JERONIMO888 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Με την ερασιτεχνικη εκπαιδευση που παιρνουν λογικο ειναι να μην ξερουν πως να αντιδρασουν σε ακραιες καταστασεις με αποτελεσμα να δερνουν και να ξεφτυλιζουν ακομα και ανηλικους,γυναικες. Προσφατα κιολας στην κερατεα στα επεισοδια που κρατανε ακομα για την χωματερη χτυπησαν μια φιλη μου, τα χερια της εχουν μελανιες, μιλαμε για κοριτσι 1.60, 50 κιλα.... Ερασιτεχνικη εκπαιδευση, σκατα μισθος σε σχεση με την επικινδυνοτητα του επαγγελματος + πολυ σημαντικο οτι ξαφνικα εχουν μια εξουσια στα χερια τους που εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι η εξουσια διαφθειρει = μπατσοι
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Με την ερασιτεχνικη εκπαιδευση που παιρνουν λογικο ειναι να μην ξερουν πως να αντιδρασουν σε ακραιες καταστασεις με αποτελεσμα να δερνουν και να ξεφτυλιζουν ακομα και ανηλικους,γυναικες. Προσφατα κιολας στην κερατεα στα επεισοδια που κρατανε ακομα για την χωματερη χτυπησαν μια φιλη μου, τα χερια της εχουν μελανιες, μιλαμε για κοριτσι 1.60, 50 κιλα.... Ερασιτεχνικη εκπαιδευση, σκατα μισθος σε σχεση με την επικινδυνοτητα του επαγγελματος + πολυ σημαντικο οτι ξαφνικα εχουν μια εξουσια στα χερια τους που εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι η εξουσια διαφθειρει = μπατσοι Η φίλη σου μήπως πετούσε πέτρες και μολότοφ;
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Η ελληνική αστυνομία είναι όλοι κάτι ερασιτέχνες σερίφηδες που είναι οργανωμένοι στην με συναδελφική αλλυλεγύη και μπορούν να βαράνε ατομα καλώς ή κακώς δεμένους με χειροπέδες.. αλλά κλάνουν μαλί στα δύσκολα.. μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλό μας.. Είναι αγράμματοι ανθρωποι, με τη περίφιμη νοοτροπία του δημοσιου υπαλλήλου που ευχαρίστως θα κλέβανε και το απορρυπαντικό της καθαρίστριας απο την αποθήκη της υπηρεσίας τους.. καλά δέν μιλάμε για χρήματα απο παρανομίες κτλ.. Όλοι? Ναι όλοι τους γιατί είναι έτσι το σύστημα της αστυνομίας που μπαίνεις μέσα αγγελούδι και βγαίνεις χειρότερος απο το διάολο.. Και ξαναρωτάω.. Αν δέν είχες κανέναν να σε ελέγξει ή να σε επιπλήξει και είχες το μέλι στα δάκτυλα για κάποιους λόγους και μπορούσε να το φάς γιατι δέν μπορείς να το πάρεις απο το σούπερ μάρκετ με τα λεφτά που αμοίβεσαι.. Δέν θα το έγλυφες? Εγώ θα το έγλυφα.. Είσαι εξαιρετικά απολύτως και δεν συμφωνω καθόλου μαζί σου!! Το ότι θέλουν 15 χιλιάδες μόρια δεν είναι καθόλου αγράμματοι Γιατί πλέον δεν μπαίνουν με Μέσω ...
