Προς το περιεχόμενο

Ποια η γνώμη σας για την Ελληνική Αστυνομία

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως να κάνουμε poll αν είναι έτσι;

Πιο εύκολο και γρήγορο.

Εδιτ:

Το τεκμηρίωσε πιο πριν, αλλά διαγράφηκε το ποστ του.

Το ξέρω, έφυγε μαζί με δικό μου.

Τέλος πάντων, χαζούτσικη λογική το υπάρχουν μέλη στο Σώμα γι' αυτό πρέπει να λέμε τη γνώμη μας με το γάντι, με την ίδια λογική ισχύει αυτό που έγραψε ο ινσόμνιακ στην πίσω σελίδα, πράγμα που φυσικά επιδέχεται τεράστιες προεκτάσεις. Ελπίζω φυσικά με το ΧΑΖΟΥΤΣΙΚΗ να μην θίγω ούτε τον σνούμπ ούτε τους δυο που υπερψήφισαν το ποστ του, εγώ χαριτολογώντας τα λέω, το ξέρετε, ε;

Το πολλ θα ήταν μία καλή λύση. Ίσως μάλιστα ιδανική σε ένα κλειδωμένο τόπικ. Νο;

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω φιλο που μπηκε περσυ αστυνομια...

μετα απο εναν χρονο εκπαιδευση αυτην την στιγμη του εδωσαν 293 η 263 ευρω για μισθο....

Πως μετα να μην λαδονωνται και να μην τα περνουν οταν τους δινουν μισθους πεινας???

Πώς μετά να μή λαδώνονται οι δόκιμοι αστυφύλακες επειδή παίρνουν μισθό 293 ή 263€ ; Που φοιτούν στη σχολή αστυφυλάκων; Που κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης διαμένουν και σιτίζονται εντός της σχολής;

Θα μου βγεί ο αρακάς από τη μύτη.

Δημοσ.
Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για να σε βαρέσουν μπάτσοι; Όταν οι Δελτάδες ορμάνε μέσα σε πορείες με δολοφονικές διαθέσεις με τις μηχανές τους, δεν νομίζω ότι πετάνε πέτρες ή μολότοφ όπως εδώ, αλλά και σε άλλα πολλά βίντεο.

Απαραίτητο είναι να τον πάνε μέσα. Στο συγκεκριμένο βίντεο καλά έκανε ο ζητάς, διότι ένας συνάδελφος του βρισκόταν σε κίνδυνο από τους "περαστικούς" που έτυχε να περνάνε εκείνη τι στιγμή.

εχω φιλο που μπηκε περσυ αστυνομια...

μετα απο εναν χρονο εκπαιδευση αυτην την στιγμη του εδωσαν 293 η 263 ευρω για μισθο....

Πως μετα να μην λαδονωνται και να μην τα περνουν οταν τους δινουν μισθους πεινας???

Και εγω γενικα εχω αρνητικη γνωμη αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε...

Λογικό αφού είναι δόκιμος να πάρει μισθό δοκίμου. Μην γράφετε ότι νάναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε τότε να μπαναριστούν και λογαριασμοί που ο τίτλος τους παρακινεί στη δολοφονία εισβολέων(; ) ή γίνεται άμεση αναφορά σε οπλοστάσια. Προσβάλλομαι που τα διαβάζω και ήδη ξέρουν πως είμαι άνθρωπος.

Η δική μου άποψη για την Ελληνική Αστυνομία είναι αρνητική.

Παρότι ασκείς δημόσια κριτική σε παρέμβαση συντονιστή, θα σου απαντήσω, κατ΄εξαίρεση και πρώτη και τελευταία φορά δημόσια.

Δεν τίθεται θέμα άσκησης "κριτικής με το γάντι" που γράφει παρακάτω η Garnele. Δεν είναι "κριτική" το "κρεμάλα στους μπάτσους", όπως δεν είναι κριτική το "δολοφονείστε τους εισβολείς" και εφόσον έχει υπάρξει τέτοιο μήνυμα, κακώς δεν έστειλες αναφορά, εσύ και όποιος άλλος θίγεται από την τοποθέτηση.

Τα υπόλοιπα με pm, όσοι θέλετε.

Δημοσ.

Η ελληνική αστυνομία είναι όλοι κάτι ερασιτέχνες σερίφηδες που είναι οργανωμένοι στην παρανομία με συναδελφική αλλυλεγύη και μπορούν να βαράνε ατομα καλώς ή κακώς δεμένους με χειροπέδες.. αλλά κλάνουν μαλί στα δύσκολα.. μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλό μας.. Είναι αγράμματοι ανθρωποι, με τη περίφιμη νοοτροπία του δημοσιου υπαλλήλου που ευχαρίστως θα κλέβανε και το απορρυπαντικό της καθαρίστριας απο την αποθήκη της υπηρεσίας τους.. καλά δέν μιλάμε για χρήματα απο παρανομίες κτλ.. Όλοι? Ναι όλοι τους γιατί είναι έτσι το σύστημα της αστυνομίας που μπαίνεις μέσα αγγελούδι και βγαίνεις χειρότερος απο το διάολο.. Και ξαναρωτάω.. Αν δέν είχες κανέναν να σε ελέγξει ή να σε επιπλήξει και είχες το μέλι στα δάκτυλα για κάποιους λόγους και μπορούσε να το φάς γιατι δέν μπορείς να το πάρεις απο το σούπερ μάρκετ με τα λεφτά που αμοίβεσαι.. Δέν θα το έγλυφες? Εγώ θα το έγλυφα..

