτού του είδους οι σχολές και να τις αποφύγουν.

Ευγε, και εγω ευχομαι να μη δηλωσει κανεις Αστυνομικες σχολες φετος και ποτε ξανα. Να δω ποιοι θα μας προστατευουν απο τους κλεφτες,βιαστες,δολοφονους..

Λευτερια στου φυλακισμενους, δε κανανε και κατι κακο. Τι εγινε που σκοτωσαν και βιασαν; Σιγα το πραμα ρε αδερφε.

Λευτερια και στον Κορκονεα. Τι ειπες; Αυτος ειναι δολοφονος, εγκληματιας! Ισοβια και να καει στη κολαση!

Αστυφυλακας φετινη σειρα, ειχε το σημα των αναρχικων σε τατουαζ στο χερι του! Το ειχε κανει πιθανον ενω ηταν μεσα στη σχολη σα δοκιμος. Το πρωι Αστυνομικος, το βραδυ αναρχικος. Για να δειτε που βαδιζουμε.

Τελος για μια "κοπελα" που τη "δειρανε" στη Κερατεα, ενταξει δε εκανε κατι κακο ρε παιδια. Μολοτοφ πετουσε, σιγα το πραμα. Το αθωο το κοριτσακι αφηστε το να εκφραστει ελευθερα.

Δημοσ.

Δεν καλλιεργούν αποκλειστικά οι σχολές την προδιάθεση. Πολλές φορές και αυτοί που θέλουν να γίνουν αστυνομικοί κουβαλούν αυτή τη νοοτροπία.

Δημοσ.

Μπάτσος γνωστός της κοπελιάς μου που γούσταρε μια ξαδέρφη της, να κάθε να παίρνει όλη την ώρα τηλέφωνο την κοπέλα μου, μα όλη την ώρα, και η κοπέλα μου να έχει μπουχτήσει και μετά να έρθει σε σημείο να της λέει "Θα δείτε εσείς ρε. Θα σας φάω όλους". Να τον παίρνω εγώ τηλέφωνο και να τον κράζω και μετά να κάθετε να μου λέει "Άνοιξα τον φάκελο σου, ακόμα ένα παράπτωμα και θα το μετανιώσεις". Τώρα φυσικά εγώ "τα έκανα πάνω μου"... ουουουουου.... Μόνο κάτι θα σας πω για αυτόν...

1)Δόκιμος με αεροβόλο

2)Τρελό μίσος προς αλλοδαπούς

3)Ιδεολογία που νομίζει ότι οι αναρχικοί είναι αυτοί που πετάνε τις πέτρες και τους βάζει όλους στο ίδιο κλουβί.

Δεν είναι αναρχικοί τα 15χρονα που πετάνε πέτρες. Μπαχαλάκια και χουλιγκανάκια ειναι

4)Εκπαίδευση, το απόλυτο μηδέν

5)Απειλές όλη την ώρα

Και ξέρω και άλλα άτομα τα οποία είναι στο περίπου έτσι.. Μπαίνουν μέσα και βγαίνουν φανατισμένοι..

Δείτε μόνο το βίντεο.. Καταλαβαίνετε επίπεδο.. Η γνώμη μου για τους "αστυνόμους", είναι αρνητική, και θα συνεχίζεται να είναι. Rednecks με τους οποίους δεν γίνεται συζήτηση.

Και δεν μιλάω για τις πράξεις τους. Μιλάω για τον χαρακτήρα τους

http://www.youtube.com/watch?v=z38XClM2vcw

Δημοσ.

tumblr_l139u44dhC1qzueujo1_400.jpg

εχω φιλο που μπηκε περσυ αστυνομια...

μετα απο εναν χρονο εκπαιδευση αυτην την στιγμη του εδωσαν 293 η 263 ευρω για μισθο....

Πως μετα να μην λαδονωνται και να μην τα περνουν οταν τους δινουν μισθους πεινας???

Και εγω γενικα εχω αρνητικη γνωμη αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε...

έχω φίλο που μπήκε πέρσι αστυνομία...

μετά από έναν χρόνο εκπαίδευση αυτήν την στιγμή του έδωσαν 293 η 263 ευρώ για μισθό....

Πως μετά να μην λαδώνονται και να μην τα παίρνουν όταν τους δίνουν μισθούς πείνας;;;

Και εγώ γενικά έχω αρνητική γνώμη άλλα κάποια πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε...

Ξέρεις πόσα παίρνει ένας φοιτητής της ιατρικής μετά από 6 χρόνια σπουδών;

Ξέρεις πόσα παίρνει ένας φοιτητής του πολυτεχνείου μετά από 5 χρόνια σπουδών;

Ξέρεις πόσα παίρνει ένας φοιτητής της νομικής μετά από 4 χρόνια σπουδών;

Ξέρεις πόσα παίρνει ένας διδακτορικός φοιτητής μετά από ν+4 χρόνια σπουδών;

Άντε να σου πω για να μη σε παιδεύω:

0

Είσαι εξαιρετικά απολύτως απόλυτος και δεν συμφωνω καθόλου μαζί σου!! Το ότι θέλουν 15 χιλιάδες μόρια δεν είναι καθόλου αγράμματοι<--;;; Γιατί πλέον δεν μπαίνουν με

Μέσω ... Μέσο

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%BF

μέσο < αρχαία ελληνική μέσον, ουδέτερο του επιθέτου μέσος

(μεταφορικά) Πρόσωπα, γνωριμίες, που χρησιμοποιεί κάποιος για να πετύχει άνομα το σκοπό του.