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Για μενα ειναι τραγικο το να μπαινουν ταμπελακια σε καποιον λογω του επαγγελματος του. Οπως και ο OP θεωρω πως εχει να κανει με την μοναδα. Αν δηλαδη καποιος εχει "καλα" στοιχεια στον χαρακτηρα και την προσωπικοτητα του και ειναι γενικα "σωστος", ειναι λαθος να κρινεται απο το επαγγελμα του. Αυτα τα στερεοτυπα ειναι που μας πηγαινουν πισω κατα την γνωμη μου. Κατακρινοντας a priori καποιον επειδη ειναι αστυνομικος ειναι τοσο ηλιθιο με το να λες πως οι κομμωτριες ειναι χαζες, οι τεχνικοι υπολογιστων ειναι geeks, οσοι εργαζονται σε οικοδομες δεν μπορουν να αρθρωσουν προταση ανω των πεντε λεξεων κ.ο.κ. Αρα δεν εχει νοημα η ερωτηση περι αστυνομιας γενικα. Σε αλλους ταιριαζει/αρεσει, σε αλλους οχι, αλλα δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα. Οπως δεν μπορεις να πεις πχ πως η δουλεια του τραπεζιτη ή του πωλητη ειναι καλη οχι. Απο κει και περα θεωρω πως λογω της φυσης του επαγγελματος και της "εξουσιας" (ψευτικης ή μη) που ερχεται με την κατοχη οπλου αλλα και της ευθυνης που αυτη συνεπαγεται, καλο θα ηταν να γινονταν (δεν ξερω αν γινονται και σε ποιον βαθμο βεβαια) καποιες ψυχολογικες εξετασεις που θα διασφαλιζουν την υπευθυνοτητα του υποψηφιου. Προσωπικα δεν θα μπορουσα να ασκω το συγκεκριμενο επαγγελμα γιατι κρινω πως τα αρνητικα του ειναι περισσοτερα απο τα θετικα με βαση την δικη μου ιδιοσυγκρασια. Οπως δεν θα μπορουσα να κανω και μια δουλεια γραφειου λ.χ. ΕΝΤΙΤ: Αν δέν είχες κανέναν να σε ελέγξει ή να σε επιπλήξει και είχες το μέλι στα δάκτυλα για κάποιους λόγους και μπορούσε να το φάς γιατι δέν μπορείς να το πάρεις απο το σούπερ μάρκετ με τα λεφτά που αμοίβεσαι.. Δέν θα το έγλυφες? Εγώ θα το έγλυφα.. Εγω παλι οχι. Ειναι αυτο που ειπα παραπανω περι ιδιοσυγκρασιας και αντιμετωπισης της μοναδας σε αναλογα ερεθισματα.
anticapitalist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Για μενα ειναι τραγικο το να μπαινουν ταμπελακια σε καποιον λογω του επαγγελματος του. Οπως και ο OP θεωρω πως εχει να κανει με την μοναδα. Αν δηλαδη καποιος εχει "καλα" στοιχεια στον χαρακτηρα και την προσωπικοτητα του και ειναι γενικα "σωστος", ειναι λαθος να κρινεται απο το επαγγελμα του. Αυτα τα στερεοτυπα ειναι που μας πηγαινουν πισω κατα την γνωμη μου. Κατακρινοντας a priori καποιον επειδη ειναι αστυνομικος ειναι τοσο ηλιθιο με το να λες πως οι κομμωτριες ειναι χαζες, οι τεχνικοι υπολογιστων ειναι geeks, οσοι εργαζονται σε οικοδομες δεν μπορουν να αρθρωσουν προταση ανω των πεντε λεξεων κ.ο.κ. Αρα δεν εχει νοημα η ερωτηση περι αστυνομιας γενικα. Σε αλλους ταιριαζει/αρεσει, σε αλλους οχι, αλλα δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα. Οπως δεν μπορεις να πεις πχ πως η δουλεια του τραπεζιτη ή του πωλητη ειναι καλη οχι. Απο κει και περα θεωρω πως λογω της φυσης του επαγγελματος και της "εξουσιας" (ψευτικης ή μη) που ερχεται με την κατοχη οπλου αλλα και της ευθυνης που αυτη συνεπαγεται, καλο θα ηταν να γινονταν (δεν ξερω αν γινονται και σε ποιον βαθμο βεβαια) καποιες ψυχολογικες εξετασεις που θα διασφαλιζουν την υπευθυνοτητα του υποψηφιου. Προσωπικα δεν θα μπορουσα να ασκω το συγκεκριμενο επαγγελμα γιατι κρινω πως τα αρνητικα του ειναι περισσοτερα απο τα θετικα με βαση την δικη μου ιδιοσυγκρασια. Οπως δεν θα μπορουσα να κανω και μια δουλεια γραφειου λ.