Προς το περιεχόμενο

www.bouleuterion.gr - Πείτε τη γνώμη σας

Gigenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους και όλες!!

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα σίτε που δούλευα τον τελευταίο καιρό.

Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας, στο εικαστικό και λειτουργικό κομμάτι. Καθώς επίσης και τις παρατηρήσεις σας, σε τυχόν λάθη και παραλείψεις.

www.bouleuterion.gr

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ωραίο site και πολύ ενδιαφέρον για αυτούς που ασχολούνται με τις πολιτικές ειδήσεις.το αγαπημένο μ ήταν η αριστερή στήλη με τις φράσεις και το σαν σήμερα. Συνέχισε έτσι.

Δημοσ.

Δεν είναι κακό, απλώς λίγο χρώμα δεν θα έβλαπτε!

Ή λιγότερο άσπρο! Για εμένα τουλάχιστον!

Συνέχισε έτσι!

Δημοσ.

πολυ καλο,εχει γινει δουλεια,απλα οπως ειπε κι ο φιλος απ πανω πολυ ασπρο,που δεν σπαει πολυ και κουραζει.δοκιμαστε να βαλετε καπου κανενα παλ χρωματακι,ισως αριστερα δεξια στα διακενα

κατι σαν αυτο, δες ποσο ξεκουραστο ειναι στο ματι

Δημοσ.

Να πω και γω τη γνώμη μου ως συνάδελφος...

Εμένα δεν με ενοχλεί στο μάτι το πολύ άσπρο(σαν χρήστης), αλλά καλό θα ήταν να έπαιζες με χρώματα της άσπρης παλέτας(σαν προγραμματιστής) για να το κάνεις πιο ενδιαφέρον και πιο ελκυστικό.

Μία μικρή παρατήρηση. Πρέπει να κοιτάξεις λίγο τον κώδικα του javascript που έχεις για τα "Σύντομα Νέα". Όταν πατάς επόμενο, όλα καλά και ωράια που κατεβαίνει το επόμενο νέο από πάνω προς τα κάτω. Δεν είναι όμως εξίσου ωραίο όταν πατάς προηγούμενο να σου εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο. Νομίζω πως καλύτερο θα ήταν να εμφανιζόταν από κάτω προς τα πάνω.

Ρε θηρίο, ακόμα δεν έφτιαξες το site, και βρήκες και διαφημίσεις? Πω πω.. Αυτά είναι.. Με το καλημέρα κέρδη!!

Καλή δουλειά όμως!!

Καλή συνέχεια!!

Δημοσ.

Ρε θηρίο, ακόμα δεν έφτιαξες το site, και βρήκες και διαφημίσεις? Πω πω.. Αυτά είναι.. Με το καλημέρα κέρδη!!

Καλή δουλειά όμως!!

Καλή συνέχεια!!

Σ' ευχαριστώ! Αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι διαφημίσεις είναι google adsense και μπορεί να τις βάλει ο καθένας σε οποιοδήποτε Site και δεν προσφέρουν κάποιο ιδιαίτερο κέρδος. Στην καλύτερη να καλύψουν τα έξοδα του site.

Όσο για το πολύ άσπρο... το δουλεύω κι αυτό. Μάλλον θα μπουν και κάποιες φώτο στα άρθρα να σπάει η μονοτονία.

Να' στε καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...