Κατάφερε να μπει στην υπηρεσία βάζοντας μέσο.

grammar_nazi2.jpg

Λοιπόν άνοιξα αυτό το θέμα μιας και η ελληνική αστυνομία αντιμετοπίζετεαι να πω καλύτερα κατακρίνεται απο πολλούς...ειδικά τα τελευταία χρόνια!ποια η θέση σας πάνω σε αυτό?τι πιστεύετε?εγω θεορώ οτι όπως και σε όλες τι δουελειές υπάρχουν και άξιοι και ανάξιοι έτσι και στην αστυνομία υπάρχουν κάποιοι που πάνε εκει να παίζουν ξύλο και γενικά είναι πορωμένοι και κάποιοι που απλά θέλουν να κάνουν την δουελειά τους...εσεις τι πιστεύετε?

Οχι δεν είμαι αλλα θέλω να περάσω αστυφυλάκων :rolleyes: και ροτάω γνώμες απλά!

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG

My brain hurts! Δεν μπορώ να στο διορθώσω. :shock:

my_brain_hurts_poster-p228135764477749664trma_400.jpg

Πριν εισαχθείς στη

police-academy.jpg

μάθε ορθογραφία για να μη λένε μερικοί εμπαθείς και κακοπροαίρετοι ότι οι αστυνόμοι είναι αγράμματοι.

Φιλικά (Perhaps, I suppose)

Δημοσ.

.εγώ σέβομαι την αστυνομία και θεωρώ ,γενικώς,τους αστυνομικούς αδικημένους.Εντάξει αν υπάρχουν εξαιρέσεις τι να κάνουμε αλλά δεν φταίνε όλοι

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 7 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ευγε, και εγω ευχομαι να μη δηλωσει κανεις Αστυνομικες σχολες φετος και ποτε ξανα. Να δω ποιοι θα μας προστατευουν απο τους κλεφτες,βιαστες,δολοφονους..

Εύγε για την ευχή σου διότι να δω χωρίς αστυνομικούς ποιοι θα δέρνουν τους αλήτες του δρόμου.

http://www.youtube.com/watch?v=G-TD8lZTzvA

http://www.youtube.com/watch?v=MRxbJhMvA8w

Ποια ήταν η τιμωρία αυτών; Ένα χάδι.

Συνεχίστε με επιχειρήματα.

Μπεεεεε, μμμμμμμμμμμ, μπεεε, γαβ γαβ γαβ, μμμμμμμμμμμμμμμμμμ, μπεεεεε, γαβ γαβ γαβ. :)

Δημοσ.

Εύγε για την ευχή σου διότι να δω χωρίς αστυνομικούς ποιοι θα δέρνουν τους αλήτες του δρόμου.

http://www.youtube.com/watch?v=MRxbJhMvA8w

Ποια ήταν η τιμωρία αυτών; Ένα χάδι.

Συνεχίστε με επιχειρήματα.

Δημοσ.

Τελος για μια "κοπελα" που τη "δειρανε" στη Κερατεα, ενταξει δε εκανε κατι κακο ρε παιδια. Μολοτοφ πετουσε, σιγα το πραμα. Το αθωο το κοριτσακι αφηστε το να εκφραστει ελευθερα.

Εχεις παει ποτε σε πορεια ή σε γηπεδο; επειδη απ οτι φαινεται οχι, απλα μαθε οτι οι μπατσοι σε τετοιες καταστασεις βαρανε οποιον να ναι χωρις λογο. οποιον να ναι ομως, δεν ψαχνουν να βρουν ποιος πεταξε τη μολοτοφ ή το καθισμα.

και για να μην ειμαι οφ τοπικ η αποψη μου για την ελληνική αστυνομία ειναι εντελως αρνητικη δυστυχως, σε σχεση και με την αστυνομια αλλων κρατων.

Δημοσ.

Εσείς όλοι που κατεβαίνετε στις πορείες, κάνατε ποτέ κάτι για να αποτρέψετε αυτούς που είναι ανάμεσα σας και πετάνε πέτρες μολότοφ και χαλάνε τις ειρηνικές πορείες σας; Η τους εμψυχώνετε κιόλας; <_<

http://www.youtube.com/watch?v=-cdEr_kYzqc

Εδώ δείτε, πήγαν στο Α.Τ. και έσπαγαν τα περιπολικά και τα γύρο αυτοκίνητα, και ένας μάλιστα πέταξε και μολότοφ μέσα στο Α.Τ. "Οχι μέσα όχι μέσα" :blink: Δεν τους κόβει κιόλας ότι από την τσέπη μας θα τα πληρώσουν πάλι όλα αυτά.

Δημοσ.

μα τα ΜΑΤ βαρανε και χωρις μολοτοφ και πετρες.

Πες ότι συμφωνώ σε αυτό, απάντησε μου όμως στο τί έκανες όταν σε κάποιες πορείες κάποιοι δίπλα σου πετούσαν και χαλούσαν την διαμαρτυρία σου;

Δημοσ.

αν και δεν βλεπω τι σχεση εχει με το τοπικ, προσπαθησα με τη βοηθεια των γυρω μου να τους απομονωσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...