Εσυ θα το εγλυφες πχ...Εγω παλι οχι....Και εξηγησε μου δηλαδη,ποια η διαφορα των αγραμματων αστυνομικων με εσενα πχ που εισαι μορφωμενος αλλα λες ευθεως οτι αν και μενα δεν με ελεγχαν θα ημουν τεμπελης και κλεφτης.Δηλαδη μορφωση ειναι να ξερεις να κλινεις σε ολες τις εγκλισεις και να λυνεις οκτωβαθμιες η να εισαι μεγαλωμενος με αξιες και ηθικη?

Δημοσ.

Πώς μετά να μή λαδώνονται οι δόκιμοι αστυφύλακες επειδή παίρνουν μισθό 293 ή 263€ ; Που φοιτούν στη σχολή αστυφυλάκων; Που κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης διαμένουν και σιτίζονται εντός της σχολής;

Θα μου βγεί ο αρακάς από τη μύτη.

Εχει τελειωσει την εκπαιδευση στην κρητη και τωρα ειναι στην αθηνα...

Δημοσ.

Εχει τελειωσει την εκπαιδευση στην κρητη και τωρα ειναι στην αθηνα...

Εξακολουθεί να είναι δόκιμος.

Δημοσ.

πιστεύω πως είναι δοκιμος, δηλαδή στα βαριά 20 του εμ παίρνει παραπάνω από το 50% του πρώτου μισθού ιδιωτικού υπαλλήλου, εμ λαδώνεται (αν κατάλαβα καλά).

Σε κάθε περίπτωση ο geovard το έχει γράψει πριν από χρόνια εκπληκτικά όμορφα, δώστε βάση στο bold.

[...]Με στρατούς καί αστυνομίες αυτή η χώρα πάντα θα είνασι πάτος!Σε ένα φόρουμ τεχνολογίας κατά βάση να μιλάμε γιά σώματα ασφαλείας(θα μού πείτε ναι αλλά στο μπλα-μπλα γράφω ρε φίλε) δείχνει πού περιορίζονται τα όνειρα τού μέσου νεοέλληνα.Τελείως αντιπαραγωγικοί τομείς ενώ κανονικά θα έπρεπε τα σύγχρονα Ελληνόπουλα να σπουδάζουν σύγχρονες επιστήμες καί όχι αυτό πού έκαναν καί στην εποχή τού...Βενιζέλου.Καί μετά σού λέει ότι στην Τεχνολογία στη Βιομηχανία η Ελλάδα είναι στον πάτο όταν π.χ την Φινλανδία την ξέρουμε από την πρώτη παγκοσμίως εταιρεία κινητών τηλεφώνων καί όχι μόνο Νοκια, την Σουηδία γιά κάτι..αμαξάκια SAAB SCANIA την ericsson κ.λ.π την Τσεχία γιά τα γνωστά NOD32, AVG κ.λ.π, τη Δανία γιά τις υψηλής αισθητικής συσκευές B&O καί την Ελλάδα με τον ...Λεωνίδα!

Μα να περνάς αξιωματικός στην αστυνομία με βαθμό δεκαοκτώ καί βάλε έτσι γιά να σπουδάζεις σύγχρονες μεθόδους διάλυσης καί ξυλοδαρμύ των απεργών τη στιγμή πού με δεκαπέντε πας να σπουδάσεις τον Αινστάιν?

[...]

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ με τον geovard. Ηδη η Ελλάδα έχει υπεραρκετούς μηχανικούς-πληροφορικούς-φυσικούς-μαθηματικούς-γιατρούς περισσότερους (αναλογικά) από άλλες χώρες της Ε.Ε.

Δεν είναι το πρόβλημα αυτό.

Το πρόβλημα είναι ότι και αυτοί, όπως και οι αστυνομικοί δεν έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και υποδομή για να δουλέψουν σωστά και να προσφέρουν στο αντικείμενο τους. Και αυτοί ακόμη καταλήγουν λόγω συνθηκών να έχουν ως όνειρό τους έχουν να διοριστούν ως καθηγητές και όχι να δουλέψουν σε έρευνα.

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση ο geovard το έχει γράψει πριν από χρόνια εκπληκτικά όμορφα, δώστε βάση στο bold.

Είδαμε και αυτούς που σπούδασαν τον Αϊνστάιν που πήγαν μετά και έκανα καριέρα. Ελλάδα πάντως δεν έκατσαν.

Δημοσ.

Αν και offtopic, τι ήθελες να κάνουν; Εφ' όσον δεν υπάρχουν ευκαιρίες έρευνας, προφανώς και θα φύγουν στο εξωτερικό.

Δημοσ.

Είδαμε και αυτούς που σπούδασαν τον Αϊνστάιν που πήγαν μετά και έκανα καριέρα. Ελλάδα πάντως δεν έκατσαν.

Εσύ θα καθόσουν από τη στιγμή που αυτό που έφαγες τα χρόνια σου δεν ανταμείβεται; Ποιός ο λόγος τότε, για να λες έχω Μάστερ φυσικής κ δουλεύω τυροπιτάδικο επειδή βγάζω πιο εύκολα χρήματα; :blink:

Δημοσ.

Το μήνυμα 36 αιτιολογεί σε μεγάλο βαθμό την αρνητική μου άποψη για την Ελληνική Αστυνομία.

Εύχομαι όσοι νέοι σκέφτονται τις σχολές της Αστυνομίας, να το διαβάσουν και προπαντός να κατανοήσουν τον στρεβλό τρόπο σκέψης που καλλιεργούν αυτού του είδους οι σχολές και να τις αποφύγουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...