χ. Στην ιστορία της ελληνικής αστυνομίας μια φορά μόνο ένας αξιωματικός της με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις συνέλαβε στην ψύχρα τον προιστάμενο του για σωρια βαρύτατων παραβιάσεων και τον έχωσε μέσα.. Σε βεβαιώνω ότι το σύστημα της αστυνομίας και η δικαιοσύνη της περι εσωτερικών υποθέσεων του διέλυσε την ψυχική υγεία, του διέλυσε τα οικονομικά και μετά απο περιπέτειες με δικαστήρια, λάσπη και ένα σωρό βρωμιές που έφαγε στα μούτρα ότι λίγο πολύ τα χαλάσανε στη μυρασιά κτλ.. αποστρατεύτηκε.. απλώς.. Για του λόγου το αληθές νομίζω ότι το σχετικό ντοκυμαντέρ υπάρχει στην εκπομπή ζούγκλα... Δυστυχώς δέν έχουμε να κανουμε με στερεοτυπα αλλα με κατάπτυστα συστηματα... Δέν έχουμε να κανουμε με απλούς επαγγελματίες αλλα με ατομα που κρατάνε οπλα και ροπαλα και δέν περνάνε κάν ένα τυπικο ψυχολογικό τέστ.. Αμα δε τους βάλουν σε τεστ νοημοσύνης θα πρέπει να φύγουν ολοι.. Θα το έγλυφες και σύ.. αμα είχες παιδια να μεγαλώσεις.. αμα έχτιζες κανα σπίτι.. αμα χρωστούσες σε καμια τράπεζα.. για πολλούς λόγους.. και πάλι ολα αυτα.. δηλαδή το να φάς το μέλι πάλι με το σύστημα έχει να κάνει παρά με την ιδιοσυγκρασία μας..
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Στην ιστορία της ελληνικής αστυνομίας μια φορά μόνο ένας αξιωματικός της με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις συνέλαβε στην ψύχρα τον προιστάμενο του για σωρια βαρύτατων παραβιάσεων και τον έχωσε μέσα.. Σε βεβαιώνω ότι το σύστημα της αστυνομίας και η δικαιοσύνη της περι εσωτερικών υποθέσεων του διέλυσε την ψυχική υγεία, του διέλυσε τα οικονομικά και μετά απο περιπέτειες με δικαστήρια, λάσπη και ένα σωρό βρωμιές που έφαγε στα μούτρα ότι λίγο πολύ τα χαλάσανε στη μυρασιά κτλ.. αποστρατεύτηκε.. απλώς.. Για του λόγου το αληθές νομίζω ότι το σχετικό ντοκυμαντέρ υπάρχει στην εκπομπή ζούγκλα... Δυστυχώς δέν έχουμε να κανουμε με στερεοτυπα αλλα με κατάπτυστα συστηματα... Δέν έχουμε να κανουμε με απλούς επαγγελματίες αλλα με ατομα που κρατάνε οπλα και ροπαλα και δέν περνάνε κάν ένα τυπικο ψυχολογικό τέστ.. Αμα δε τους βάλουν σε τεστ νοημοσύνης θα πρέπει να φύγουν ολοι.. Θα το έγλυφες και σύ.. αμα είχες παιδια να μεγαλώσεις.. αμα έχτιζες κανα σπίτι.. αμα χρωστούσες σε καμια τράπεζα.. για πολλούς λόγους.. και πάλι ολα αυτα.. δηλαδή το να φάς το μέλι πάλι με το σύστημα έχει να κάνει παρά με την ιδιοσυγκρασία μας.. Eνω ακους συνεχεια ιστοριες για γιατρους (πχ) που χρηματιζονται και τους δινουν οι συναδελφοι τους? Αρα με την ιδια λογικη, ολοι οι γιατροι δεχονται "φακελακια". Δεν λεει κατι αυτο, ισα ισα ενισχυει την αποψη μου περι στερεοτυπων. Για τα ψυχολογικα τεστ οπως ειπα δεν ξερω τι ισχυει, αλλα συμφωνω, θα επρεπε να υφιστανται. Οσον αφορα αυτο που λες για το χερι και το συστημα διαφωνω. Εγω προσωπικα αν δεν ειχα χρηματα δεν θα εκανα οικογενεια, δεν θα εχτιζα σπιτι και θα φροντιζα να μην χρωσταω σε τραπεζες. Το συστημα δεν παιζει κανεναν ρολο σε αυτο, κοινη λογικη ειναι. Αν σε καποιον λειπει, ειναι δικο του θεμα (παιζουν και αλλες παραμετροι βεβαια), αλλα σε καμια περιπτωση του συστηματος.
