anticapitalist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Το κακό με τους περισσότερους είναι ότι έχετε μπερδέψει τους αναρχικούς με τους μπαχαλάκηδες. Στην Ελλάδα οι αναρχικοί έχουν όρια, οι σοσιαλιστές είναι φιλελευθεροι, οι ακροδεξιοί είναι πατριωτες, οι κομμουνιστές είναι υλιστές και οι δεξιοί κεντροαριστεροί.. Είναι γενικότερο το μπέρδεμα..
dermitzos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αν ανακατευτούν, πως να τους ξεχωρίσεις μετά. Και μετά μιλάς για γενίκευση στους μπάτσους. Στην Ελλάδα οι αναρχικοί έχουν όρια, οι σοσιαλιστές είναι φιλελευθεροι, οι ακροδεξιοί είναι πατριωτες, οι κομμουνιστές είναι υλιστές και οι δεξιοί κεντροαριστεροί.. Είναι γενικότερο το μπέρδεμα.. Άσιμος;
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Και μετά μιλάς για γενίκευση στους μπάτσους. Γενίκευση υπάρχει παντού, δυστυχώς.
kostastnt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μπα... Μια φορά που μου άνοιξαν το αμάξι και τους χρειάστηκα δεν συγκινήθηκαν.. Επίσης έχω βαρεθεί όταν με σταματάνε σε μπλόκο να μου μιλάνε στον ενικό, να μιλάνε χειρότερα από τον παππού μου που ο άνθρωπος είναι 90 χρονών και δεν πήγε σχολείο και μια ζωή ήταν γεωργός και τσομπάνης και δεν είχε πολλές επαφές με κόσμο..
anticapitalist Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μπα... Μια φορά που μου άνοιξαν το αμάξι και τους χρειάστηκα δεν συγκινήθηκαν.. Επίσης έχω βαρεθεί όταν με σταματάνε σε μπλόκο να μου μιλάνε στον ενικό, να μιλάνε χειρότερα από τον παππού μου που ο άνθρωπος είναι 90 χρονών και δεν πήγε σχολείο και μια ζωή ήταν γεωργός και τσομπάνης και δεν είχε πολλές επαφές με κόσμο.. Γιατί τους φώναξες? Να σου κάνουν τί? Η αστυνομία και ο νόμος είναι για καταστολή του εγκληματος όχι για πρόληψη.. Ακόμα και επαυτοφόρω να τον έπιανες τον τύπο και τον είχες με τη μούρη στο χώμα και τους φώναζες θα περιμέναν κανα μισάωρο να κουραστείς να τον αφήσεις για να γλυτώσουν και τη χαρτούρα να τον πάνε μέσα.. Μια μεγάλη οικογενεια ειμαστε.. Στον ενικό μιλάμε ολοι μεταξύ μας.. Εδώ εμένα ένας μου έλεγε μια φορά ότι είναι και κουρασμένος γιατί έβαζε πλακάκια σε ενα σπίτι που δούλευε και να μην τον πολυζαλίζω με νομικά..
arsenal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 2Περιστατικα σημερινα Η αστυνομία συνέλαβε δύο γείτονες ως υπόπτους ότι έδιναν χρήματα για να βιάζουν το 18χρονο κορίτσι. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=59157&catid=4&la=1 Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τους ληστές που έκαναν στο θύμα τους ηλεκτροσόκ! http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=59200&catid=4&la=1 χωρις να ψάξω σε κανένα άλλο site...Και ροτώ αν δεν υπήρχε η αστυνομία εσεις που δεν ξέρω πραγματικα γιατί το λέτε αυτό θα κατεβαίνατε εσεις να τους πιάνατε?η δεν πειράζει μωρε καλύτερα να βιάζονται 18χρονες παρα να υπάρχει αστυνομια ε?και οσοι θέλετε να δειτε ποσες συλλήψεις ινονται πατε στο official site της αστυνομιας
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 2Περιστατικα σημερινα Η αστυνομία συνέλαβε δύο γείτονες ως υπόπτους ότι έδιναν χρήματα για να βιάζουν το 18χρονο κορίτσι. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=59157&catid=4&la=1 Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τους ληστές που έκαναν στο θύμα τους ηλεκτροσόκ! http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=59200&catid=4&la=1 χωρις να ψάξω σε κανένα άλλο site...Και ροτώ αν δεν υπήρχε η αστυνομία εσεις που δεν ξέρω πραγματικα γιατί το λέτε αυτό θα κατεβαίνατε εσεις να τους πιάνατε?η δεν πειράζει μωρε καλύτερα να βιάζονται 18χρονες παρα να υπάρχει αστυνομια ε?και οσοι θέλετε να δειτε ποσες συλλήψεις ινονται πατε στο official site της αστυνομιας αν δεν υπηρχε αστυνομια πιθανοτατα οι βιαστες να ειχανε φαει καμια με κανα τσεκουρι στο κεφαλι δε νομιζω να μη θελει κανεις αστυνομια...απλα δε θελουμε μπατσοκρατια...
