anticapitalist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Σε 511 σελίδες ?να κάνω αναζήτηση?αλήθεια τώρα? και αυτό το είχα ανήξει εγώ πάλι αλλα εκλεισε γιατι είχε πάει οφφ τοπικ η συζήτησ και το ξαναάνοιξα μήπως και γίνει όντως συζητηση Να σου κάνω μια ερώτηση. .Είναι δυνατόν να μπείς μεσα σε μια πισίνα με κόπρανα κάθε είδους, σχήματος και μεγέθους και να μήν λερωθείς? Αν μπορείς εγώ θα αρχίσω να αδειάζω το τσουβάλι..
status Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εντάξει το ήξερα οτι θα βρίσκοταν κάποιος να το παίξεις μεγάλος!ήμουν σίγουρος βασικά!και αν θυμάσαι την κόντρα δεν την ξεκίνησα εγώ!και επειδή μιλάς για ενα συγκεκριμένο άτομο δεν κατταλήγουν όλοι ετσι!αρα το παράδειγμα σου ειναι fail Καλά εντάξει, δεν θέλω να σου ανοίξω και τα μάτια αστυφύλαξ, κουβέντα κάνουμε. Και επίσης, μικρός είμαι
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος άντε τσάκαλε, τα εντόπισες τα απόβλητα :ρ http://www.youtube.com/watch?v=facstnGgf-c Ειμαι σίγουρος οτι δεν έχεις καταλάβει τι εννούσα με αυτή την λέξη και μάλλον την άκουσες πρωτη φορά στην ζωή σου :blink:
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από ChrisAce, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος το έχεις πάντως, από όλες τις μεριές. Μπες χωρίς σκέψη.
ChrisAce Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μόνο όσοι μπορούν να συζητήσουν σοβαρά και θέλουν ας απαντήσουν. Όποιος ξεφύγει πάλι απλά θα μας αποχαιρετά.
dermitzos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το παίρνω πίσω, άργησα να δω τον ChrisAce.
InvadersMustDie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 αμα εισαι εσυ σωστο ατομο, κανε αυτο που θες να κανεις. καλους και σκαρτους ανθρωπους θα βρεις σε ολα τα επαγγελματα. οι αστυνομικοι παιζουν την ζωη τους κορωνα γραμματα καθε μερα απεναντι σε εγκληματιες, δολοφονους και ξεφτιλισμενους νομους. και εχω διαβασει εδω μεσα καποιον να κραζει τους Δελταδες επειδη τους ειδε λεει να πινουν καφε στα ορθια! ( λες και κανενας υπαλληλος δεν πινει καφε, οι αστυνομικοι ειναι ρομποτ κτλ ) υπαρχουν ανθρωποι που μπηκαν αστυνομια επειδη πραγματικα το ηθελαν, αλλοι μπηκαν επειδη γουσταρουν να πουλανε σταριλικι, αλλοι μπηκαν λογω δημοσιου -κοινως γραφιαδες - οι μαχιμοι αστυνομικοι αξιζουν τον σεβασμο μας, αρκει να φερονται σωστα για να τον κερδισουν... και φυσικα οταν ενας κανει μια βλακεια.. παιρνει η μπαλα ολους (κλασικη προπαγανδιστικη νοοτροπια) κοιτα εσυ να εισαι σωστος πρωτα απολα, οτι επαγγελμα και να κανεις στο τελος..
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αυτο πιστεύω και εγω!ακομα και ενας στους 100 να έκανε βλακεια θα την πληρώναν όλοι!γιαυτό είναι αδύνατον να υπάρξει κοινή γνώμη υπερ της αστυνομίας!και να μην μιλήσουμε για σκληρότητα γιατί σε άλλες χώρες η αστυνομία είναι πολύ πιο σκληρή
Garnele Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ε το ίδιο δε γίνεται και με τους μετανάστες;
ClouD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Oι αντιδράσεις σου -ακόμα και αν ήταν άδικη η αντιμετώπιση- δεν ταιριάζουν σε αυτό το ρόλο. Mε άλλα λόγια: η γνώμη που έχω για την αστυνόμια θα γίνει μόνο χειρότερη από ανθρώπους με τέτοια αντανακλαστικά όπως αυτά που παρουσίασες μόλις πριν λίγο. Αυτό το λέω με εντελώς ουδέτερη διάθεση. Ως ένας από τους φορολογούμενους.