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος το λοιπόν, ας δοκιμάσω να συζητήσω σοβαρά, και ας πω την άποψή μου, αν και είναι λίγο ακραία και ίσως δεν κάτσει καλά στα στομάχια κάποιων. Για μένα λοιπόν δεν υπάρχει καλός μπάτσος. Μπάτσος καλός μόνο νεκρός. Επειδή ο μπάτσος δεν είναι εδώ για να προστατέψει εμένα. Είναι εδώ για να προστατέψει την δημόσια τάξη. Μόλις πριν λίγο καιρό άλλωστε τους έκοψε και μετονόμασαν το υπουργείο. Από "δημοσίας τάξεως" σε "προστασίας του πολίτη". Δεν είναι αστείο; Πλέον δεν προστατεύουμε την τάξη, αλλά τον πολίτη. Η δημόσια τάξη λοιπόν είναι αυτή που καλούνται να φυλάξουν. Έτσι, τις προάλλες που βγήκα να φωνάξω γιατί μου κόψαν τον μισό μισθό, ένας μπάτσος με κοπάνησε. Για να κάτσω ήσυχα. Και χθες που βγήκα να φωνάξω γιατί δίπλα στο χωριόμ κάποιος αποφάσισε να φτιάξει εργοστάσιο χρυσού και να δηλητηριάσει το βουνό μου, πάλι κάποιος μπάτσος ήρθε και με μάζεψε. Και νομίζω ότι ήταν ο ίδιος μπάτσος. Και πέρυσι που ο συνταξιούχος παππούς μου βγήκε να φωνάξει, όσο μπορούσε γιατί έχει άσθμα, γιατί του κόψαν την συνταξούλα για να πληρώσουν την Γκόλμαν Σαξ, ήρθε πάλι ο ίδιος μπάτσος και τον κοπάνησε τον καημένο. Έναν μήνα κάναμε να τον συνεφέρουμε. Και μια φίλη μου που βγήκε να φωνάξει γιατί κάποιος φωστήρας αποφάσισε έχω από την πόρτα της στην Κερατέα να γίνει κάτι-σαν-χυτά, πάλι την κοπανήσανε. Και, μαντέψτε: ήταν ο ίδος μπάτσος. Και μετά είπαν στην τιβί ότι κρατούσε μολότοφ, αλλά εγώ δεν την είδα ποτέ να κρατάει μολότοφ γαμώ. Ίσως να αλλάξω γυαλιά. Αλλά δεν φοράω γυαλιά. Έτσι λοιπόν, αφού ο μπάτσος προστατέψει την τάξη, μετά πρέπει να προστατέψει και λίγο τον πολίτη, για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του. Αλλά δεν φτάνει ο καημένος. Δεν ξέρει, γιατί δεν τον εκπαιδεύσανε. Γιατί να τον εκπαιδεύσουνε άλλωστε; Ούτε εξοπλισμό έχει. Και γενικά είναι ακατάλληλος για αυτό που υποτίθεται ότι κάνει, εν μέρει φταίγοντας, εν μέρει μην φταίγοντας. Έτσι, όταν τον πάρω τηλέφωνο για να λύσει κάποιο πρόβλημα, απαντάει "κι εμείς τι να κάνουμε;". "Δεν προλαβαίνουμε". "Δεν μπορούμε". Για όλα αυτά λοιπόν, τελικά μπάτσος καλός ούτε νεκρός. Όχι ότι είναι όλοι κακοί. Μιά χαρά παιδιά είναι. Τους κοροιδέψανε κι αυτούς. Όσο δεν το καταλαβαίνουν όμως, και όσο μένουν στο σώμα, είναι εχθροί. Αλλά πώς να φύγεις. Πού θα βρεις αλλού δουλειά. Και τελικά κάποιοι το έχουν ψιλοπρεφάρει ότι δεν κάνουν αυτό που ονειρεύονταν όταν δηλώναν αστυνομία στο σχολείο, αλλά τέτοια δουλειά την αφήνεις; Κρεμάλα, πρώτους πρώτους. Ουφ. Απο την πρώτη πρόταση μπατσος καλός μόνο νεκρός δεν συνέχιζα να διαβάζω μιας και δεν έχει νόημα να κανείς συζήτηση και φάνηκε αυτο και πριν τα διαγράψουν τα ποστ σου οι mods