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Και άλλα πόσα που αναρτώνται σχεδόν καθημερινά στο site της αστυνομίας, αλλά έτσι είναι κάποιοι κοιτάνε μόνο ότι στραβό γίνεται, τα καλά δεν τα λένε.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 δηλαδη πρεπει να χαιρομαστε που μερικοι αστυνομικοι κανουν το αυτονοητο γι αυτο που πληρωνονται? γιατι δεν διαβαζουμε καθε μερα "πυροσβεστης εσβησε φωτια σε σκυλοσπιτο στην κατεχακη χωρις να καει το πυροσβεστικο οχημα"?η ?οδηγος ασθενοφορου μετεφερε ασθενη στο νοσοκομειο χωρις να τρακαρει"...
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν άτομα που δεν χαίρονται όταν κάνει σωστά τη δουλειά της η αστυνομία. Όπως λές κάτι άσχημο που έγινε, έτσι μπορείς να πείς και κάτι καλό που έγινε το ότι επειδή έκανε σωστά την δουλειά της τι σημαίνει ότι δεν πρέπει να πούμε και ένα καλό λόγο;
arsenal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 δηλαδη πρεπει να χαιρομαστε που μερικοι αστυνομικοι κανουν το αυτονοητο γι αυτο που πληρωνονται? γιατι δεν διαβαζουμε καθε μερα "πυροσβεστης εσβησε φωτια σε σκυλοσπιτο στην κατεχακη χωρις να καει το πυροσβεστικο οχημα"?η ?οδηγος ασθενοφορου μετεφερε ασθενη στο νοσοκομειο χωρις να τρακαρει"... Oχι αλλα να πεις ενα μπράβο!οχι και παλι να τους βρίζετε!και δεν ειναι μερικοι είναι πολλοί απλα μερικοί δεν θέλουν να το δουν!και πιστεψε με πολυ δεν θέλουν την αστυνομία!παρα παρα πολλοί δες αυτούς τους εκατοντάδες που πετάνε μολοτοφ
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Oχι αλλα να πεις ενα μπράβο!οχι και παλι να τους βρίζετε!και δεν ειναι μερικοι είναι πολλοί απλα μερικοί δεν θέλουν να το δουν! Εσυ λες μπραβο στον εργατη που παει καθε μερα στο εργοστασιο να παραγει (αυτο που καταναλωνεις ) η στον φουρναρη πχ που βγαζει το ψωμι ?
Whiteyez Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εσυ λες μπραβο στον εργατη που παει καθε μερα στο εργοστασιο να παραγει (αυτο που καταναλωνεις ) η στον φουρναρη πχ που βγαζει το ψωμι ? Αν μου αρέσει το ψωμί απτό συγκεκριμένο φούρνο ναι θα του πώ Mr. Φούρναρη ωραίο ψωμί βγάζεις. Τόσο δύσκολο;
arsenal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εσυ λες μπραβο στον εργατη που παει καθε μερα στο εργοστασιο να παραγει (αυτο που καταναλωνεις ) η στον φουρναρη πχ που βγαζει το ψωμι ? αν μου αρέσει το ψωμί του και αν παράγει το αυτο που καταναλόνω σωστά θα του πώ!αν και ειναι ακυρο το παράδειγμα γιατι δεν έχουν την ιδια ανταπόκριση στην επικαιρότητα τ επαγγέλματα που λες αν με καταλαβαίνεις whiteyz την ιδια απάντηση γράψαμε :rolleyes:
bluesattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Αν μου αρέσει το ψωμί απτό συγκεκριμένο φούρνο ναι θα του πώ Mr. Φούρναρη ωραίο ψωμί βγάζεις. Τόσο δύσκολο; Και εγω αν καλει καλα την δουλεια του θα το πω.Και αν δεν την κανει θα το πω.Φανταζεσαι να σου δωσει χαλασμενο ψωμι και να δικαιολογηθει με το 'μα ετσι μου εχει πει να κανω ο αρχιφουρναρης , τι να κανω, εχω και ενα μισθο να βγαλω'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.