InvadersMustDie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 κοιτα ναδεις. ετσι λειτουργει η κοινη γνωμη που της πιπιλιζουν το κεφαλι καθε μερα τα ΜΜΕ . λενε οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ανικανοι κτλ.. ε λοιπον ειναι πολλοι που δουλευουν ! αλλα αυτοι δε φαινονται, φαινονται αυτοι που δε δουλευουν! λενε για τους αστυνομικους λες και μιλανε για τπτ ρομποτ. οποιος υπακουει τους νομους δεν εχει προβλημα, προβλημα εχουν αυτοι που εχουν να φοβηθουν κατι.. εμενα προσωπικα με εχουν ελενξει απειρες φορες λογω φατσας και οχηματος.. ποτε δε δημιουργησα προβλημα και ποτε δεν μου ετυχε κατι απο αυτα που βγαινουν και λενε ορισμενοι για να δημιουργησουν εντυπωσεις.. ημουν σωστος και ηταν σωστοι.. πιθανοτητες να πεσεις πανω σε καποιον "εριστικο" υπαρχουν.. οπως υπαρχουν παντου! πχ σε ανικανο υπαλληλο ταμια, σε εφοριες, στο ΙΚΑ, σε νοσοκομεια.. παντου! και μην ξεχνας οτι οι αστυνομικοι ειναι υπαλληλοι..εκτελουν διαταγες ανωτερων... το θεμα ειναι οτι αν το να μπεις σε αστυνομικη σχολη ειναι κατι που το λαχταρας εσυ, τοτε καντο! υποτιθεται το εχεις ψαξει, ξερεις τις συνθηκες και ξερεις τι ζητανε αλλα και τι ζητας. αν δε σου αρεσει στην τελικη.. φευγεις!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 1. Μείνετε στο θέμα 2. Τα μηνύματα που σβήστηκαν πριν θεωρούνται ως μη γενόμενα (διαφορετικά θα είχαν υπάρξει συνέπειες). Σεβαστείτε την παρέμβαση του smod και μην επανέρχεστε σε πράγματα που έχουν διαγραφεί.
arsenal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 κοιτα ναδεις. ετσι λειτουργει η κοινη γνωμη που της πιπιλιζουν το κεφαλι καθε μερα τα ΜΜΕ . λενε οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ανικανοι κτλ.. ε λοιπον ειναι πολλοι που δουλευουν ! αλλα αυτοι δε φαινονται, φαινονται αυτοι που δε δουλευουν! λενε για τους αστυνομικους λες και μιλανε για τπτ ρομποτ. οποιος υπακουει τους νομους δεν εχει προβλημα, προβλημα εχουν αυτοι που εχουν να φοβηθουν κατι.. εμενα προσωπικα με εχουν ελενξει απειρες φορες λογω φατσας και οχηματος.. ποτε δε δημιουργησα προβλημα και ποτε δεν μου ετυχε κατι απο αυτα που βγαινουν και λενε ορισμενοι για να δημιουργησουν εντυπωσεις.. ημουν σωστος και ηταν σωστοι.. πιθανοτητες να πεσεις πανω σε καποιον "εριστικο" υπαρχουν.. οπως υπαρχουν παντου! πχ σε ανικανο υπαλληλο ταμια, σε εφοριες, στο ΙΚΑ, σε νοσοκομεια.. παντου! και μην ξεχνας οτι οι αστυνομικοι ειναι υπαλληλοι..εκτελουν διαταγες ανωτερων... το θεμα ειναι οτι αν το να μπεις σε αστυνομικη σχολη ειναι κατι που το λαχταρας εσυ, τοτε καντο! υποτιθεται το εχεις ψαξει, ξερεις τις συνθηκες και ξερεις τι ζητανε αλλα και τι ζητας. αν δε σου αρεσει στην τελικη.. φευγεις! Nαι αυτό ας πουμε που λες οτι είανι υπάλληλοι και απλα υπακούουν συμφωνώ...π.χ στα ΜΑΤ ναι μεν μπορει να μπαίνουν πολλοί πορωμένοι που θέλουν να παίξουν ξύλο αλλα είναι και πολλοί που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και θέλουν να εποφεληθουν απο το εξτρα επίδομα!και αν πάρουν διαταγή απο ανώτερο δεν μπορούν παρα να τις εκτελούν!αλλιώς θα έχουν σοβαρές συνέπειες
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιανουαρίου 2011 - Σχολιασμός ενεργειών συντονιστών, εξύβριση Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιανουαρίου 2011 - Σχολιασμός ενεργειών συντονιστών, εξύβριση χαλασε και το insomnia φασιστικο site θα καταντησει τα σχολια που διεγραψε ο chrisace ηταν ok.Τελικα τα site τα χαλανε οι mod που φοβουνται τις συνεπειες της δικης τους βλακειας λιγοτερο απο τις συνεπειες της εξυπναδας των αλλων.
anticapitalist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Η ελληνική αστυνομία είναι όλοι κάτι ερασιτέχνες σερίφηδες που είναι οργανωμένοι στην παρανομία με συναδελφική αλλυλεγύη και μπορούν να βαράνε ατομα καλώς ή κακώς δεμένους με χειροπέδες.. αλλά κλάνουν μαλί στα δύσκολα.. μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλό μας.. Είναι αγράμματοι ανθρωποι, με τη περίφιμη νοοτροπία του δημοσιου υπαλλήλου που ευχαρίστως θα κλέβανε και το απορρυπαντικό της καθαρίστριας απο την αποθήκη της υπηρεσίας τους.. καλά δέν μιλάμε για χρήματα απο παρανομίες κτλ.. Όλοι? Ναι όλοι τους γιατί είναι έτσι το σύστημα της αστυνομίας που μπαίνεις μέσα αγγελούδι και βγαίνεις χειρότερος απο το διάολο.. Και ξαναρωτάω.. Αν δέν είχες κανέναν να σε ελέγξει ή να σε επιπλήξει και είχες το μέλι στα δάκτυλα για κάποιους λόγους και μπορούσε να το φάς γιατι δέν μπορείς να το πάρεις απο το σούπερ μάρκετ με τα λεφτά που αμοίβεσαι.. Δέν θα το έγλυφες? Εγώ θα το έγλυφα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.