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δεν συνεννοούμαστε, μάλλον. "Άποψη" δεν είναι το "κρεμάλα στους μπάτσους". Ή μάλλον, είναι, της κατηγορίας flame και trolling. Ήδη, ενώ υπάρχουν μέλη του insomnia που είναι αστυνομικοί, και το γνωρίζετε, δείχνουμε μια ανοχή στον όρο "μπάτσος", καλώς ή κακώς. Αλλά κάπου υπάρχουν όρια, τις αντοχές των οποίων ορισμένοι εννοούν να δοκιμάζουν, μαζί με την ανοχή των συντονιστών. Για να το θέσω ξεκάθαρα, λοιπόν: δεν υποχρεούται κανείς να έχει καλή ή κακή άποψη για την αστυνομία. Προσωπικά, έχω κακή άποψη, για διαφόρους λόγους. Όμως, εδώ είμαστε μια κοινότητα και οφείλουμε να σεβόμαστε όλα τα μέλη, εφόσον κι αυτά σέβονται το insomnia. Βρίσκετε την αστυνομία ανεπαρκή; Μαζί σας. Ανεπαρκώς εξοπλισμένη; Ωραία. Αναποτελεσματική; Λαμπρά. Τις κρεμάλες θα τις αφήσετε για τις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους φίλους σας. Ελπίζω να ήμουν σαφής και να μη με υποχρεώσετε να επανέλθω. Ευχαριστώ.
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το να τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι είναι λάθος!!αν είναι Ετσι και οι γιατροί είναι κλέφτες και οι καθηγητές στα σχολεία βαριουνται να κάνουν μάθημα κτλ κτλ συμπέρασμα όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι άχρηστοι;όλοι όμως ακόμα και άτομα που ίσως γράφουν σε αυτο το τοπικ χωρίς Μα θέλω να προσβαλω;Οχι δεν παει Ετσι όπως σε όλες τις δουλειές Ετσι και στην αστυνομία γίνονται και σφάλματα μόνο που για την αστυνομία αυτα τα σφάλματα έχουν βαριές συνέπειες..μπορει να είμαι 17 χρόνων αλλα έχω ψάξει το θέμα ίσως περισσότερους απο μεγαλυτεους μου...και θεορω ότι έχω αντικειμενική άποψη και ορθή ταυτόχρονα χώρα να είμαι απολύτως ότι δεν δέχομαι άλλες βέβαια Επίσης πολυ θα ήθελα να ακούσω και αποψεις αστυνομικών που διαβάζουν το τοπικ!!θα είχε πολυ ενδιαφέρον!!πολυ απο εμάς βριζουμε τους αστνομικους χωρίς να ξέρουμε Γιατί Γιατί αλήθεια;εγω περισυ σε πορεία του Άλεξ είχε παει το πρωί μαθητική και κάτι με παρέσυρε και έβριζε με το γνωστό πλέον σύνθημα...μετα λέω τι κανω ;Γιατί κανω κάτι τέτοιο;Γιατί βριζω τους αστυνομικούς για μια μαλακια ενός;οικογένειες δεν έχουνε;δεν έχω συμμαθητές με πατεράδες αστυνομικούς;Γιατί το εκανα;ακόμα το ψάχνω ίσως Γιατί με παρέσυρε το κλίμα και τωρα σας μιλάει ένα αομο που θέλει να μπει αστυνομία και είναι το όνειρο του....έχω δει πολλά και έχω ακουσει πολλά....(σορρυ για συντακτικα λάθη αλλα γράφω απο κινητο )
dermitzos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 κοιτα ναδεις. ετσι λειτουργει η κοινη γνωμη που της πιπιλιζουν το κεφαλι καθε μερα τα ΜΜΕ . λενε οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ανικανοι κτλ.. ε λοιπον ειναι πολλοι που δουλευουν ! αλλα αυτοι δε φαινονται, φαινονται αυτοι που δε δουλευουν! λενε για τους αστυνομικους λες και μιλανε για τπτ ρομποτ. οποιος υπακουει τους νομους δεν εχει προβλημα, προβλημα εχουν αυτοι που εχουν να φοβηθουν κατι.. Θες δηλαδή να δείχνει η τηλεόραση ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν το αυτονόητο; Δηλαδή τη δουλειά τους; Το ότι δείχνει μόνο τα κακά, όντως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και καλά. Είναι τόσα πολλά όμως, συν αυτά που δεν φαίνονται, και καταντάει τους σωστούς αστυνομικούς μειοψηφία. εμενα προσωπικα με εχουν ελενξει απειρες φορες λογω φατσας και οχηματος.. ποτε δε δημιουργησα προβλημα και ποτε δεν μου ετυχε κατι απο αυτα που βγαινουν και λενε ορισμενοι για να δημιουργησουν εντυπωσεις.. ημουν σωστος και ηταν σωστοι.. Και εγώ έπεσα πάνω σε μπάτσο της ασφάλειας που μου έκανε ψαχτήρι, με ειρωνευόταν συνεχώς και δεν μου έδωσε τα στοιχεία του όπως θα έπρεπε να κάνει όταν του τα ζήτησα. Αυτό τι σημαίνει; Δηλαδή όσοι βγαίνουν και λένε ότι δεν είναι σωστοί απέναντι στους πολίτες είναι ψεύτες; Στην Πάτρα, μπάτσοι της ασφάλειας έστησαν ενέδρα σε εργαζόμενο, προφασιζόμενοι μικρό χρέος στο δημόσιο, και τον έπιασαν μόνο και μόνο επειδή ήταν συνδικαλιστής. Αυτός ο άνθρωπος τώρα κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του. Μπορείς να δει βίντεο εδώ Η φίλη σου μήπως πετούσε πέτρες και μολότοφ; Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για να σε βαρέσουν μπάτσοι; Όταν οι Δελτάδες ορμάνε μέσα σε πορείες με δολοφονικές διαθέσεις με τις μηχανές τους, δεν νομίζω ότι πετάνε πέτρες ή μολότοφ όπως εδώ, αλλά και σε άλλα πολλά βίντεο. Είσαι εξαιρετικά απολύτως και δεν συμφωνω καθόλου μαζί σου!! Το ότι θέλουν 15 χιλιάδες μόρια δεν είναι καθόλου αγράμματοι Γιατί πλέον δεν μπαίνουν με Μέσω ... Το αν είσαι ή όχι αγράμματος δεν φαίνεται από τον βαθμό του σχολείου. Όλα αυτά είναι θέμα παιδείας, που απ'ότι φαίνεται δεν την έχουν οι αστυνομικοί. Όταν βλέπω κάποιους να βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα δικαιώματά τους, για τους μισθούς, τις συντάξεις, την παιδεία, τον ρατσισμό, δεν νοείται να υπάρχει αστυνομία μπροστά τους. Η στάση αυτή είναι προκλητική. Ακόμα πιο προκλητική είναι όταν έχουν φασίστες και νεοναζί μαζί τους. Η γνώμη μου για την αστυνομία είναι η χειρότερη. Το λέω εγώ, που έχω θείο και ξαδέλφη στην αστυνομία. Το ότι εκτελούν εντολές δεν μου λέει κάτι. Ο άνθρωπος γεννήθηκε με την κριτική ικανότητα να μπορεί να σκεφτεί αν πρέπει να εκτελέσει τις εντολές ή όχι.
insomniaK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 ε τότε να μπαναριστούν και λογαριασμοί που ο τίτλος τους παρακινεί στη δολοφονία εισβολέων(; ) ή γίνεται άμεση αναφορά σε οπλοστάσια. Προσβάλλομαι που τα διαβάζω και ήδη ξέρουν πως είμαι άνθρωπος. Η δική μου άποψη για την Ελληνική Αστυνομία είναι αρνητική.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 και η δική μου άποψη για την αστυνομία είναι αρνητική παιδιά.
dermitzos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μήπως να κάνουμε poll αν είναι έτσι; Πιο εύκολο και γρήγορο. Εδιτ: Έτσι; Ατεκμηρίωτα; Το τεκμηρίωσε πιο πριν, αλλά διαγράφηκε το ποστ του.
Deponakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 εχω φιλο που μπηκε περσυ αστυνομια... μετα απο εναν χρονο εκπαιδευση αυτην την στιγμη του εδωσαν 293 η 263 ευρω για μισθο.... Πως μετα να μην λαδονωνται και να μην τα περνουν οταν τους δινουν μισθους πεινας??? Και εγω γενικα εχω αρνητικη γνωμη αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.